2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
petunyapet canım inşallah bişiy yoktur. ama yine de gecmezse ihmal etme sabahı falanda bekleme için rahat etsin. saglık diliyorum sana da yagmura da..

saol cnmcım..geçer inş..eve bi atabilirsem inş. kendimi:))
ya avatarını görünce bak aklıma geldi..
bi arkadaşımın kuzeni el örgüsüyle bebek yapıo..bayağı blogu felan var internet üstünden satış yapıo.
arkadaşa didim orjinal bi kapı süsü istiorum yağmur doğduğunda hem hastane kapısına asmak için hemde daha sonra beşiğinin başına asmak için.
şu çok tüllü olanlardan 20-30 liaraya alınır o sorun değilde
o tüllüler sonra beşik başına asılmaz, beşik odamda olcağı için..
kız kendi çocuklarına yapmış onu örnek yolladı..ama nasıl istersen yaparım dedi, oda bakcak bende bakcam bişi bulcaz..
ben diorum eşimle beni bebekten yapsın o halkanın içine oturtsun..kelebek yapsın başımızın üstüne oda yağmur olsun:)
kelebek yada uğur böceği temalı..pembe beyaz ağırlıklı...

çocuklarına yaptığı bu..resmini yolluyosun el örgüsü sana çok benzeyen bebekler yapıo..
nasıl sizce güzel olurmu??

Son düzenleme:

kaç kilo aldın ki bu kadar takıyosun boşver be arkadaşım ben 35 kilo alıp da hiç kilosu kalmayan insan biliyrum

9 kilo aldım. bende 45 kilo alıp 50 kilo veren birini tanıyorum ama insanın basına gelince o kadar rahat olamıyomus onu anladım. şiştikçe hareketlerim kısıtlanıyo sanki.

Doktorunu sor onların o zaman.eğer Zübeyde hanıma gidersen yazarsın o zamn değil mi ?

tamam canım sorayım. haber veririm sana
gidersemde mutlaka haber veririm. büyük ihtimalle önümüzdeki aydan sonra kontrollerimede oraya gitmeyi düşünüyorum bakalımm zaman ne gösterecek

Baktım bloga gerçekten kişiye benzer örgü bebekler güzelmiş. Bence fikrin güzel ama ikinizi halka içine koyup senin kucağına da bebek koyarsa daha güzel olabilir bence. Ne kadara yapıyormuş bu bebekleri acaba?

kızlar lcw hamile reyonunda acayip indirim var pantolonlar 12.90 dan başlıyo bluzler 9.90 dan diğer ürünler de indirime girmiş uygun baya bi de cuma günleri ebrumaternitynin çılgın cuma indirimini takip edin cidden uygun ben hamile kabanı alamadım hala ebru da beğendim 189 lira ya çok pahalı geldi daha indrime girmeye de niyeti yok sanırım
bilginize
kaban alanlar ve almayı düşünenler de yanıtlasın lütfen

çok güzelmiş canım çok şık duruyo. fikrinede bayıldım :) bende dun gece siteler arası fırtına gibi eserken bunu gordum avatarımdakini çok begendim değişik geldi klasik seyleri sevmiyorum bende. gecen anlatmıstım ya hastanede 4 dogum vardı die 2 kapı pembe 2si maviydi ama kapı susleri hemen hemen aynıydı sanki kadınlar dogumdayken kocaları hastanenin kantininden almış gibi duruyodu.

en düşünmüyorum canım normal kabanın üstüne
panço aıcam o kadar
idare ederim ben ...
Ona vereceğim parayı da bebeğimin başka bişisini karşılarım inşallah

cnm bu eklediğim kapısüsünü 38 mi ne satıo..
sana benzeyen bebekleride büyüklüğüne göre sanırım 30-80-90 arası bişiye satıo..
blogundan online satış sitesinede girebilirisin fiyatları var..
öylede olabilir..daha böle tüllü müllü panpişili bişiler..
bana bi kaç model bakıp yolluyacak..sende düşün dedi..nasıl istersen yaparım uyguna dedi..
hayal gücünüze uygun olursa söleriz cnm fiyatta bi kıyak geçer bize artık

BENDE BUGÜN YİNE ÇOK ÇALIŞIRKEN VE SİZEDE LAF YETİŞTİRİKEN bunlara baktım netten.
çok hayal gücümü zorlucak bi eser bulamadım ama bunlar var bakın..

bide menzil beni çok güldürüon sen gadın yaaa...

tamam canım sorayım. haber veririm sana
gidersemde mutlaka haber veririm. büyük ihtimalle önümüzdeki aydan sonra kontrollerimede oraya gitmeyi düşünüyorum bakalımm zaman ne gösterecek

Sağol canım. Okudum az önce yorumları iyi yorum yapılmış genelde .

doktorum bana fito diye bi krem verdi. değişik bi krem ilk defa dün sürdüm yapışkanlı bişi gibi. göbeğim dünden beri nemli. ama ben kullanamam onu gibi. normal vazelin kullanmayı düşünüyorum ben
vazelin de yapış yapış bi his bırakıyo yıkamadan geçmiyo

ay çatlattın beni gülmekten ama az biraz da bozuluyom haberin olsun. ben de 62 ile başladım 71 oldum

hıhhhhh
eğer ankara anneleri ist. annelerinden önce org. yapıp görüşürse çok kıskanıcam..benide çağırın ank. anneleri ank. ya gelcem..
istanbul uyuyoooo
ben buluşalım diyom bacular, gelebn gelsin gelmeyen dertlensin bize ne bize ne

goççum beaa.....ee noldu şimdi yemicezmi birlikte sultanahmet köftesi..hııı
ödem filan değil cnm onunki ya..bildiğin homini gırtlak..yidi yidi böle oldu
ben de istiyom bana ne bana ne ben de istiyom

ne küscemm beaa saaten cok sinirliyim. hem sen nerden cıktın leyn beleşçiler kaç kişi geliyonuz bakiyimm topikçe sultanahmet köftecisi :)))
ben de beleşçiyim yok öyle hamile halimizle bize s.a. kötesi deyip sonra beleşçilikle yaftalamak

ayy 2 saat ineyim şu pc sandalyesinin tepesinden dedim içeri geçtim ne coşmuşunuz cevaba bak maşşallah padişah fermanı gibi

9 kilo aldım. bende 45 kilo alıp 50 kilo veren birini tanıyorum ama insanın basına gelince o kadar rahat olamıyomus onu anladım. şiştikçe hareketlerim kısıtlanıyo sanki.

e zayıfmışsında arkadaşım sorun yok ya benim gibi 64.5le hamile kalıp şimdi 68 olsaydın daha fena değilmiydi bi de son bikaç gündür tartılamıyorum bile düşün yani

e zayıfmışsında arkadaşım sorun yok ya benim gibi 64.5le hamile kalıp şimdi 68 olsaydın daha fena değilmiydi bi de son bikaç gündür tartılamıyorum bile düşün yani

kız sen ne diyonnn neee? ömrümü yedin beni mi delirticen? 64.5le hamile kalmış 68mişmişmişmiş. ben 65le hamiş kaldım 74 oldum diyorummm anladın mı hamiş gadın!!

nefrazan bücürcanınıda yirim senide gül işte ne güzel :) senle aynıyız 9 kilo almışız ne cinsten besleniyosun? ben hiç takmıyodum ya bugun hemşire pis pis sırıtıp 74 diyince keşke bi silahım olsaydı die dusundum o an dabiki onu furcaktım. sana bi sır verim mi ben sigarada içtim hea gecenlerde ay nasıl dadlıydı hiçbişey kaybolmamış dadından iğrenç gelcek die dusundum ama baldan daha dadlıymışş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…