2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
geçmiş olsun canım tansiyon düşüklüğü normal
bunun için aç kalmamaya özen göster
ve yanında ayran olsun azıcık bişey hissettin mi iç hemen
benim ilk hamileliğide de aynı sorun vardı
tansiyon aleti bile aldım bunun için

Çiçeğimiz gelecek elbette. ama biz bayanlar sürprizlere bayılırız. Doğum yapmışız kendimizi yormuşuz moral olur bize demi ama.

tabisiiii canım,o kadaranı düşünebilirlerse babalığın ilk aşamasını başarıyla atlatabilirler
benimki atlatamamıştı ne çiçek ne hediye
odamda balon bile yoktu
çok canım sıkıldı sonradan
o yüzden öncesind ekocanıza söyleyin ne yapılmasını istiyosanız malesef anlamıyorlar söylemeden
en azından benim ki
bu seferde yapmazsan dilimden kurtulamazsın dedim
bakalım bekliyorum ne yapacak

geçmiş olsun canım ya
en iyisini yapmışsın gitmekle

gözün aydın canım
darısı bana salı günü bende göreceğim inşallah

İnşallah senin de güzel haberlerini bekliyoruz, çok teşekkürler canım...

Gözün aydın cnm. Sen Avcılar Hosp gidiyordun değil mi?

Orada mı yaptırdın bunu da? Ya da nerede?

hadi gözün aydın canımmm
darısı bana ve yaptıracak olanlaraa

Aslıt, gözün aydın, Allah kucağına sağlıkla almayı da nasip etsin.
bişey sorucam senin haftan ve günün kaç, yani ne zaman girmiş oldun bu dopplere??

canım gözün aydın :)))

kızlar burnu kanayan varmı aranızda
benim 2dir kanıyo biri dün gece oldu
uyandım hemen aktı aktı kötü hissettim kendimi
sonra durdu ama gece pek rahat uyuyamadımm

evet canım,ara ara benim de kanıyor,hamilelikte normalmiş,ben takmıyorum kafaya

çok geçmiş olsun canım tansiyon düşüklüğü normalmiş çıkarsa korkacağız diyo doktorlar o yüzden için rahat olsun dinlen tatlı bişeyler ya canım

cnm gözün aydın hadi..inş. bundan sonra sağlıkla sıhhatle bebeğini eline almak kalıo bi tek:))

Bebek Altını Değiştirme Mobilyası | Mobilya Dekorasyon Rehberi, Ev, Ofis, Mağaza Dekorasyonu için tasarımlar ve fikirler...
link çıkarmı bilmiyorum ama resmi kopyalamadım..çok manyak güzel bi fikir..benim gibi yeri olmayanların fikrine:))

Aslıt, gözün aydın, Allah kucağına sağlıkla almayı da nasip etsin.
bişey sorucam senin haftan ve günün kaç, yani ne zaman girmiş oldun bu dopplere??

Sağolasın canım 21+3 çıktım ultrasonda bugün gittim dopplere...Allah hepimize sağlıkla almayı nasip etsin inşallah...

Petuşum çok çok sağol inşallah hayırlısıyla alalım bebeklerimizi kucağımıza cinsiyet de netleşti kız :)

canım bunlar çok güzel ve kullanışı rahat görünüyo :))) bu arada sen antibiyotik ne kullandın bana dr. monurol toz ve piyeloseptil verdi..

kızlar benim doğum yapan arkadaşalrımın hepsi doğumdan bir kaç ay sonra eski kıyafetlerini giyebildiklerini söylediler.Asıl tehlike sütüm gelmiyor diye ballı börekli şerbetli şeyler yiyip şişmekmiş,emzirme döneminde çok dikkat etmemmiz gerekiyor,tatlı olan şeyler süt yapar diye bir şey yok,sıvı bol tüketmek önemliymiş.bizim doğum sonrası yaza geldiği için sıcaklardan fazla kalorili şeyler canımız çekmeyebilir,karpuz mevisimi bir de ,çok da sulu bir meyve,o tür şeylerle atlatırız inşallah şişmeden

ilginçmiş valla.. pratik de olur..
evet yani..alt değiştirmeyle ilgili herşey elinin altında, alt değiştirceğinde bütün malzemeleri törenle bi araya getirmene gerek yok yani:) ...2 de çiçek kelebek yapıştır dolabın üstüne duvarda süsü gibi:))
Petuşum çok çok sağol inşallah hayırlısıyla alalım bebeklerimizi kucağımıza cinsiyet de netleşti kız :)
inş. canım..ollyyyyyy bi kız bebik, bi kız anası daha...eee ne koycan şimdik ismini hıı hazırmı, kesinmi, hıı...kopya ver bakim
canım bunlar çok güzel ve kullanışı rahat görünüyo :))) bu arada sen antibiyotik ne kullandın bana dr. monurol toz ve piyeloseptil verdi..

largopen kullandım cnm..5 gün günde 2 kere...bu akşam finali yapıcam inş:)

çok geçmiş olsun canım tansiyon düşüklüğü normalmiş çıkarsa korkacağız diyo doktorlar o yüzden için rahat olsun dinlen tatlı bişeyler ya canım

hamile tansiyonu normal tansiyon gibi ölçülmez yalnız şaşırmış olabilirsiniz hatta 0 bile çıkabilir tansiyonunuz doktor tarafından ölçülecek

bunu bende işitmiştim cnm..en ii süt yapan şey suymuş aslında..bol su içmek gerekirmiş..

sizi kıskandırmak gibi olmasın emme biz oğluşumla bi deniz havası aldık geldik denize karşı bi çay içtik bide şööööleee ohhh
arkadaşla benim burda gittiğim kadın doğum doktoruna gittik ama arkadaş için kendim için değil..gitmişken detaylı ultrasona ne zaman geliyim dedim çünkü sanırım uzun bi süre burda olacağım..2 hafta sonra gel dedi ozaman 20+3 olucaz kızlar sizce normalmi az dahamı beklemek lazım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…