cnm benimki kolumla omzumun arasından yapıldı..arkadaki o kaba ete:))
bende taaa 4. ayda sıkmıştım varmı bişi die...aaaa varmış sonra wallihi tillahi hiç sıkıştırmadım.
ama öle atleti vs. ıslatan bişide görmedim
canım bende geçenlerde atlattım ama Allahtan çok şiddetli değildi. ben sadece mandalina yiyerek geçirdim. onun faydasımı oldu bilmiyorum aslında ama onun dışında hiç bişey yapmadım. bende mandalinaya bol c vitaminine bağlıyorum..geçmiş olsun tatlım.bir an önce iyileşmen dileğiyle
GEÇMİŞ OLSUN CNM..BEN HEP HASTA OLUR GİBİ OLDUM, HAPŞIRDIM TIKSIRDIM ÖLE YATAKLARA DÜŞMEDİM AMA.
dr birinde c vitamini verdi suda eriyen, kesinlikle içebilirsin dedi ama içmedim.
tavuk suyuna çorba, bol acılı ekşili..olmazsa olmaz...
gece yatarken ballı süt..
taze sıkılmış portakal+limon, içinede havuç ve elma doğruyorum
bunlarla atlatmaya çalışyorum cnm ben
Eki Görüntüle 301932 Eki Görüntüle 301931
kızımın cicileri.. elbiseyi 9 aylıkken giydireceğim.. eteği ise 1-2 yaş grubundan aldım..
abartıyorum biliyorum ama dayanamıyorum.. moral verin kızlar bana ne olur:44:
nassı olsa alınacak yani değil mi?? hem ben bitirdim kızımın ihtiyaçlarını.. şimdi artık işin şov kısmı kaldı değil mi..
allahım pişman oluyorum galibaaa..
bi de son bi söz.. ben cicilerin bir çoğunu aziz bebeden aldım.. bana en hesaplısı o gibi geldi.. istanbulda bilinen bi markaymış.. ben daha önce hiç bilmiyordum ama kumaşları falan kaliteli.. fiyat olarak en iyisi o.. elektronik vs gibi şeyler de var.. pek çeşit yok ama ucuz oluyo çok.. ben neredeyse herşeyi oradan aldım..
-ıhlamuru , çubuk tarçın,karanfil,kök ile demle.bol limon sık iç.
-1 yemek kaşığında tereyağını hafiffffçe erit bal kat,macun şeklinde sabahları yut.
-günde 1,2 kivi ye.(1 tanesi günlük c vitaminin tamamını karşılıyo)
-bol acılı çorba yap gün içinde bol bol iç
geçmiş olsun.ben geçen hafta bunlarla atlattım
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr..
yaa çok kötü grip oldum çok korkuyorum bebeğime bişey olmasın yaaa
pekmeze limon sıkıp bol bol içtim ıhlamur ve ballı süt içtim ama geçmiş değil..boğazım acıyor burnum akıyor hala
kızlar başından ağır grip geçiren nasıl atlattınız lütfen yardımmm
ultrasonda bebikim 1 hafta daha büyük görünüyor.ona göre bugün tam 5 aymı bitirmiş bulunmaktayım
Benden de gelmedi sıvı falan. Hormonlarla ilgili sanırım illaki gelecek diye bir durum söz konusu değil yani gelmemesi kötü bir şey değil yaptığım araştırmalara göre gelirse de endişe etmeyin diyor uzmanlar... Bebek doğduktan sonra gelmesi mühim olan o yüzden takılmamak lazım derim canlarım...
kızımın cicileri.. elbiseyi 9 aylıkken giydireceğim.. eteği ise 1-2 yaş grubundan aldım..
nassı olsa alınacak yani değil mi?? hem ben bitirdim kızımın ihtiyaçlarını.. şimdi artık işin şov kısmı kaldı değil mi..
bi de son bi söz.. ben cicilerin bir çoğunu aziz bebeden aldım.. bana en hesaplısı o gibi geldi.. istanbulda bilinen bi markaymış.. ben daha önce hiç bilmiyordum ama kumaşları falan kaliteli.. fiyat olarak en iyisi o.. elektronik vs gibi şeyler de var.. pek çeşit yok ama ucuz oluyo çok.. ben neredeyse herşeyi oradan aldım..
iyi yapıyorum yani öyle mi..canım böyle parça parça almakla çok iyi yapıyorsun.ilerde hem bebişle zaman bulamıyosun hemde bikerede almaya kalkınca maliyet ağır oluyor.
teşekkür ederiz teyzesi..
bizde 1 hafta öndeymişiz o zaman bizimde 5. ayımız bitti yuppiiiiii
oyyy yerim ben bunun içine girecek olan boğumlu boğumlu bacakları kollarıı ısırırımmm.. güle güle giysin öykümm
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr..
yaa çok kötü grip oldum çok korkuyorum bebeğime bişey olmasın yaaa
pekmeze limon sıkıp bol bol içtim ıhlamur ve ballı süt içtim ama geçmiş değil..boğazım acıyor burnum akıyor hala
kızlar başından ağır grip geçiren nasıl atlattınız lütfen yardımmm
Benden de gelmedi sıvı falan. Hormonlarla ilgili sanırım illaki gelecek diye bir durum söz konusu değil yani gelmemesi kötü bir şey değil yaptığım araştırmalara göre gelirse de endişe etmeyin diyor uzmanlar... Bebek doğduktan sonra gelmesi mühim olan o yüzden takılmamak lazım derim canlarım...
ultrasonda bebikim 1 hafta daha büyük görünüyor.ona göre bugün tam 5 aymı bitirmiş bulunmaktayım
haftalara göre kaç aylıksınız???
1-6 hafta = 1. Aylık
7-10 hafta = 2. Aylık
11-14 hafta = 3. Aylık
15-18 hafta = 4. Aylık
19-22 hafta = 5. Aylık
23-26 hafta = 6. Aylık
27-31 hafta = 7. Aylık
32-35 hafta = 8. Aylık
36-40 hafta = 9. Aylık
bisss 22. haftammızdayız 5. bitiriyoruzzzz
6. dayım ben...22. hafta bitince gari her 4 hafta 1 ay:)
gunaydın,
yine mı bamya
haftalara göre kaç aylıksınız???
1-6 hafta = 1. Aylık
7-10 hafta = 2. Aylık
11-14 hafta = 3. Aylık
15-18 hafta = 4. Aylık
19-22 hafta = 5. Aylık
23-26 hafta = 6. Aylık
27-31 hafta = 7. Aylık
32-35 hafta = 8. Aylık
36-40 hafta = 9. Aylık
bisss 22. haftammızdayız 5. bitiriyoruzzzz
günaydın cnm:) artık senin hesaba dönüoz yani :)
kızlar face deki grupta olmayanlar var burda haylice....face e yazıldı, bende buraya yazıorum..
ist. anneleri bi buluşma org. yapalım dioruz...
katılırım/gelirim diyenler ama buraya ama özelden bana nerde oturduğunu yazsın ltf.
herkesin oturduğu yeri öncelikle bi araya getirip ona göre ortak bi buluşma yeri belirleyelim, bi tarihdede buluşalım dioruz...
tarihi hemen yrn vs. yapmayız zaten 3-4 hafta sonrası için olurki herkes ayarlasın kendini..bide pzr günü yaparızki cmt çalışan dr a giden vs. olur..onlara bakarız...önce bi katılım grubu belirleyelim...bide ben her gün bu duyuruyu yazarım buraya, sonuçlardanda bi liste yaparım en son paylaşırım..3-5 gün her gün yazarım..bugün olmayan yrn görsün die..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?