5. aydanda medet beklemeyin cnm..5. i devirioz bizde..
allahdan 4 haftadır yasakda adını koyduk en azından..vicdan azabından kurtulduk bizde bi sorunmu var die
5. aydanda medet beklemeyin cnm..5. i devirioz bizde..
allahdan 4 haftadır yasakda adını koyduk en azından..vicdan azabından kurtulduk bizde bi sorunmu var die
Geçen gün Mahsun'un yeni dizisini izledim. Gecesine rüyamda eşimi gördüm. başka kadından çocuğu varmış sonradan öğreniyorum ağla ağla mahvoldum rüymda. bir de gee adamı uyandırıp seni rüyamda gördüm başka kadınla demişim. Sabah kalktı baya dalga geçti. Sıyırdım valla ben de :))
yafrumla bende çıkıyoruz.. yarın için dua edin bize... baiii baiiiiiiiiiiii
biz o yönden hiç kısıtlamaya gitmedik ama benim bahsettiğim başka türlü
ilgi sevgi övgü yakınlık vs
aynen bizde de hiç ksııtlama olmadı ne dr nede bizim tarafımızdan aksine daha da bi arttı. libidosu hamilelk boyunca tavanda olan tek kadın ben mi olucam bilmiyorum :)
ilgide sevgide de aynı bunların yanı sıra hepsinin boyutunda bide gözyaslarım oluyo nedensiz. mesela dun gece ben uyumak istiyorum o beni yanagımdan öpüyo dur diyorum durmuyo elimi öpüyo kolumu öpüyo bana sinir geldi iyice bi cıglık attım sonrada sinirden agladım.
anormal mode :)
aynen bizde de hiç ksııtlama olmadı ne dr nede bizim tarafımızdan aksine daha da bi arttı. libidosu hamilelk boyunca tavanda olan tek kadın ben mi olucam bilmiyorum :)
ilgide sevgide de aynı bunların yanı sıra hepsinin boyutunda bide gözyaslarım oluyo nedensiz. mesela dun gece ben uyumak istiyorum o beni yanagımdan öpüyo dur diyorum durmuyo elimi öpüyo kolumu öpüyo bana sinir geldi iyice bi cıglık attım sonrada sinirden agladım.
anormal mode :)
ah ah valla ne yapsam bilmiyorum. çok özendim bak şimdi sana :)) benm lpido yerlerde uğramıyo bana :) ağlama isteği bende de var. hatta geçen ben niye ağlamak istiyorum diye bile ağladım :)
evlenince de kimseye bi şey anlatılmıo ki
iki gün sonra iyi oluosun
anlatsan olay büyüyecek
kafalarında büyütecekler
kızlar ben eşime eskiden neşe verirdim
bu bi haftadır sadece bunaltıorum
artık benle vakit geçirmek istemio
çünkü ben neden ondan öle bahsediosun
benden öle bahsetmiorsun
neden onla çok vakit geçirdin
benle az geçiriosun gibisnden konuşuorm o da benden uzaklaşıo
bunu bile bile yapmaya devam ediorm
bi akıl verin bana
nie böle yapıorm
ben de hep yanmda olsun istiyorum sitem de ettiğim oluyor. ama dozunu ayarlamak lazım tabi.. Sonuçta şu an birçok şeyi hamileliğin etkisiyle yapıyoruz. Ama kesinlikle eşlerimiz hamilelikle ilgili bir şeyler okumalılar diye düşünüyorum. bazen gerçekten naz yaptığımızı düşünüyorlar.
hamile eşler el üstünde tutulmalıdır
her dakka destek olunmalıdır
bi an olsun yalnız bırakılmamalıdır
tarzında yazılar bulursanız linklerini ekleyin arkadaşlar
kizlar ya 20 haftalk oldk halen hissedemiyorm karnmda hic bir sey.ne zaman baslayacak bebisimn hareketleri.benim gibi olan varmi
sayfada nanomatik yıkama topunun reklamını görünce aklıma geldi,bizim bir arkadaş almış,gerçekten işe yarıyor dedi,çamaşırlar yumuşacık çıkıyor dedi.Eğer çok kirli çamaşır varsa çeyrek ölçü deterjan kullanmak gerekebiliyor hani yaka kiri vs için,ama kirli değilse deterjansız yıkıyor dedi,.Acaba diyorum bebekleri için deterjansız yıkama çok daha sağlıklı mı olur,ben zaten bebek yumuşatıcısı bile kullanmayı düşünmüyorum,sabun tozunu alıcam hacı şakirin,belki biraz büyüyünce de dalin in sıvı deterjanı olabilir.kendi çamaşırlarımda da yumuşatıcıyı (havlular hariç) çıkardım hayatımdan,özellikle renk vermek için kullanılan boya kanserojenmiş bir de doktorlar kokusunun alerjik astımı tetiklediğini söylüyorlar.önceki yıl sanki neesim yetmiyormuş gibi hissetmiştim bir dönem,astım mı oldum diye doktora gitmiştim,bi şey çıkmadı çok şükür.doktor yumuşatıcıları özellikle kullanma dedi.Ben Renkliler için Frosch un deterjanını aldım,kuruyunca çamaşırda hiç koku kalmıyor gibi,Nanomatik denesem mi diyorum,başka bir arkadaşım da Alman ya da ameraikan firmasının çamaşır topunu kullanıyorum demişti,ismini hatırlamıyorum,onu da araştırıcam bakalım.Aranızda kullanan var mı kızlar?
Süpersin ya :)) Sen kendin yaz bir şeyler internette buldum diye kandırırsın canım :)
ben de hala hissetmiyorumMerak ediyorum ha bugün mü kıpırdıcak yarın mı diye,ehl-i keyif mi çıktı bebiş biraz ne 16. haftada hissedenleri okuyunca insan telaş yapıyor ama muayenemde her şey yolunda çıkınca rahatladım,şimdi merak ve sabır karışımı bir şekilde beklemedeyim...
anneme aldık bayadır kullanıyo ama lekeler deterjansız kesnlikle çıkmıyo arkadaşım bir de lekesiz olanlar da tertemiz kokmuyo mesela yastıkta saç kokusu varsa kalıyo o koku yani temizlense de tam yıkanmış gibi olmuyo annem de yumuşatıcı kullanmadan deterjanın 3te biri kadarını kullanıyor yani düşünülebilir aslında yumuşatıcı yok calgon yok deterjan az anneme biz bu 89 tl lik olandan aldık abimler 10 tl likten almışlar onlar da memnun yani önce bu 10 tl likleri alıp denemek lazım aslında olmazsa diğeri ama deterjan hayatımızdan kesinlikle çıkmıyo arkadaşım bilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?