2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

ayy hadi hayırlısı.canım sen istanbulda mıydın nerde yaptırıyorsun detaylı ultrasonu?

hadi ii haberlerini bekilioruz cnm..bizide habersiz bırakma bakem..anlat neymiş ne değilmiş..

ayy hadi hayırlısı.canım sen istanbulda mıydın nerde yaptırıyorsun detaylı ultrasonu?

sağol canım... hayır, tekirdağ'dayım ben.
ssk ile anlaşmalı özel hastaneye gidiyorum ama detaylı ultrosonu (dopler) ssk karşılamıyormuş. aynı hastanede bu konuda eğitim almış başka dr yönlendirdi kendi doktorum muayenesi 150 tl. başka bişide çıkarmı yarın görücez.

biz şanslıyız o zaman
Adanada sezeryan 350 -400 arası
normal 50-100 tl daha pahalı
ssk ile anlaşması olan özel hastanelerde
tabi ki
2li test ücretszdi
3lü test için 10 tl ödedim
renkliyi ve şeker testini sormadım

Son düzenleme:
kizlar ya 20 haftalk oldk halen hissedemiyorm karnmda hic bir sey.ne zaman baslayacak bebisimn hareketleri.benim gibi olan varmi

ben de hissetmiyorum cnm, geçen hafta doktordaydım hissediyorsundur dedi yok valla hissetmiyorum dedim, güldü. ama bence çok kafaya takmamak lazım. ultrasonda sağlıklı olduğunu gödükten sonra.

detaylı ultrasona girenlerin de hayırlı haberlerini bekliyoruz. hiç stres olmayın, bebeğimi görücem die gönlünüz ferah gidin..
buarada bi arkadaşıma doktoru detaylı ultrasona karnın tok ve biraz çikolata yiyip gel demiş, daha net görebiliyorlarmış böle olunca haberiniz olsun.

çıkmaz inşallah sen içini ferah tut.kaçıncı haftadasın sen canım? ya bi de ben tetanoz aşısını yaptırmadım sağlık ocağında da yokmuş 15 gün sonra filan gelcekmiş bulamazsam napıcam.geç kalıyormuyum acaba?

hadi canımmmm ben testlere sadece şimdiye kadar 400-500 arası ödedim...

amin canım inşallah... 20. haftadayım. takip etmen gerekiyor olabilir. ben aradım önce yarın için gelicem tetanoz aşısına müsait misiniz die :)) gel gel evdeyiz dediler aşılar dün geldi, hemen gel dediler

ayy bunu söylediğin çok iyi oldu bende tokmu gitcez aç mı gitcez diye düşünüp duruyordum.bebeğin hareketlerini bazen hissedip bazen de hiç hissetmezsin demişti doktorum.ben de ara sıra hissediyorum ama uzun süre hisetmeyince de bişiy mi oldu diye panik yapıyorum..belki de geç hissetmek daha iyidir bu açıdan.

ben açıkçası ne kadar geç hissedersem o kadar iyi die düşünüyorum bi taraftan. çünkü zaten panik bi insanım hisssetmeye başladıktan sonra sürekli kendimi dinlerim, hareket etmeyince korkarım..

bende tetanoz yaptırmadım aramalarını bekliyorum
22. haftaya kadar zaman var diye biliyorum ama

oturmaktan sırtım ağırdı yaaaa
kalkın gidelim eve ....

benimde totom çok ağrıo son zamanlarda..sanki koltukta değil taşda oturyom.
totomun kemikleri o derece ağrıo..
karnım büyümeye başladıkça otururken totomo yaptığım basınç artıo, ondan tevekkeli sanırsam yani

muayene ücretide 27 tl
:)

benimde aynen
son 20 dk diyorum
:)
ben şu sandalye ye takılan sırtlıklardan aldım
epey işe yaradı gibi

muayene ücreti 32 tl canım
oratalama bir fiyatmış da rahatladım yoksa çatır çatır çatlayacaktım burda

olabülüüüüü benimkide zaman zaman acıyooo... sandalye minderi die satılan minderler varya hani bağlamalı falan onlara baktım ama çok cırt renkler vardı koyu renk olaydı totoşuma alacaktım biteneee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…