aşımızı yaptırdık geldikk
bi sonrakinide 1 ay sonra yapacaklarmış
ahhaaa dün doğum şeklimizi belirledik..
bugün sezeryana günüde aldık..
bakım setleri dalin alındı..
tulumdu beşikti ok..
o zmn beklemek kalyo bi tek..gel eyy mart gelllllllll
bnde 14 olsun istiyorumbnmle esim arasında ilişkimiz basladıgından beri hersey 4 le alakalı oldu dogumda 14 4 olur die aklıma gelmedi degil ama zaten bebişimide 14 agu da ögrenmiştim evlilik yıldonümnde ama zaten bebişlerimiz o kadar degerliki onun dogdugu gün zaten özel bir gün olacak o old için ozel olacak özel bir tarih aramaya gerek yok dedim kendi kendime sonradan da :) kızlar peki işim isini ne yaptınız biz kafayı yemek üzereyiz her kafadan bir ses bn zaten biri begenmese hemen soguyom en son demir le poyraz a ses cıkmadı ama degişikte olsun istiyorum değişik olacak die de boku cıkmasın die de istiyorum :) kocam zaten tam kıl ç ğ olmayacak yok iki sesli yan yana olmayacak iki isim olmayacak bir dnya sartı var işim zor yani
selam kızlar uzun zamandır giremedim van depreminden kurtulup istanbul a geldik oğluşumla Allaha şükür.. bilen bilir kız olacak demişti doktorum amaaa eşim hiç inanmadı ve dediği çıktı bir oğlumuz olacak inşallah. istanbulda bir sağlık ocağında kyıtlı değilim ve özel hastanedeki doktorum da aşı falan bişey demedi.20.haftadayım kesin olmamız mı lazım bu aşıyı kızlar ne diosunuz size özeldeki doktorunuz mu aşı ol dedi sadece sağlık ocağı mı
en son doğum benim mi acaba ? 21 nisan
yok cnm ya...ortada bişi yok..aldığım 3-5 tulum..nerden başlıcamı bilmom..Maşallah petuş her şeyi halletmişsin sadece beklemek kalmış cidden... Ben daha hiçbir şey almadım desem inanır mısınız sadece sebamed ürünlerinden aldım o kadar
bnde 14 olsun istiyorumbnmle esim arasında ilişkimiz basladıgından beri hersey 4 le alakalı oldu dogumda 14 4 olur die aklıma gelmedi degil ama zaten bebişimide 14 agu da ögrenmiştim evlilik yıldonümnde ama zaten bebişlerimiz o kadar degerliki onun dogdugu gün zaten özel bir gün olacak o old için ozel olacak özel bir tarih aramaya gerek yok dedim kendi kendime sonradan da :) kızlar peki işim isini ne yaptınız biz kafayı yemek üzereyiz her kafadan bir ses bn zaten biri begenmese hemen soguyom en son demir le poyraz a ses cıkmadı ama degişikte olsun istiyorum değişik olacak die de boku cıkmasın die de istiyorum :) kocam zaten tam kıl ç ğ olmayacak yok iki sesli yan yana olmayacak iki isim olmayacak bir dnya sartı var işim zor yani
benimde 21 nisan
canım çok geçmiş olsun benim özel doktorum bi şey demedi ama sağlık ocağından aradılar onlar söyledi bende doktoruma sordum vurulabilirsin dedi
geçmiş olsun cnm..aa çelme attı hee size..paşa yani, maşallah..selam kızlar uzun zamandır giremedim van depreminden kurtulup istanbul a geldik oğluşumla Allaha şükür.. bilen bilir kız olacak demişti doktorum amaaa eşim hiç inanmadı ve dediği çıktı bir oğlumuz olacak inşallah. istanbulda bir sağlık ocağında kyıtlı değilim ve özel hastanedeki doktorum da aşı falan bişey demedi.20.haftadayım kesin olmamız mı lazım bu aşıyı kızlar ne diosunuz size özeldeki doktorunuz mu aşı ol dedi sadece sağlık ocağı mı
selam kızlar ,doktorumu aradım üçlü test sonucum normal çıkmış çok şükür ,çok sevindim.Bundan sonra ayrııntılı ultrason var sırada.Bu hafta tetanoz aşımı vurduracağım bakalım,aşı olunca o gün banyo yapmak yasak falan dediler mi size?Hani su değdirmeyin 24 saat faaln derler ya bazen? bir de ben daha bişi hissetmiyorum yaa,ya da adını mı koyamıyorum acaba diyorum,artık bi döndüğünü falan hissetsem,çok merak ediyorum,benim bebiş biraz ehli keyif mi ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?