evet cnm ist. da böle oluo malesef..
bende geçen bi tane kolyemi bozdurdum yerine böle ucu para gibi olan kolyelerden aldım..
babamızada söledim bunun sütüne yağmur-ozan-solmaz yazdır, ben başka bişi istemem...aldım kendi hediyemi bi yerde yani:))
işte bu çok güzelll
kocama bunları hemmen copy+paste yapim
şu gadına bi daha aşık olsun..ne kaa tamahkar
ayyyy bizim evlilik yıldönümümüz 7 ağustostaydı ve eşim beni yemeğe götürdü orda rahatsızlandım acile gittik ve hamile olduğumu öğrendik :)))) 5 yıllık evliyim en güzel evlilik yıldönümümüzdü :))))
kızlar çok fena oldum ben.. öğle yemeğindeydik ama beğenmedim yemekleri.. azar azar yedim yine de..
zaten yemekhaneye ilk çıktığımda bi acayip oldum.. midem bulandı gibi hissettim..
neyse yemekten sonra arkadaşla sohbet ediyorduk.. dedim ki ben kendimi iyi hissetmiyorum.. tansiyonumu ölçtük hemen 8-4 çıktı yaa.. doktor odası var bizim kurumda.. henüz doktor yok ama odası var.. sedyeye uzandım.. 1 buçuk saat uzandım ama 9-5 oldu sadcece.. doktorumu aradım... artık tansiyon düşmesi felan olabilirmiş.. ama çok korktum.. hamilelikte ilk defa midem bulandı..
bi de beynimin uyuşan yeri çok ağrıyo şu anda..
bence hemen doktora git canım hiç vakit kaybetme...tansiyonun çook düşük ve ilk defa bulantının olması normal değil
kızlar çok fena oldum ben.. öğle yemeğindeydik ama beğenmedim yemekleri.. azar azar yedim yine de..
zaten yemekhaneye ilk çıktığımda bi acayip oldum.. midem bulandı gibi hissettim..
neyse yemekten sonra arkadaşla sohbet ediyorduk.. dedim ki ben kendimi iyi hissetmiyorum.. tansiyonumu ölçtük hemen 8-4 çıktı yaa.. doktor odası var bizim kurumda.. henüz doktor yok ama odası var.. sedyeye uzandım.. 1 buçuk saat uzandım ama 9-5 oldu sadcece.. doktorumu aradım... artık tansiyon düşmesi felan olabilirmiş.. ama çok korktum.. hamilelikte ilk defa midem bulandı..
kızlar çok fazla bi ağrım şikayetim olmadığı halde idrar tahlili yaptırdım ve iltihap çıktı, doktorumu aradım antibiyotik verdi, bence hepiniz bi devlet hastanesine sağlık ocağına gidip bi tahlil yaptırın derim, demekki çok şikayetler olması gerekmiyo..........
anammmm
izin alaydın ya canım bari en azından....
geçmiş olsun cnm..bi yerde okumadaım vs. ama daha önce foruma yazılmıştı..hamileliğin bu dönemlerinde tansyon düşmesi normal felan die..
ama midende bulanmış, daha önce sana dr un demişti ya miden bulanırsa falan gel die..
bence bi git cnm..
bak işte ben de bu yüzden 9 doğurdum resmen.. hemen doktorumu aradım.. ama o göbek ağrısına eşlik eden bir bulantıdan bahsetmişti... olacak bunlar dedi.. zaten bir sonraki randevuda şekere bakılacak dedi.. tansiyonun düşecektir artıkın dedi..
düştü kalktı yaa.. bişeyim yok benim yaa.. ama bütün kurum başıma toplandı resmen.. bi bakım bi ilgi alaka.. sedyede öyle rahat geldi ki.. az kalsın uyuyacaktım.. ama sonraaa..
içimde bi tebessüm ah kıpır kıpır.. kızım çoştu.. moralim yerine geldi..
bak işte ben de bu yüzden 9 doğurdum resmen.. hemen doktorumu aradım.. ama o göbek ağrısına eşlik eden bir bulantıdan bahsetmişti... olacak bunlar dedi.. zaten bir sonraki randevuda şekere bakılacak dedi.. tansiyonun düşecektir artıkın dedi..
düştü kalktı yaa.. bişeyim yok benim yaa.. ama bütün kurum başıma toplandı resmen.. bi bakım bi ilgi alaka.. sedyede öyle rahat geldi ki.. az kalsın uyuyacaktım.. ama sonraaa..
içimde bi tebessüm ah kıpır kıpır.. kızım çoştu.. moralim yerine geldi..
:))) itiraf et..ultrasonunmu geldi yoksa seninde
tam şu anda kocamla fena kapışmaya başlamış bulunyorum...
sen aklımı koru yarebbimmm....ben mi hamileyim omu belli değil..bu ne alınganlık ya..offfff
:))) itiraf et..ultrasonunmu geldi yoksa seninde
tam şu anda kocamla fena kapışmaya başlamış bulunyorum...
sen aklımı koru yarebbimmm....ben mi hamileyim omu belli değil..bu ne alınganlık ya..offfff
canim cok gecmis olsun yaa.ins onemli bir sey yoktur.gecenlerde okudum bu haftalarda tansiyonda dusmeler oluyomus.
bu arada ayni haftadayz ama ben halen hissedemiyom benm sipanin hareketlerini.sen hissediyomussn ne guzel
Biz geldikkkkk Nasılsınız Canlar?
Dopplerimizi olduk çok şükür sonuç her şey yolunda yarana binlerce kez şükürler olsun. Allah meleklerimizi bize bağışlasın kuzumun kilosu 454 gr. boyu 26 cm Nazar Nazar Nazar Yüzünü ilk kez gördüm o kadar duygulandım ki gözyaşlarımı tutamadım mutluluktanbabasına benzettim sanki kendimi alamıyorum durup durup bakıyorum kafayımı yedim acaba ben durduramıyorum kendimi
canım maşallah ve darısı başımıza inşallah..
baktıkça bakası geliyo insanın değil mi.. resmen karnımdan çıkarıp sevip öpüp koklayıp yerine koyasım geliiyoo..
cok sağol tatlım.. ben 1-2 haftadır hissediyorum hareketlerini ama.. bu hafta daha yoğun hissetmeye başladım..
hissedersin sen de bugün yarın.. acayip bi duygu ama.. şu günlerde beni en mutlu eden şey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?