memleketimde gittiğim doktor banada 21 nisan dedi
bakalım hikmet bey ne dicek cuma gün eğer oda 21 nisan derse desene hastanede aynı gün beraber doğurcaz gosenaybirbirimize destek oluruz ne güsel
bu arada sabah sordum ama görmedin heralde canım.. hikmet bey sana 4 boyutluylamı baktı??
benim de 21 nisan ama biz 14ünde doğsun istiyoruz.. :)
arkadaşlar bu aşı mevzundan içinize fenalık gelmiş olabilir ama sormadan edemicem, bana doktorum hiçbişey demedi, çevremde bi kaç kişiye de sordum aşı olmamışlar..
Siz nerden biliyodunuz tetanoz aşısı olunacağını ve sağlık ocağı nerden biliyo da arıyo falan sizi..?
Bi aydınlatır mısınız..?
canım doktoru aradım çok yoğun telefon bağlattırmıyor şimdi yarın sağlık ocağına gitsem yapalım deseler ne yapıcam bilmiyorum doktora da soramıcam..17. Haftada gitmiştim doktora en son o zaman demedi.sen yaptırdın mı
canım normal ultrasonla baktı o bakarken ben dedim renkli ultrason varmış onunla ne zaman bakcaksınız diye o da diğer kontrolde dedi, sonra hadi senin merakını gidereyim bu 4 boyutlu ultrason ama şimdi bebek uzaylı gibi görünür dedi o ultrasonla gösterdi renkliydi ve oğlum gerçekten uzaylı gibi görünüyodu :))))
işte doktoru aradım çok yoğunmuş telefon bağlattırmıyormuş. 2 aralıkta başka doktora detaylı ultrasona gönderdi bana ocakta gelirsin dedi off çok daraldım yaa
kızlar tetanoz aşısı ile ilgili kararımı verdim.doktorum çok yoğun telefon bağlattırmıyor dediler ben de mesaj attım. adam 1 dk sonra geri aradı yaa ve biz çok üzerinde durmuyoruz ama sağlık bakanlığı öneriyor 20 haftada ve 4 hafta sonrasında sağlık ocağında yaptırabilirsiniz kazancınız da kaybınız da olmaz dedi canım doktorum o yoğunluğun içinde beni aradı yaa büyükçekmece kolan hastanesi mehmet deniz yılmaz tek geçiyorum onu
canım bana da doktorum bişey demedi. burda duydum olunduğunu. bir sağlık ocağına kayıt yaptırıyorsun sonra onlar arıyormuş öyle işte ben de doktora ulaşamıyorum yaptıramıcam herhalde
sevindim canım hadi hayırlısı inşallah
canım gözümden kaçmış kusura bakma sen diyince tekrar baktım buldum bende yazdığını
ya benim bi arkadaşta aynı hastanede güler hanıma gidiyo daha 11 haftalık 2li test için gitti dün ve 4 boyutluyla bakmış renkli gördüm bebeği dedi..bende alla alla dedim hikmet bey bakmadı bana..cuma günüde bakarmı bilmiorum ama bende rica etcem yaa baksın artık..11 haftalıkken bi cihaz gelcek demişti tamam ozaman neyseen son ne zaman gitmiştin sen canım kaç haftalıkken?
kızlar
bir sağlık ocağına gidip kayıt yaptırmıyosunuz
artık sağlık ocakları aile sağlığı merkezlerine döndüler biliyosunuz
ve sizin bağlı olduğunuz muhtarlığa göre size bir aile hekimi ve hemşire atanıyor
siz hamile kaldığınızda bu hemşire sizi takip etmek muayene için çağırmak ve aşılarınızı vurmakla yükümlüler
keza doğumdan sonra aşı ve muayene hizmetini bebeğinize de vermekle ve sizi takip etmekle yükümlüler ve bir kerede lohusa muyayenesi için hemşire veya doktor eve gelicek...
internetten tc kimlik nonuzla aile hekiminizi bulun ve oraya gidin
eğer hiç aranmadıysanız ve hiç gitmediyseniz hemşireler size burun kıvıracaklardır...
çünkü hiç aranmadıysanız bunun iki sebebi var
ya gittiğiniz hastane sizin sisteme gebelik kaydını yapmamıştır ya da aile sağlı merkezindeki hemşire sizi takip etmemiştir.
iki durumda da sağlık bakanlığına kim görevini yapmadıysa şikayet edilir ve haklarında işlem yapılır...
O yüzden aşı vurdurmasanızda orda takip edilmesenizde gidin kayıt yaptırın.
Türkiyede bu sistemin yürümesi için bunu yapın.
Herkes işini doğru yapsın.... Bu yaptırım için gidin...
Canım İstanbul Medical Park 2500 :) Ama Diğer şehirlere göre nasıldır bilemeyeceğim.
İstanbul da özel hastaneye gittiğimizden 1000 Tl yi zaten gözden çıkarıyoruz biz yani en azından ben :)
kızlar
bir sağlık ocağına gidip kayıt yaptırmıyosunuz
artık sağlık ocakları aile sağlığı merkezlerine döndüler biliyosunuz
ve sizin bağlı olduğunuz muhtarlığa göre size bir aile hekimi ve hemşire atanıyor
siz hamile kaldığınızda bu hemşire sizi takip etmek muayene için çağırmak ve aşılarınızı vurmakla yükümlüler
keza doğumdan sonra aşı ve muayene hizmetini bebeğinize de vermekle ve sizi takip etmekle yükümlüler ve bir kerede lohusa muyayenesi için hemşire veya doktor eve gelicek...
internetten tc kimlik nonuzla aile hekiminizi bulun ve oraya gidin
eğer hiç aranmadıysanız ve hiç gitmediyseniz hemşireler size burun kıvıracaklardır...
çünkü hiç aranmadıysanız bunun iki sebebi var
ya gittiğiniz hastane sizin sisteme gebelik kaydını yapmamıştır ya da aile sağlı merkezindeki hemşire sizi takip etmemiştir.
iki durumda da sağlık bakanlığına kim görevini yapmadıysa şikayet edilir ve haklarında işlem yapılır...
O yüzden aşı vurdurmasanızda orda takip edilmesenizde gidin kayıt yaptırın.
Türkiyede bu sistemin yürümesi için bunu yapın.
Herkes işini doğru yapsın.... Bu yaptırım için gidin...
petuşun gitti hastane
5300müydü neydi :)))
canım ben en son 10 kasımda gitmiştim 17 haftalıktı.....3 lü testi de o zaman yaptı, sende gidince sorarmısın 4lü test yapcakmı inşallah yapmaz stres oluyoruz.....sen şimdi bunları sor sonra ben 10 aralıkta gitcem o zamana kadar merak ettiklerimizi ben sorarım böyle böyle götürürüz :))))
Kızlar detaylı ultrason yaptıran var mı ne kadar? Bana 275 tl dediler normal mi fiyat
Kızlar detaylı ultrason yaptıran var mı ne kadar? Bana 275 tl dediler normal mi fiyat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?