2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

kuzumm eski miyavlı avatarına ne oldu senin.. bi de ne o öyle koyu koyu minderler.. rengarenk minderler yakışır totolara.. cart pempe

slm kızlar.. biz de okulda geldik karnımızı doyurduk geçtik bilgisayerın başına. Benm size sorum olacak dün eşimle ortak 6 isim beğendik kızımıza. ama içlerinden birini seçemiyoruz. İrem, Beyza, Azra, Beril, Bensu ve Begüm. hadi bakalım fikirlerinizi bekliyorum...

kuzumm eski miyavlı avatarına ne oldu senin.. bi de ne o öyle koyu koyu minderler.. rengarenk minderler yakışır totolara.. cart pempe
avatar değiştirme şeysine kapıldım bende

ya şirkette olmaz öle cart renkler die düşündüm koyu renk daha ii gider didimm ammaa

beyza bence

bence burada aklın daha çok karışabilir.. benim fikrim beril..

Beyza veya Begüm olabilirr

İrem in anlamı iyi değil diye biiyorumm

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr selamlarrrrrrrrrrrrrrrr
çok yoğun bi hafta geçirdim inanın aklıma geldiniz kızlar napar neder acaba diye
moralim de bozuk
neden bozuk onu bile bilemiyorum
hani hamilelikte hormonlar değişir duygusallaşırsın derlerdi ya
o ben de yeni yeni olmaya başladı
normal midir

eşimle bi haftadır çok az görüşebilioruz
bi düğüne katıldık
eşim geline ve ailesine övgüler yağdırdı
bariz kıskandım
tahammül edemiyorum
eşim benle daha çok en çok ilgilensin
istiyorum
neden ona bu kadar düştüm bilemiyorum
kimseye de anlatamıorum
hemen size koştummm

işten çıkartma sebebi olabilir bizde bu

beril den yana oyum

çok teşekkür ediyorum fikir veren arkadaşlara.. Beril önde götürüyor zaten. bugün kağıda yazdım hepsini okulda oylama yaptım. müdüre bile sordum :) Artık ben de belirlemek istiyorum kızıma öyle hitap etmek sevmek istiyorum...

Kızlar detaylı ultrason yaptıran var mı ne kadar? Bana 275 tl dediler normal mi fiyat
ben doktorumun tavsiye ettiği bir uzmandan muayene için 200 tl'ye randevu aldım

ben de akşam olsun da eşim işten gelsin diye dakikaları sayıyorum, bi ara öğleden sonra uyanır oldum onu beklerken vakit geçmiyo diye. gece ondan daha geç uyuyodum ama o uyurken elimden her an alcaklarmış gibi sarılıyodum. yani gündüz onsuz kalacağıma geç kalkıp gece o uyurken ona sarılıp 2-3 saat uykumun gelmesini bekliyodum.

şimdi de eve gelince daha ayakkabısını çıkarmadan çocuk gibi sarılıyorum. önceden böyle değildim içim bi sevgi şefkat doldu onsuz duramıyorum. işin kötüsü bu onun pek de umrunda değil, çocıkça geliyo gülüyo

begüm çok cici duruyo

Hİ Hİİİİİ
benimde beyim hafta sonu yoktu..onu çoook özledim, dün geldi fino köpekleri gibi atladım boynuna..
kız anası olcam sanırım ondan, azcık kıskanıommu neaaaaa..
şimdiden yerimi sağlamlaştıryom
biz çıkıyoruz koca göbikler..
öpüyoruz her bi yerinizden

bai bai cnm

bu arada eşlerden konu açılmışken bende de aynı dert var. Çok seviyorum çok özlüyorum sürekli sarılıp öpüyorum ama daha fazlasını yapamıyorum:) Yani şu 4 ayda sayılıdır.. Garibim de artık dalgaya vuruyo aramızda şaka malzemesi oldu. ama ne yapayım zorlamayla da olmuyor ki Ahhhh eski günler

ne güzel ikisini bi arada çıkaracaksın canım
arkadaşım 3 boyutlu doopler için benim doktorum 24-25.haftada yaptır dedi.senin yarın gireceğin ultrason bumu? :44:
eğer bu ise niye her doktor farklı bir hafta yap diyor anlamış değilim he.

ikimizin arasında 4-5 hafta oluyo nerdeyse

ahh ahh nerede o eski günlerr beaaaa.... önümüzdeki 1 sene boyuncada o eski günlere kavuşamayacağız bence yok hamilelik, yok loğusalık, sonra bebişin gece uyanmaları, bakımı , yorgunluk, uykusuzluk..............

selam kızlar ancak gelebildim sizide cok özledim neler kaynatıyosunuz diede cok merak ettim uzun bi surede giremicem topiğe sanırım. kayınvalidem geldi angaradan
bende kocasına köpüş gibi baglananlardan oldum hatta dayanamadım şimdi atladım taksiye geldim yanına

5. aydanda medet beklemeyin cnm..5. i devirioz bizde..
allahdan 4 haftadır yasakda adını koyduk en azından..vicdan azabından kurtulduk bizde bi sorunmu var die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…