selam kizlar ben geldim.gecmisi okudm.cumadn beri giremiyodum.
ya bak simdi bende korktum bu idrar yolu enfeksyonundan.
bir sikayetim yok ama akintilarim biraz sarimsi ve kokulu.
hamilelikten oncede vardi gerci bu sorun.
bide benm doktorum her kontrolde bakiyo idrarima.hamilelilk testi gibi bi
cubuk batiriyo idrarin icine.
bende kendimi rahatlatiyorm:)ya bendede varsaaaa
sizi kıskandırmak gibi olmasın emme biz oğluşumla bi deniz havası aldık geldik denize karşı bi çay içtik bide şööööleee ohhh
arkadaşla benim burda gittiğim kadın doğum doktoruna gittik ama arkadaş için kendim için değil..gitmişken detaylı ultrasona ne zaman geliyim dedim çünkü sanırım uzun bi süre burda olacağım..2 hafta sonra gel dedi ozaman 20+3 olucaz kızlar sizce normalmi az dahamı beklemek lazım??
hayat sana güzelllllll
normal cnm..ben detaylı ultrason olurken elime bi kağıt verdiler okumam için..
18-23. haftalar arasında yapılır yazıyordu..
ben cmt oldum..21+2 deydim..bence gayet ideal yane
evet yani..alt değiştirmeyle ilgili herşey elinin altında, alt değiştirceğinde bütün malzemeleri törenle bi araya getirmene gerek yok yani:) ...2 de çiçek kelebek yapıştır dolabın üstüne duvarda süsü gibi:))
inş. canım..ollyyyyyy bi kız bebik, bi kız anası daha...eee ne koycan şimdik ismini hıı hazırmı, kesinmi, hıı...kopya ver bakim
largopen kullandım cnm..5 gün günde 2 kere...bu akşam finali yapıcam inş:)
şekerler emirhan ismi nasıl sizce??
Bence çok asil...
ciddi mi ?? ya benimde hoşuma gitti bide hem eşimin hemde benim adıma çok uyan bi isim soyismimizlede kafiyeli koysammiki acep bilemedim babamızda güzel dedi muallaktayız
İkinizin ismine de uyumluysa süper bence. O sizin parçanız olduğu gibi isminizin de bir parçasını taşıması ayrı güzel...Burada önemli olan sizin içinize sinmesi babanın da hoşuna gitmiş
cnm gözün aydın hadi..inş. bundan sonra sağlıkla sıhhatle bebeğini eline almak kalıo bi tek:))
Bebek Altını Değiştirme Mobilyası | Mobilya Dekorasyon Rehberi, Ev, Ofis, Mağaza Dekorasyonu için tasarımlar ve fikirler...
link çıkarmı bilmiyorum ama resmi kopyalamadım..çok manyak güzel bi fikir..benim gibi yeri olmayanların fikrine:))
soyisminile fazl kafiyeli..ama tek başına güçlü bi isim:))şekerler emirhan ismi nasıl sizce??
Yaşasın o zamaninci ismini çok seviyorum ben ama kesin değil var mı sizin öneriniz??
Biz geldikkkkk Nasılsınız Canlar?
Dopplerimizi olduk çok şükür sonuç her şey yolunda yarana binlerce kez şükürler olsun. Allah meleklerimizi bize bağışlasın kuzumun kilosu 454 gr. boyu 26 cm Nazar Nazar Nazar Yüzünü ilk kez gördüm o kadar duygulandım ki gözyaşlarımı tutamadım mutluluktanbabasına benzettim sanki kendimi alamıyorum durup durup bakıyorum kafayımı yedim acaba ben durduramıyorum kendimi
şekerler emirhan ismi nasıl sizce??
soyisminile fazl kafiyeli..ama tek başına güçlü bi isim:))
inci çok güzel anlamlı bi isim..biz yağmur, damla ve ırmak dan yağöuru seçmiştik..çağıl ıda ben istedim ama eşime beğendirememiştim:))
soyisminile fazl kafiyeli..ama tek başına güçlü bi isim:))
inci çok güzel anlamlı bi isim..biz yağmur, damla ve ırmak dan yağöuru seçmiştik..çağıl ıda ben istedim ama eşime beğendirememiştim:))
maşallah canım,sağlıkla kucağına al inş.
ııııı
kuzenimin ismi,kınamak istemiyorum hamileyim sonuçta..
Enes,Arda,Mete ve illede han olacaksa Metehan olabilir..
çok sade ve değerli geliyor bana inci ismi oldum olası severim... çağıl da çok güzel ve farklı erkekler daha farklı düşünüyor ya şimdi ben bunu bizimkine desem ne o çakıl gibi ben de fred miyim der biliyorum alacağım cevabı
ayyy evet cnm ya...çağıl dedim aynen öle dedi..
neylan dedim..o ne lann dedi..
damla dedim kokoş ismi dedi..
yani her isme bi kulp..sustum gari kendi yağmur dedi, yağmur olacak kısmetse:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?