2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

sendeki mantar olabilir ya da enfeksiyon oalbilir sadece idrar yolları olarak düşünme

hayat sana güzelllllll
normal cnm..ben detaylı ultrason olurken elime bi kağıt verdiler okumam için..
18-23. haftalar arasında yapılır yazıyordu..
ben cmt oldum..21+2 deydim..bence gayet ideal yane

hayat sana güzelllllll
normal cnm..ben detaylı ultrason olurken elime bi kağıt verdiler okumam için..
18-23. haftalar arasında yapılır yazıyordu..
ben cmt oldum..21+2 deydim..bence gayet ideal yane

sende gel bebem senin memleketede yakın hem ne gözelll olar mis gibi
hadi ya ben acaba 20. haftadan sonramı yapılır diye düşündüm arkadaş için gidincede çok soru sormiyim dedim 2 hafta sonra gel dedi tamam dedim..fiyatıda muayenenin içinde 40 tl imiş hepsi..madem 2 hafta sonra gideyim bende burda normalmiş madem
inş. bende senin gibi güzel haberlerle dönerim kuzum
bu arada oğluşuma bi eşortman takımı beğendim altlı üstlü 99 milyon dedi yaa çok güzeldi ama çok pahalı geldi alanya küçük paris hiç uygun bişey bulunmuyo

Yaşasın o zaman inci ismini çok seviyorum ben ama kesin değil var mı sizin öneriniz??

ciddi mi ?? ya benimde hoşuma gitti bide hem eşimin hemde benim adıma çok uyan bi isim soyismimizlede kafiyeli koysammiki acep bilemedim babamızda güzel dedi muallaktayız

İkinizin ismine de uyumluysa süper bence. O sizin parçanız olduğu gibi isminizin de bir parçasını taşıması ayrı güzel...Burada önemli olan sizin içinize sinmesi babanın da hoşuna gitmiş

İkinizin ismine de uyumluysa süper bence. O sizin parçanız olduğu gibi isminizin de bir parçasını taşıması ayrı güzel...Burada önemli olan sizin içinize sinmesi babanın da hoşuna gitmiş

saol şekerim evet bunun üzerinde daha detaylı düşüneceğim benimde kafama yattı

şekerler emirhan ismi nasıl sizce??
soyisminile fazl kafiyeli..ama tek başına güçlü bi isim:))
Yaşasın o zaman inci ismini çok seviyorum ben ama kesin değil var mı sizin öneriniz??

inci çok güzel anlamlı bi isim..biz yağmur, damla ve ırmak dan yağöuru seçmiştik..çağıl ıda ben istedim ama eşime beğendirememiştim:))

Bnde demirle poyraz arasında kalmıstım simdi poyraza karar verdm gibi ısınmaya calısyorum :) emirhan da cok güzel de bizde var die düsnmedm onu

maşallah canım,sağlıkla kucağına al inş.

şekerler emirhan ismi nasıl sizce??

ııııı
kuzenimin ismi,kınamak istemiyorum hamileyim sonuçta..
Enes,Arda,Mete ve illede han olacaksa Metehan olabilir..

çok sade ve değerli geliyor bana inci ismi oldum olası severim... çağıl da çok güzel ve farklı erkekler daha farklı düşünüyor ya şimdi ben bunu bizimkine desem ne o çakıl gibi ben de fred miyim der biliyorum alacağım cevabı

maşallah canım,sağlıkla kucağına al inş.

ııııı
kuzenimin ismi,kınamak istemiyorum hamileyim sonuçta..
Enes,Arda,Mete ve illede han olacaksa Metehan olabilir..

evet soyisimle baya uyumlu oluyo bizim isimlerde öle..düşüniciğim bakalım..
kuzenini pek sevmiyon anladık şeker ya bu erkek bebeklere isim konusu çok şaibeli yaa zor valla

ayyy evet cnm ya...çağıl dedim aynen öle dedi..
neylan dedim..o ne lann dedi..
damla dedim kokoş ismi dedi..
yani her isme bi kulp..sustum gari kendi yağmur dedi, yağmur olacak kısmetse:)))

Kızlar ya bn iki gündr bebişimi hisedemiyorum karnıma dokununca kalp atısı gibi pıt pıt hisediyorum ama hareket yok 12 gündr evdeydm düsk tehlikesinden dün okula basladım yorgunluktanmıdır nedrbilmiyorum cok korkuyorum bebişim niye sakinlestiki

ayyy evet cnm ya...çağıl dedim aynen öle dedi..
neylan dedim..o ne lann dedi..
damla dedim kokoş ismi dedi..
yani her isme bi kulp..sustum gari kendi yağmur dedi, yağmur olacak kısmetse:)))

hahahahahah diyorum ya adamların aklı bir anacım ne anlarlar çağıldan neylandan koptum yalnız özellik o ne lana

merhaba arkadaşlar. Biz yeni yazabildik bugün. rahatsızlanan arkadaşlara geçmş olsun, cinsiyet öğrenenlere de hayırlı olsun diyorum.. ben hasta olacak gibiyim sabahtan beri boğaz ağrısı çekiyorum. inşallah gribe yakalanmam Arkadaşlar isim konusu gerçekten çok önemli. bizlerin ilk ve en büyük görevi diye düşünüyorum. Söyleniş ve anlam güzelliğine beraber bakılmalı bence..Biz eşimle hala çıkamadık işin içinden (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…