geçmiş olsun canım tansiyon düşüklüğü normalkızlar çok fena oldum ben.. öğle yemeğindeydik ama beğenmedim yemekleri.. azar azar yedim yine de..
zaten yemekhaneye ilk çıktığımda bi acayip oldum.. midem bulandı gibi hissettim..
neyse yemekten sonra arkadaşla sohbet ediyorduk.. dedim ki ben kendimi iyi hissetmiyorum.. tansiyonumu ölçtük hemen 8-4 çıktı yaa.. doktor odası var bizim kurumda.. henüz doktor yok ama odası var.. sedyeye uzandım.. 1 buçuk saat uzandım ama 9-5 oldu sadcece.. doktorumu aradım... artık tansiyon düşmesi felan olabilirmiş.. ama çok korktum.. hamilelikte ilk defa midem bulandı..
bi de beynimin uyuşan yeri çok ağrıyo şu anda..
Çiçeğimiz gelecek elbette. ama biz bayanlar sürprizlere bayılırız. Doğum yapmışız kendimizi yormuşuz moral olur bize demi ama.
benimki atlatamamıştı ne çiçek ne hediyetabisiiii canım,o kadaranı düşünebilirlerse babalığın ilk aşamasını başarıyla atlatabilirler
geçmiş olsun canım yakızlar çok fazla bi ağrım şikayetim olmadığı halde idrar tahlili yaptırdım ve iltihap çıktı, doktorumu aradım antibiyotik verdi, bence hepiniz bi devlet hastanesine sağlık ocağına gidip bi tahlil yaptırın derim, demekki çok şikayetler olması gerekmiyo..........
Biz geldikkkkk Nasılsınız Canlar?
Dopplerimizi olduk çok şükür sonuç her şey yolunda yarana binlerce kez şükürler olsun. Allah meleklerimizi bize bağışlasın kuzumun kilosu 454 gr. boyu 26 cm Nazar Nazar Nazar Yüzünü ilk kez gördüm o kadar duygulandım ki gözyaşlarımı tutamadım mutluluktanbabasına benzettim sanki kendimi alamıyorum durup durup bakıyorum kafayımı yedim acaba ben durduramıyorum kendimi
geçmiş olsun canım tansiyon düşüklüğü normal
bunun için aç kalmamaya özen göster
ve yanında ayran olsun azıcık bişey hissettin mi iç hemen
benim ilk hamileliğide de aynı sorun vardı
tansiyon aleti bile aldım bunun için
benimki atlatamamıştı ne çiçek ne hediye
odamda balon bile yoktu
çok canım sıkıldı sonradan
o yüzden öncesind ekocanıza söyleyin ne yapılmasını istiyosanız malesef anlamıyorlar söylemeden
en azından benim ki
bu seferde yapmazsan dilimden kurtulamazsın dedim
bakalım bekliyorum ne yapacak
geçmiş olsun canım ya
en iyisini yapmışsın gitmekle
gözün aydın canım
darısı bana salı günü bende göreceğim inşallah
Dopplerimizi olduk çok şükür sonuç her şey yolunda yarana binlerce kez şükürler olsun. Allah meleklerimizi bize bağışlasın kuzumun kilosu 454 gr. boyu 26 cm Nazar Nazar Nazar Yüzünü ilk kez gördüm o kadar duygulandım ki gözyaşlarımı tutamadım mutluluktanbabasına benzettim sanki kendimi alamıyorum durup durup bakıyorum kafayımı yedim acaba ben durduramıyorum kendimi
bu durumda ne denir ki, allah kavuştursun bi daha da ayırmasın
sağol canım inşallah
kızlar burnu kanayan varmı aranızda
benim 2dir kanıyo biri dün gece oldu
uyandım hemen aktı aktı kötü hissettim kendimi
sonra durdu ama gece pek rahat uyuyamadımm
kızlar çok fena oldum ben.. öğle yemeğindeydik ama beğenmedim yemekleri.. azar azar yedim yine de..
zaten yemekhaneye ilk çıktığımda bi acayip oldum.. midem bulandı gibi hissettim..
neyse yemekten sonra arkadaşla sohbet ediyorduk.. dedim ki ben kendimi iyi hissetmiyorum.. tansiyonumu ölçtük hemen 8-4 çıktı yaa.. doktor odası var bizim kurumda.. henüz doktor yok ama odası var.. sedyeye uzandım.. 1 buçuk saat uzandım ama 9-5 oldu sadcece.. doktorumu aradım... artık tansiyon düşmesi felan olabilirmiş.. ama çok korktum.. hamilelikte ilk defa midem bulandı..
bi de beynimin uyuşan yeri çok ağrıyo şu anda..
Aslıt, gözün aydın, Allah kucağına sağlıkla almayı da nasip etsin.
bişey sorucam senin haftan ve günün kaç, yani ne zaman girmiş oldun bu dopplere??
cnm gözün aydın hadi..inş. bundan sonra sağlıkla sıhhatle bebeğini eline almak kalıo bi tek:))
Bebek Altını Değiştirme Mobilyası | Mobilya Dekorasyon Rehberi, Ev, Ofis, Mağaza Dekorasyonu için tasarımlar ve fikirler...
link çıkarmı bilmiyorum ama resmi kopyalamadım..çok manyak güzel bi fikir..benim gibi yeri olmayanların fikrine:))
cnm gözün aydın hadi..inş. bundan sonra sağlıkla sıhhatle bebeğini eline almak kalıo bi tek:))
Bebek Altını Değiştirme Mobilyası | Mobilya Dekorasyon Rehberi, Ev, Ofis, Mağaza Dekorasyonu için tasarımlar ve fikirler...
link çıkarmı bilmiyorum ama resmi kopyalamadım..çok manyak güzel bi fikir..benim gibi yeri olmayanların fikrine:))
evet yani..alt değiştirmeyle ilgili herşey elinin altında, alt değiştirceğinde bütün malzemeleri törenle bi araya getirmene gerek yok yani:) ...2 de çiçek kelebek yapıştır dolabın üstüne duvarda süsü gibi:))ilginçmiş valla.. pratik de olur..
inş. canım..ollyyyyyy bi kız bebik, bi kız anası daha...eee ne koycan şimdik ismini hıı hazırmı, kesinmi, hıı...kopya ver bakimPetuşum çok çok sağol inşallah hayırlısıyla alalım bebeklerimizi kucağımıza cinsiyet de netleşti kız :)
canım bunlar çok güzel ve kullanışı rahat görünüyo :))) bu arada sen antibiyotik ne kullandın bana dr. monurol toz ve piyeloseptil verdi..
çok geçmiş olsun canım tansiyon düşüklüğü normalmiş çıkarsa korkacağız diyo doktorlar o yüzden için rahat olsun dinlen tatlı bişeyler ya canım
kızlar benim doğum yapan arkadaşalrımın hepsi doğumdan bir kaç ay sonra eski kıyafetlerini giyebildiklerini söylediler.Asıl tehlike sütüm gelmiyor diye ballı börekli şerbetli şeyler yiyip şişmekmiş,emzirme döneminde çok dikkat etmemmiz gerekiyor,tatlı olan şeyler süt yapar diye bir şey yok,sıvı bol tüketmek önemliymiş.bizim doğum sonrası yaza geldiği için sıcaklardan fazla kalorili şeyler canımız çekmeyebilir,karpuz mevisimi bir de ,çok da sulu bir meyve,o tür şeylerle atlatırız inşallah şişmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?