selam kızlar uzun zamandır giremedim van depreminden kurtulup istanbul a geldik oğluşumla Allaha şükür.. bilen bilir kız olacak demişti doktorum amaaa eşim hiç inanmadı ve dediği çıktı bir oğlumuz olacak inşallah. istanbulda bir sağlık ocağında kyıtlı değilim ve özel hastanedeki doktorum da aşı falan bişey demedi.20.haftadayım kesin olmamız mı lazım bu aşıyı kızlar ne diosunuz size özeldeki doktorunuz mu aşı ol dedi sadece sağlık ocağı mı
yimeğimizi yidik geldiikkkkk
yok cnm ya...ortada bişi yok..aldığım 3-5 tulum..nerden başlıcamı bilmom..
yatak odama alcam beşiğini aklımda bi tasarım var yatak odam için..ondan başlıcam..ama ocak ayında kısmetse..
şimdi alsamda patikti çoraptı yani..onun dışında herşey kafamda tasarlı ama bi faaliyet yok henüz
biz hiç düşünmedik cnm..ben didim kız olursa damla olsunmu, eşim dedi damla değilde yağmur olsun..
sonra patladı gitti
artık kızıma yağmur dışında bi isim yakıştıramaz oldum
Canım ne sorucam bizim bebeğe ilk erkek dediler sonra da hiç arkasını dönmedi arkadan bakarak kesin olmamakla beraber kız dediler. Sende de böyle bir durum mu var? 29 unda renkli ultrasonda kesinleşecek nasıl göremiyorlar anlayamıyorum ya bir de ben 21. haftanın sonundayım düşün...
anneannesini bekliyo çocuk ben sana söyleyeyim.. memleket havasını da istiyo olabilir.. :44:
canım zaten 20.haftadan sonra yapılıyormuş hatta bazı doktorlar önermiyormuş bile yani farklı uygulamalar var istersen doktorunla görüş ona göre git
canım başta 13 haftalıktı yani doktor kız gibi görünüyo dedi sonra 16 haftalıkken doktor bayağı bir uğraştı sonunda gördü ben bile gördüm yaniöyle erkek dedi kesin mi dedim kesin dedi yaani durum bu sende kız diye heveslenme hiç belli olmaz
benim de 21 nisan ama biz 14ünde doğsun istiyoruz.. :)
arkadaşlar bu aşı mevzundan içinize fenalık gelmiş olabilir ama sormadan edemicem, bana doktorum hiçbişey demedi, çevremde bi kaç kişiye de sordum aşı olmamışlar..
siz nerden biliyodunuz tetanoz aşısı olunacağını ve sağlık ocağı nerden biliyo da arıyo falan sizi..?
bi aydınlatır mısınız..?
memleketimde gittiğim doktor banada 21 nisan dedi
bakalım hikmet bey ne dicek cuma gün eğer oda 21 nisan derse desene hastanede aynı gün beraber doğurcaz gosenaybirbirimize destek oluruz ne güsel
bu arada sabah sordum ama görmedin heralde canım.. hikmet bey sana 4 boyutluylamı baktı??
canım doktoru aradım çok yoğun telefon bağlattırmıyor şimdi yarın sağlık ocağına gitsem yapalım deseler ne yapıcam bilmiyorum doktora da soramıcam..17. haftada gitmiştim doktora en son o zaman demedi.sen yaptırdın mı
canım benim doktorum da demedi sağlık ocağından hamile kalmadan önce aramışlardı hamile kalırsanız gelin takip edicez diye kayıt yaptırmıştım onlar aradılar sonrada doktoruma sordum olabilirsin dedi ama kontrolün ne zaman çok yoksa sor öyle git şimdi gitsen yine yaparlar büyük bi ihtimal sağlık ocağında fakat doktorunun haberi olmadan yaptırma
selam kızlar uzun zamandır giremedim van depreminden kurtulup istanbul a geldik oğluşumla Allaha şükür.. bilen bilir kız olacak demişti doktorum amaaa eşim hiç inanmadı ve dediği çıktı bir oğlumuz olacak inşallah. istanbulda bir sağlık ocağında kyıtlı değilim ve özel hastanedeki doktorum da aşı falan bişey demedi.20.haftadayım kesin olmamız mı lazım bu aşıyı kızlar ne diosunuz size özeldeki doktorunuz mu aşı ol dedi sadece sağlık ocağı mı
ayy nası yani canım doktor önce kız olacak dedi sonradan erkek olduğunumu öğrendiniz.kaçıncı haftada kız olacak demişti ki..ayyy korktum şlmdi
saol cnm..Güle güle giyinsin yağmurum...Ben de 29'undan sonra başlayacağım, renkli ultrasondan sonra, iyice netleşsin cinsiyet. Şirkette her geçen nasılsın demeden önce cinsiyeti ne hala öğrenemedin mi diyordiyorum ki net değilmiş ama kıza benzetti oooo diyorlar :26::26:
benim de 21 nisan ama biz 14ünde doğsun istiyoruz.. :)
arkadaşlar bu aşı mevzundan içinize fenalık gelmiş olabilir ama sormadan edemicem, bana doktorum hiçbişey demedi, çevremde bi kaç kişiye de sordum aşı olmamışlar..
siz nerden biliyodunuz tetanoz aşısı olunacağını ve sağlık ocağı nerden biliyo da arıyo falan sizi..?
bi aydınlatır mısınız..?
canım doktoru aradım çok yoğun telefon bağlattırmıyor şimdi yarın sağlık ocağına gitsem yapalım deseler ne yapıcam bilmiyorum doktora da soramıcam..17. haftada gitmiştim doktora en son o zaman demedi.sen yaptırdın mı
benim 13üncü haftada kız demişti 17.de kesin erkek dedi canım
Allah korusun canım, bazı hastanelerde hatalı çıkabiliyor muhakkak başka bir doktora görün benzerini yaşayan arkadaşım oldu. Bence her şey yolunda olacak!!![/QUOTE
Teşekkür ederim canım, inşallah asılsız bir risktir, detaylı ultrason ve amniyosentezden iyi sonuç alırım
slm kızlar,ya ben gün önce 2011 nisan annelerinin doum hikayelerini okudum , acayip tırstım.genelde erken doğum yapmışlar ve zor olmuş çoğunun.zaten tam dalarak uyuyamıyordum şimdi hiç rahat uyuyamıyorum.tedirgin uyuyorumya birde 19 haftaya gircem daha bişey almadım oğluşuma.bir liste oluşturayımda ona göre 20 den sonra başlıyım diyorum. ha birde doğum yapacağınız hastaneye doğum ücreti sordunuzmu hiç?ben sordum şok oldum.ben medical park uşak hastanesine gidiyom.sezeryan doğumda 1 milyardan aşağı çıkamazsın diyolar,birde emekli sandığıyım.yuh dedimmm. sizce nasıl ücret?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?