2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Yok canım saçma gelmedi herkes yapmıyorki istersen normal çikolata alır dağıtırsın tabiki bunlar daha maliyetli. Ben tavşanın tanesini 1,5 tlye aldım. içine de ayrıca şeker alacağım. 80 tane aldım ben. Sen hangi şehirdesin? Bunların toplu satıldığı yerler var ama internetten de bakabilirsin gittigidiyordaki fiyatlar hemen hemen aynı mağazalarla.

teşekkür ederm bilgiler için konyadayım ben
çok ciciler ama epey maliyetli oluyo benm için
mevlüt okutsam daha iyi olur galiba

kızlaaaaaaaa biz kocişle yürüyüşe çıktık. güya kalori harcamaktı amacım. gelirken marketten çikolata aldmbir sürü :))) şimdi hepsini yiycem :))

kızlaaaaaaaa biz kocişle yürüyüşe çıktık. güya kalori harcamaktı amacım. gelirken marketten çikolata aldmbir sürü :))) şimdi hepsini yiycem :))

afiyet bal şeker olsun
bebişe yarasın arkidişim
dilşah bu arada ikimizinde kızlarımızın günleri aynııı

Son düzenleme:
kıslaaaaaaaaaaarrrr
kasım anneleri aralık annelerini okudum da birazz
panikledim vallaaa
hepsi ayrı telaşeli
beni bile bi telaşe sardı sanki yarın doğuma gidecem
yarın doğuma gideceğini bilmek nasıl bir duygudur acaba:44:
ya da ne zaman geleceğini bilmeden sancıyı beklemek her an ha geldi ha gelecek diye düşünmek:44:
ben zaten pimpirikli bi tipim bi de sabırsızım
o zamanı nasıl geçirecem bilmiorm
böyle iyi göbüşümde bebişim uslu uslu ohhhh

iki gundur bende de benzer agrilar var birsey olacak diye korktum ama iyiyiz simdi hareket etmese dahada korkardim ama ben iyiyim anne der gibi oynuyo icimde... aman allah korusun yavrularimizi......

cinsiyetini hala ogrenemeyenler varmi benim gibi randevum haftaya pazartesi merak ediyorum ama cevremdekiler benden de merakli cok sukur iki kizim var o yuzden meraklari biraz daha fazla 3.cu ne olacak diye saglikli olmasi yetrli bence allah neyi hayirli goruyosa onu nasip etsin diyorum heppp ama herkese aciklama yapmaktan da yoruldum haftaya ogrensem bile kimseye bi sure soylememeyi dusunuyorum aslinda sinir oluyorum soranlarada benim durumumda olanlar anlarlar beni

Son düzenleme:

menzilciğim benimde aynıydı hatta acilde iğne yemeden geçmiyordu evlenince geçmedi doğumu normal yaparsan geçer dediler oğlumu çatır çatır doğurdum hem de 4 kiloydu..ama yok geçmedi hala aynı şimdi dr um sezeryan derse hiç itiraz etmiycem bi de onu deneyim

benim bi kızım var.2.de kız olacağını öğrendiğimde meraklı olanlara söylediğimde aldığım tepkiler
-olsun 3.erkek olur inşallah
-neyse sağlıklı olsun
-aa eşin üzülmedimi
-bi erkeği tutturamadınız

ya gerçekten sevinen birini görmedim.sanki çocuğu doğuracak olan onlar

benimde ilginçdir doğumdan 1-2 sene sonra adet ağrılarım azdı.her ay hele adetin 2.günü kimse bana dokunmasın modundayım

aynen bende de ayni oldu cok kiziyodum ama bisey de diyemiyodum soranlara kiz dedigimde banada
yaa neyse bitane daha yaparsin oda erkek olur
annene bezemissin sen, ikincide kiz olduguna gore ...
bazilarini surat ifadeleride ayri sinir bozucuydu
bu yuzden bi daha bebek sahibi olmayi dusunmuyodum birde ikinci kizim daha yeni yasina girdi 2010 kasim annesiydim karnimdaki 3.cu :) supriz oldu bizee arkadasim sen oyle diyenleri takmamaya calis ne dersen de onlar hep oyle dusuneceklerdir zaten...ayrica ne varsa artik erkekte bizim milletimiz cok merakli....halbuki evlat evlattir hic birinin birinden farki yok olmamali yani

kızlar ben normalde siyah atlet kullanırdım bu ara beyaz giyiyorum göüslerimden sarı bir su akıyo çok az atletimin göğüs ucu yerleri sararıyoo acaba iyiye işaretmi bilmiyorum yaşayan varmı aynı şeyi iyi bişey mi?birde bende bebeği bazen çok aşşağılarda hissediyorum ve korkuyorum yanlış yerdemi diye:2::2::2::2::2:

dr neden bıraktırdı acaba?
ben bi ay boynca elevit ve ferrevit i aynı anda aldım sonuç +4 kilo

evet evet kilodan başka getirisi olmaz dedi.anne vejeteryan olur ya da ne biliyim başka nedenden sağlıklı beslenemez o zaman vitamin veririm dedi.düzenli beslenirsen hiç gerek yok dedi.

günaydın güzel anneler
doktor kontrolümüz var bugün
oğlumu göreceğim için heyecan bastı
şeker ve ayrıntılı bakılacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…