2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
maşallah bebişlerinize ve göbüşlerinize. benim eşim izin vermiyor ya göbeğimin resmini çekip eklememi
bende anı kalsın istiyorum ama çekmiyor hiç foto

Anam eğitimdeydim ara verdim geldim topik almış başını gitmiş rüyalar, korkular, doğurma metodları
Napıyorsunuz bakalım??
Hepinize tünaydın!!!

ahhaaa dün doğum şeklimizi belirledik..
bugün sezeryana günüde aldık..
bakım setleri dalin alındı..
tulumdu beşikti ok..
o zmn beklemek kalyo bi tek..gel eyy mart gelllllllll

Maşallah petuş her şeyi halletmişsin sadece beklemek kalmış cidden... Ben daha hiçbir şey almadım desem inanır mısınız sadece sebamed ürünlerinden aldım o kadar

bnde 14 olsun istiyorumbnmle esim arasında ilişkimiz basladıgından beri hersey 4 le alakalı oldu dogumda 14 4 olur die aklıma gelmedi degil ama zaten bebişimide 14 agu da ögrenmiştim evlilik yıldonümnde ama zaten bebişlerimiz o kadar degerliki onun dogdugu gün zaten özel bir gün olacak o old için ozel olacak özel bir tarih aramaya gerek yok dedim kendi kendime sonradan da :) kızlar peki işim isini ne yaptınız biz kafayı yemek üzereyiz her kafadan bir ses bn zaten biri begenmese hemen soguyom en son demir le poyraz a ses cıkmadı ama degişikte olsun istiyorum değişik olacak die de boku cıkmasın die de istiyorum :) kocam zaten tam kıl ç ğ olmayacak yok iki sesli yan yana olmayacak iki isim olmayacak bir dnya sartı var işim zor yani

selam kızlar uzun zamandır giremedim van depreminden kurtulup istanbul a geldik oğluşumla Allaha şükür.. bilen bilir kız olacak demişti doktorum amaaa eşim hiç inanmadı ve dediği çıktı bir oğlumuz olacak inşallah. istanbulda bir sağlık ocağında kyıtlı değilim ve özel hastanedeki doktorum da aşı falan bişey demedi.20.haftadayım kesin olmamız mı lazım bu aşıyı kızlar ne diosunuz size özeldeki doktorunuz mu aşı ol dedi sadece sağlık ocağı mı

isim konusu en sona kalıcak galiba bizde

selam kızlar ,doktorumu aradım üçlü test sonucum normal çıkmış çok şükür ,çok sevindim. Bundan sonra ayrııntılı ultrason var sırada.Bu hafta tetanoz aşımı vurduracağım bakalım,aşı olunca o gün banyo yapmak yasak falan dediler mi size?Hani su değdirmeyin 24 saat faaln derler ya bazen? bir de ben daha bişi hissetmiyorum yaa,ya da adını mı koyamıyorum acaba diyorum,artık bi döndüğünü falan hissetsem,çok merak ediyorum,benim bebiş biraz ehli keyif mi ne?

canım çok geçmiş olsun benim özel doktorum bi şey demedi ama sağlık ocağından aradılar onlar söyledi bende doktoruma sordum vurulabilirsin dedi

yimeğimizi yidik geldiikkkkk

Maşallah petuş her şeyi halletmişsin sadece beklemek kalmış cidden... Ben daha hiçbir şey almadım desem inanır mısınız sadece sebamed ürünlerinden aldım o kadar
yok cnm ya...ortada bişi yok..aldığım 3-5 tulum..nerden başlıcamı bilmom..
yatak odama alcam beşiğini aklımda bi tasarım var yatak odam için..ondan başlıcam..ama ocak ayında kısmetse..
şimdi alsamda patikti çoraptı yani..onun dışında herşey kafamda tasarlı ama bi faaliyet yok henüz

biz hiç düşünmedik cnm..ben didim kız olursa damla olsunmu, eşim dedi damla değilde yağmur olsun..
sonra patladı gitti
artık kızıma yağmur dışında bi isim yakıştıramaz oldum

canım çok geçmiş olsun benim özel doktorum bi şey demedi ama sağlık ocağından aradılar onlar söyledi bende doktoruma sordum vurulabilirsin dedi

bende yarın gidip kayıt olayım bari.. ya geç kaldıysam canım ya bişey olmaz inşallah çok mu önemli bu aşı

sayfada nanomatik yıkama topunun reklamını görünce aklıma geldi,bizim bir arkadaş almış,gerçekten işe yarıyor dedi,çamaşırlar yumuşacık çıkıyor dedi.Eğer çok kirli çamaşır varsa çeyrek ölçü deterjan kullanmak gerekebiliyor hani yaka kiri vs için,ama kirli değilse deterjansız yıkıyor dedi,.Acaba diyorum bebekleri için deterjansız yıkama çok daha sağlıklı mı olur,ben zaten bebek yumuşatıcısı bile kullanmayı düşünmüyorum,sabun tozunu alıcam hacı şakirin,belki biraz büyüyünce de dalin in sıvı deterjanı olabilir.kendi çamaşırlarımda da yumuşatıcıyı (havlular hariç) çıkardım hayatımdan,özellikle renk vermek için kullanılan boya kanserojenmiş bir de doktorlar kokusunun alerjik astımı tetiklediğini söylüyorlar.önceki yıl sanki neesim yetmiyormuş gibi hissetmiştim bir dönem,astım mı oldum diye doktora gitmiştim,bi şey çıkmadı çok şükür.doktor yumuşatıcıları özellikle kullanma dedi.Ben Renkliler için Frosch un deterjanını aldım,kuruyunca çamaşırda hiç koku kalmıyor gibi,Nanomatik denesem mi diyorum,başka bir arkadaşım da Alman ya da ameraikan firmasının çamaşır topunu kullanıyorum demişti,ismini hatırlamıyorum,onu da araştırıcam bakalım.Aranızda kullanan var mı kızlar?

geçmiş olsun cnm..aa çelme attı hee size..paşa yani, maşallah..
cnm bana özeldeki dr um dedi..sonra kaydımın olmadığı bi sağlık ocağına gittim.
kayıt bile ypmadan vurdu aşıyı...en yakınındaki aile sağlığı merkezien git gerekirse alırlar kaydını yardımcı olurlar

gözün aydın cnm..darısı detaylı ultrasona inş..
bana eb kız sölemişti bugün banyo yapma die..
inş. en kıza sürede hissedersin ya..benimki tam şu an fırlıcak göbeğimden nerdeyse..sıpam artık bayağı tekmelio kıpırdamayı pıtlamayı geçti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…