2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

valla aşı için beni aramadılar canım.. beklemedeyim :44::44::44:
detaylıyı da 22de yaptırmış olacağım inşallah...

diş ağrısı çeken var mı
benim hafif hafif sızlıyor ya
korkuyorum gece falan tutar diye tuzlu su ile gargara iyi geliyormuş başka bildiğiniz var mı
birde novalgin koyardım önceleri geçerdi
şimdi koysam zararlı mı acaba novalgin kullanan varmı
netten baktım kategorisi b imiş

kızlar yaa göğsünden sıvı gelen varmı benim çamaşırıma akmışta azcık hemde çok sertleşti cicoşlar sizinde öylemi

valla aşı için beni aramadılar canım.. beklemedeyim :44::44::44:
detaylıyı da 22de yaptırmış olacağım inşallah...

aramalarını bekleme o zaman canım sen git bir sor isersen. Ben gittim 20. haftada gecikmişim 6.ayda vuralım dediler. Tabi benim de canıma minnet zatın tırsa tırsa gittim. Bende kabul edip geliverdim evime :)

gözün aydın cnm...ben 22. haftada oldum..

gözün aydın ne güzel, bir kız bir kız daha:))
hıı 100 gr bana heç inanadırıcı gelmemişti zaten

gel beraber takılalım, senin ev tam nerede benim 5 telsiz ve çırpıcı'da çok yakın arkadaşlarım vardı, severim oraları :)
hem popomuz erir biraz yürüsek

Elle Style Awards ödül töreninde şıklık yarışı | 7 | Galeri - Kadın ve Kadın bak kadın kaç aylık oldu hem de ikiz bebikleri aldığı toplamda 9 kg

canım firma adı öğrenebilir misin ben oraları çok gezdim ama bu kadar ucuzuna rastlamadım

brrravooo

o ne darbeler gördü yivrumm bişeycik olmaz dayanıklı yani ehhehehe
kızlar bugün burda bi +18 durumu söz konusu ne yediniz ne içtiniz anlamadım ki

yivrum heralde hergün fındık dıstık ceviz yiyoz heheh okadar olsun demüü

valla ben masumum :)) bana sadece limon sür dedi :)) yakarsa kim üfleyecek diye aklımdan geçirdim ama yazmadım :)) darbeyle de eminim mecazi bir şeyler kastetti

kızlar aralık annelerinin topiğine girdimde doğuran doğuranahikayeleri okurken gözlerim doldu resmençok heyecanlı allah o günleri bizede göstersin inşallah

inşallah cnm yaa,ne büyük bişey benim gözümde ikiz annesi olmak..hem iyi,hem zor ama çook başkaa..
detaylıda bütün herşeyine iç organlarına bakıyolar,yani en ufak bişey bile görünüyormuş..

evet canm zorluğu sorunları daha fazla ama bi o kaedar da değişik güzel bi şey

gözün aydın ne güzel, bir kız bir kız daha:))
hıı 100 gr bana heç inanadırıcı gelmemişti zaten[/QUOTE]

Teşekkür ederim bende kız anneleri tarafındayım artıkbende inanmamıştım zaten detaylıya girecem diye kafama da takmamıştım.Bugün çok net gördüm herşeyini çok güzeldi keşke herzaman böyle detaylı görebilsem girmeyenlere kesinlikle tavsiyem detaylı ultrasonda bebeğinizi görün o kadar net görünüyorlar kii..Allahım bağışlasın hepimizinkini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…