selam kızlar,
bugun denetlememiz var okuyamadım yazışmalarınızı
yarın için izin aldım. detaylı ultrosona gireceğiz dopler testi... çok gerginim, heyecanlıyım, korkuyorum, merak ediyorum....sanırım bu gece uyuyamayacağım...
tetanoz aşımızda gelmiş yarın onuda aradan çıkaracağız...
allah yafrularımızın yardımcısı olsun inşallahh sağlıklı sıhhatli kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin rabbim...
selam kızlar,
bugun denetlememiz var okuyamadım yazışmalarınızı
yarın için izin aldım. Detaylı ultrosona gireceğiz dopler testi... çok gerginim, heyecanlıyım, korkuyorum, merak ediyorum....sanırım bu gece uyuyamayacağım...
Tetanoz aşımızda gelmiş yarın onuda aradan çıkaracağız...
Allah yafrularımızın yardımcısı olsun inşallahh sağlıklı sıhhatli kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin rabbim...
CNM BENDE O DEDİĞİM RANDEVUYU DAHA BEBİK 2 AYLIKKEN Bİ TANDIĞIMIN TAVSİYESİ ÜSTÜNE ALDIM..
dedim canımı dişime takar öderim.
adam çapanın hocasıymış, niantaşında özel muayenehanesi var..
sonra kendi dr uma sordum dedei bizde yapıoruz gerek yok.
sonra dedim kendimce yinede iptal etmim, hani aklımda soru işareti oluşacak bi durum olur daha çok 22. haftaya die..
geçenlerde dr bebekin kalbinde kalsiyum birikmesi var dedi.
hala o profdaki randevuyu iptal etmemiştim 23 kasımaydı.
gitsemmi gitmesemmi, kendi hastanemmi o profmu derken bi anda aradım eşimi.
dedim nolur o randevuyu iptal et kafam çok karışyo.
oda etti..artık alma imkanımda yok, çünkü bebik 2 aylıkken bile 21. haftaya akşam 8 e zor bulmuştum:)
kendi hastaneme güvenmek istiyorum..
detaylıdan zaten korkuorum, kafam karışsın istemiorum..
allahım hayırlısını versin ya
canım sen içini ferah tut hiçbişiy olmaz Allahın izniyle.ben de çamlıca medicanada yaptıracağım orda bi prof varmış detaylı yapan ona gitcem 21 de.bakalım hayırlısı.
ayy hadi hayırlısı.canım sen istanbulda mıydın nerde yaptırıyorsun detaylı ultrasonu?
hadi ii haberlerini bekilioruz cnm..bizide habersiz bırakma bakem..anlat neymiş ne değilmiş..
kizlar ya 20 haftalk oldk halen hissedemiyorm karnmda hic bir sey.ne zaman baslayacak bebisimn hareketleri.benim gibi olan varmi
sağol canım... hayır, tekirdağ'dayım ben.
ssk ile anlaşmalı özel hastaneye gidiyorum ama detaylı ultrosonu (dopler) ssk karşılamıyormuş. aynı hastanede bu konuda eğitim almış başka dr yönlendirdi kendi doktorum muayenesi 150 tl. başka bişide çıkarmı yarın görücez.
hadi canımmmm ben testlere sadece şimdiye kadar 400-500 arası ödedim...biz şanslıyız o zaman
Adanada sezeryan 350 -400 arası
normal 50-100 tl daha pahalı
ssk ile anlaşması olan özel hastanelerde
tabi ki
2li test ücretszdi
3lü test için 10 tl ödedim
renkliyi ve şeker testini sormadım
çıkmaz inşallah sen içini ferah tut.kaçıncı haftadasın sen canım? ya bi de ben tetanoz aşısını yaptırmadım sağlık ocağında da yokmuş 15 gün sonra filan gelcekmiş bulamazsam napıcam.geç kalıyormuyum acaba?
ben de hissetmiyorum cnm, geçen hafta doktordaydım hissediyorsundur dedi yok valla hissetmiyorum dedim, güldü. ama bence çok kafaya takmamak lazım. ultrasonda sağlıklı olduğunu gödükten sonra.
detaylı ultrasona girenlerin de hayırlı haberlerini bekliyoruz. hiç stres olmayın, bebeğimi görücem die gönlünüz ferah gidin..
buarada bi arkadaşıma doktoru detaylı ultrasona karnın tok ve biraz çikolata yiyip gel demiş, daha net görebiliyorlarmış böle olunca haberiniz olsun.
oturmaktan sırtım ağırdı yaaaa
kalkın gidelim eve ....
benim çok ağrıyoo yaa ne yapıcaz bölee... arada kalkıyorum bi dolaşıyorum ama yok yok... sırtıma minderde yaptım halbuki(
muayene ücretide 27 tlhadi canımmmm ben testlere sadece şimdiye kadar 400-500 arası ödedim...
kalkın gidelim eve ....
İNŞ CNM..DUA EDİYORUMcanım sen içini ferah tut hiçbişiy olmaz Allahın izniyle.ben de çamlıca medicanada yaptıracağım orda bi prof varmış detaylı yapan ona gitcem 21 de.bakalım hayırlısı.
kalkın gidelim eve ....
benimde totom çok ağrıo son zamanlarda..sanki koltukta değil taşda oturyom.
totomun kemikleri o derece ağrıo..
karnım büyümeye başladıkça otururken totomo yaptığım basınç artıo, ondan tevekkeli sanırsam yani
muayene ücretide 27 tl
:)
benimde aynen
son 20 dk diyorum
:)
ben şu sandalye ye takılan sırtlıklardan aldım
epey işe yaradı gibi
olabülüüüüü benimkide zaman zaman acıyooo... sandalye minderi die satılan minderler varya hani bağlamalı falan onlara baktım ama çok cırt renkler vardı koyu renk olaydı totoşuma alacaktım biteneeebenimde totom çok ağrıo son zamanlarda..sanki koltukta değil taşda oturyom.
totomun kemikleri o derece ağrıo..
karnım büyümeye başladıkça otururken totomo yaptığım basınç artıo, ondan tevekkeli sanırsam yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?