muayene ücreti 32 tl canım
oratalama bir fiyatmış da rahatladım yoksa çatır çatır çatlayacaktım burda
olabülüüüüü benimkide zaman zaman acıyooo... sandalye minderi die satılan minderler varya hani bağlamalı falan onlara baktım ama çok cırt renkler vardı koyu renk olaydı totoşuma alacaktım biteneee
avatar değiştirme şeysine kapıldım bendekuzumm eski miyavlı avatarına ne oldu senin.. bi de ne o öyle koyu koyu minderler.. rengarenk minderler yakışır totolara.. cart pempe
slm kızlar.. biz de okulda geldik karnımızı doyurduk geçtik bilgisayerın başına. Benm size sorum olacak dün eşimle ortak 6 isim beğendik kızımıza. ama içlerinden birini seçemiyoruz. İrem, Beyza, Azra, Beril, Bensu ve Begüm. hadi bakalım fikirlerinizi bekliyorum...
slm kızlar.. biz de okulda geldik karnımızı doyurduk geçtik bilgisayerın başına. Benm size sorum olacak dün eşimle ortak 6 isim beğendik kızımıza. ama içlerinden birini seçemiyoruz. İrem, Beyza, Azra, Beril, Bensu ve Begüm. hadi bakalım fikirlerinizi bekliyorum...
işten çıkartma sebebi olabilir bizde bukuzumm eski miyavlı avatarına ne oldu senin.. bi de ne o öyle koyu koyu minderler.. rengarenk minderler yakışır totolara.. cart pempe
ben doktorumun tavsiye ettiği bir uzmandan muayene için 200 tl'ye randevu aldımKızlar detaylı ultrason yaptıran var mı ne kadar? Bana 275 tl dediler normal mi fiyat
ben de akşam olsun da eşim işten gelsin diye dakikaları sayıyorum, bi ara öğleden sonra uyanır oldum onu beklerken vakit geçmiyo diye. gece ondan daha geç uyuyodum ama o uyurken elimden her an alcaklarmış gibi sarılıyodum. yani gündüz onsuz kalacağıma geç kalkıp gece o uyurken ona sarılıp 2-3 saat uykumun gelmesini bekliyodum.kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr selamlarrrrrrrrrrrrrrrr
çok yoğun bi hafta geçirdim inanın aklıma geldiniz kızlar napar neder acaba diye
moralim de bozuk
neden bozuk onu bile bilemiyorum
hani hamilelikte hormonlar değişir duygusallaşırsın derlerdi ya
o ben de yeni yeni olmaya başladı
normal midir
eşimle bi haftadır çok az görüşebilioruz
bi düğüne katıldık
eşim geline ve ailesine övgüler yağdırdı
bariz kıskandım
tahammül edemiyorum
eşim benle daha çok en çok ilgilensin
istiyorum
neden ona bu kadar düştüm bilemiyorum
kimseye de anlatamıorum
hemen size koştummm
çok teşekkür ediyorum fikir veren arkadaşlara.. Beril önde götürüyor zaten. bugün kağıda yazdım hepsini okulda oylama yaptım. müdüre bile sordum :) Artık ben de belirlemek istiyorum kızıma öyle hitap etmek sevmek istiyorum...
Hİ Hİİİİİkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr selamlarrrrrrrrrrrrrrrr
çok yoğun bi hafta geçirdim inanın aklıma geldiniz kızlar napar neder acaba diye
moralim de bozuk
neden bozuk onu bile bilemiyorum
hani hamilelikte hormonlar değişir duygusallaşırsın derlerdi ya
o ben de yeni yeni olmaya başladı
normal midir
eşimle bi haftadır çok az görüşebilioruz
bi düğüne katıldık
eşim geline ve ailesine övgüler yağdırdı
bariz kıskandım
tahammül edemiyorum
eşim benle daha çok en çok ilgilensin
istiyorum
neden ona bu kadar düştüm bilemiyorum
kimseye de anlatamıorum
hemen size koştummm
biz çıkıyoruz koca göbikler..
öpüyoruz her bi yerinizden
ben doktorumun tavsiye ettiği bir uzmandan muayene için 200 tl'ye randevu aldım
ben de akşam olsun da eşim işten gelsin diye dakikaları sayıyorum, bi ara öğleden sonra uyanır oldum onu beklerken vakit geçmiyo diye. gece ondan daha geç uyuyodum ama o uyurken elimden her an alcaklarmış gibi sarılıyodum. yani gündüz onsuz kalacağıma geç kalkıp gece o uyurken ona sarılıp 2-3 saat uykumun gelmesini bekliyodum.
şimdi de eve gelince daha ayakkabısını çıkarmadan çocuk gibi sarılıyorum. önceden böyle değildim içim bi sevgi şefkat doldu onsuz duramıyorum. işin kötüsü bu onun pek de umrunda değil, çocıkça geliyo gülüyo
ben geceleri döner totomu yatardım ama şimdi öle değil
sarılıp uyuyorum
her 5 dakkada bi mesaj atmış mı die bakıorm
atmayınca üzülüorm
çok yalnızmışım gibi hissediorm
selam kızlar,
bugun denetlememiz var okuyamadım yazışmalarınızı
yarın için izin aldım. detaylı ultrosona gireceğiz dopler testi... çok gerginim, heyecanlıyım, korkuyorum, merak ediyorum....sanırım bu gece uyuyamayacağım...
tetanoz aşımızda gelmiş yarın onuda aradan çıkaracağız...
allah yafrularımızın yardımcısı olsun inşallahh sağlıklı sıhhatli kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin rabbim...
bu arada eşlerden konu açılmışken bende de aynı dert var. Çok seviyorum çok özlüyorum sürekli sarılıp öpüyorum ama daha fazlasını yapamıyorum:) Yani şu 4 ayda sayılıdır.. Garibim de artık dalgaya vuruyo aramızda şaka malzemesi oldu. ama ne yapayım zorlamayla da olmuyor kiAhhhh eski günler
bu arada eşlerden konu açılmışken bende de aynı dert var. Çok seviyorum çok özlüyorum sürekli sarılıp öpüyorum ama daha fazlasını yapamıyorum:) Yani şu 4 ayda sayılıdır.. Garibim de artık dalgaya vuruyo aramızda şaka malzemesi oldu. ama ne yapayım zorlamayla da olmuyor kiAhhhh eski günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?