2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Kızlar demir hapı kullanıyor musunuz? Benim doktorum tahlil yaptırmadan demir hapı yazdı, size tahlil yaptırıp mı verdi? omega 3 kullanıyor musunuz?

tabii tahlil yapıpta yazmıstı bana 2. kutuya basladım. omega 3üde bu gidişimde sordum gerek yok dedi ilk ama ben agzıma et tavuk balık suremiyorum içim almıyo anlatınca onuda verdi. omega 3ün faydası cokmus keşke bol bol balık yiyebilseydim. balık aşıgıydım ben etoburdum otobur oldum otobur oluncada direk montofona bagladım işte ( ay cıldırıcam yaa hangi insan bi haftda 2 kilo almayı basarabilir yaa?

banada tahlil yapmadan yazdı canım
omega 3 vermedi bana ama ....

kan hapı
elevit
magnezyum verdi
bana elevit benzeri olan decavit isimli hapı kesti doktorum yaaa nedenki
herkes kullanmaya devam ediyor:44:
demir ve magnezyum verdi sadace
Bencede özeller bayağı pahalı peki hangi hastaneyi düşünüyorsun.

etlik zübeyde hanım düşünüyorum canım. orası yenilenmiş. gidenler çok memnun. çevremde çok giden var oraya herkes tavsiye ediyo eskisi gibi değil diyorlar eskiden nasılsa artık :))
bide evim çok yakın oraya 10 dk mesafelik yer.
şimdilik aklımda orası var

ne güzel ben alamadım valla bana da dediler aralığın sonu olur diye... ben de baktım olmayacak batıkentte bilgi hastanesi var haftaya bugün için randevu aldım. gidicem bakalım... sonra nerminime gelicem göstermeye... doğuma karar vermedim ben daha... bilemiyorum normal istiyorum inş. bi terslik çıkmazsa, normal olursa devlet düşünebilirim... ama geçen perşembe ağrılarım artınca etlik kadın doğumun aciline gittim işten çıkınca, var ya öyle kötü bir muamele gördüm ki anlatamam rezillikti ya.. gözüm korktu biraz... maddi durumumuza bakayım da eğer çok sıkışmazsak ona göre fatihte de yapabilirim... pahalı biraz yaa...

Ben cebeci dikimevi taraflarında oturuyorum uzakmı ki acaba. ben de duydum orayı .çağ hastanesini düşünüyordum. doğum 1000 tl dediler. ama işte güvenemedim özelde sezeryana daha çok yöneltiyorlar sanki.

sende benim gibi iltifat etseydin hastaneye ben başka bi yere güvenip gidemiyorum hastanenizden . yazın beni lütfen dedim hemen verdiler
ama bilgiyide duydum oda iyi bi yer
hadi inşallah iyi sonuçlar alırsın
yaaa bak biri iyi diyo biri senin dediğin gibi diyo ama bilemedim şimdii:44: ama pahalı işte özellerde
sadece devlette özel oda tutarız belki tek kişilik oluyormuş o avantajımız var

reklamlarda yok zaten canım marketin b irinden almışlar

Ben cebeci dikimevi taraflarında oturuyorum uzakmı ki acaba. ben de duydum orayı .çağ hastanesini düşünüyordum. doğum 1000 tl dediler. ama işte güvenemedim özelde sezeryana daha çok yöneltiyorlar sanki.

cebeci yakındır sanırım canım.. çok uzak değildir orada max. 20 dk falandır
aslında 1000 iyi demişler ama dediğin gibi güvenemiyoda insan

amaannn olabilir kuzucum ya.. olabilir.. alla alla..dikkat edersin bişeycik olmaz hem ödemdi oo.. su topluyosun sen..

ayyyy cebeci mi.. öğrenciliğim geçti orada.. ankara üniversitesi mezunuyum.. çooook severim cebeciyi öğrenci evim de oradaydı.. böyle ankaranın semtlerinden bahsedince siz çok özlediğimi fark ettim.. 10 ay oldu istanbula geleli.. eryamandaydı en son evim.. ay yaaa. içim gitti resmen..

kaç kilo aldın ki bu kadar takıyosun boşver be arkadaşım ben 35 kilo alıp da hiç kilosu kalmayan insan biliyrum

Cnm iyi aksamlar bende gecen p. tesi amniyosentez yaptirdim. Benim de 2 li normaldi 3 lu de 1/43 risk cikti erken ogrenilen fish yontemiyle sonuc 2 gunde cikti cok sukur sonuc temizdi daha sonra ayrintili ultrasonda yaptirdim hersey normal. Insallah senin de bebwgin sagliklidir kendini uzme sonucta bunlar taramai testleri kesin sonuc vermiyo.

petunyapet canım inşallah bişiy yoktur. ama yine de gecmezse ihmal etme sabahı falanda bekleme için rahat etsin. saglık diliyorum sana da yagmura da..

cebeci yakındır sanırım canım.. çok uzak değildir orada max. 20 dk falandır
aslında 1000 iyi demişler ama dediğin gibi güvenemiyoda insan

Sezeryan , normal aynı paraymış ama uğraşmamak için yapabilirler güvenemiom. Doktor da tecrübeli biriydi.ama doğum hastanesi değil ki ne biliyim. Az önce arkadaş Etlikte doğum hastanesinde kötü davrandılar deyince gözüm korktu

benimde bi kaç tanıdığım orada doğum yaptı çok memnunlardıı.tavsiye ediyolar
biraz şans meselesimi acaba

kızlar biz gidiyoruz.. kendinize iyi bakın.. ankaradaki arkadaşlarım selam söyleyin benden..
petuşşş.. bi şeyciğin kalmaz inşallah kuzucum..
öpüyorum her bi yerinizden..

Ya sorma ben de özlüyorum orayı. Eve gittiğimde bir mutlu oluyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…