2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Benden de gelmedi sıvı falan. Hormonlarla ilgili sanırım illaki gelecek diye bir durum söz konusu değil yani gelmemesi kötü bir şey değil yaptığım araştırmalara göre gelirse de endişe etmeyin diyor uzmanlar... Bebek doğduktan sonra gelmesi mühim olan o yüzden takılmamak lazım derim canlarım...

canım sanada geçmiş olsun..dün akşam yediğim mandalinanın haddi hesabı yok ateşiminde çıkmasından korktum Allahtan ateşim yok..akşama kadar bekliyim bakalım olmazsa doktra gidicem ..

kuzum bol mandalina ballı süt ıhlamur ve 2 bardak limonlu pekmez içtim banamsın demedi bide tavuk suyuna çorbayı yapiyim deniyim hemen umarım faydası olur yaa gece saçma sapan rüyalar gördüm uyuyamadım korkumdan ilerlicekte daha kötü olcam diye..inş enfeksiyonluk bi durumum yokturda bebeğime geçmez yaa şimdi kahvaltıda ballı zencefili denicem bakalım akşama kadar bekliyim de geçmezse doktora gidicem bi kahvaltımızı edelim biz kuzular çok saolun fikirleriniz için iyki varsınız öpüyorum

canım böyle parça parça almakla çok iyi yapıyorsun.ilerde hem bebişle zaman bulamıyosun hemde bikerede almaya kalkınca maliyet ağır oluyor.

canım benim çok saol hepsini denicem Allah szden razı olsun..

Tunicim çok geçmiş olsun çok güzel bir karışım içmişsin şifa olur inşallah. Bu aralar havaların da etkisiyle bir çok hamile tanıdığım dahil grip oluyor en kısa sürede atlatacağına eminim. Dinlenmek ve karışıma devam etmen çok işe yarayacaktır.

ultrasonda bebikim 1 hafta daha büyük görünüyor.ona göre bugün tam 5 aymı bitirmiş bulunmaktayım

bizde 1 hafta öndeymişiz o zaman bizimde 5. ayımız bitti yuppiiiiii

oyyy yerim ben bunun içine girecek olan boğumlu boğumlu bacakları kollarıı ısırırımmm.. güle güle giysin öykümm

canım böyle parça parça almakla çok iyi yapıyorsun.ilerde hem bebişle zaman bulamıyosun hemde bikerede almaya kalkınca maliyet ağır oluyor.
iyi yapıyorum yani öyle mi.. alıyorum sonra da büyük bir pismanlık duyuyorum.
biraz da eşimden çekiniyorum.. diline düştüm bile şimdiden.. anası ne ki kızı ne olsun diyoo.. benim çok kıyafetim varmış güyaa.. ayakkabı doluymuş ev güyaa.. yalan
hem bana böyle diyo hem de o da aldı işte hafta sonu.. çocuğun bir yaşındayken giyecek olduğu patiği de aldı.. bi tane kot pantolonla kadife pantolon aldı.. ama bana gelince laf ediyo işte.. şakayla karışık diyo ama canım sıkılıyo benim yine de..

bizde 1 hafta öndeymişiz o zaman bizimde 5. ayımız bitti yuppiiiiii

oyyy yerim ben bunun içine girecek olan boğumlu boğumlu bacakları kollarıı ısırırımmm.. güle güle giysin öykümm
teşekkür ederiz teyzesi..
unnadodan aldım bu arada.. almak isteyen beğenen falan varsa.. kaçırmayın derim

Geçmiş olsun canım... bende 18. hafatalarımda falan o civarlarda bi şiddetli yakalanmıştım. ozaman doktorum bana bi tane suda eriyen aspirin verdi. 2 tane falan içtim ondan. pastil verdi otacının. birde okyanus suyu verdi. burundan mikrobu temizlemek gerekiyor mutlaka yoksa geçmiyor hastalık. 2-3 günde biişeyim kalmadı benim. okyanus suyunun n faydasını gördüm gerçekten. birde akşamları evde ne kadar meyva varsa elma, armut,portakal,mantalina,limoni, vs vs ne varsa hepsini sıktım koskocaman bir bardak yaptım içinede pekmez koydum... çok zor oluyo içmesi ama iksir gibim oldu valla :)))

ayyyy yerim ama ben o zil çalan etekleriii..... çok cicimiş yaaaa.ç. iyi günlerinde giysin kuzucuk...

valla benden de gelmedi. arada banyoda bızıklıyom ama cıkss bişi yok :))

ultrasonda bebikim 1 hafta daha büyük görünüyor.ona göre bugün tam 5 aymı bitirmiş bulunmaktayım

5. aydan sonra her 4 hafta 1 ay asyılacak, ona göreeee:))

bence çok ii ediyosun cnm ya, ihtiyaç yani hepsi nede olsaaaa
öyküm hanım güle güle giysin...o elbisenin altına pırpırlı donda giydirilecek demi annesiii

haftalara göre kaç aylıksınız???

1-6 hafta = 1. Aylık
7-10 hafta = 2. Aylık
11-14 hafta = 3. Aylık
15-18 hafta = 4. Aylık
19-22 hafta = 5. Aylık
23-26 hafta = 6. Aylık
27-31 hafta = 7. Aylık
32-35 hafta = 8. Aylık
36-40 hafta = 9. Aylık

bisss 22. haftammızdayız 5. bitiriyoruzzzz

6. dayım ben...22. hafta bitince gari her 4 hafta 1 ay:)

günaydın kızlar.. benim de dersim boşken geleyim bir bakayım dedim neler kaynatıyo kızlar:) benm göğsümden gelen giden yok hala. ama son sürat büyümeye devam silikon taktırmış gibi duruyorlar şu anda :)) nihancım çok geçmiş olsun sana da. bol bol istirahat et. kızlar zeytinyağı da iyi geliyor. her sabah 1 tatlı kaşığı içmak lazım..

ben yukarıdaki mesajı yanlışlıkla "kötü içerik bilir" yazan yeri tıklayarak yazıp gönderdim az önce. bir şey olmaz değil mi :/ kimin yazısına yaptıysam kusura bakmasın bilmeden oldu

Yani bende şu kaç aylık hesaplamalarını hep karıştırıyordum.İyi oldu paylaştığın. Biz de 6.ayımıza girmişiz.Kocaman olmuşuz yaa

Son düzenleme:
kızlar face deki grupta olmayanlar var burda haylice....face e yazıldı, bende buraya yazıorum..
ist. anneleri bi buluşma org. yapalım dioruz...
katılırım/gelirim diyenler ama buraya ama özelden bana nerde oturduğunu yazsın ltf.
herkesin oturduğu yeri öncelikle bi araya getirip ona göre ortak bi buluşma yeri belirleyelim, bi tarihdede buluşalım dioruz...
tarihi hemen yrn vs. yapmayız zaten 3-4 hafta sonrası için olurki herkes ayarlasın kendini..bide pzr günü yaparızki cmt çalışan dr a giden vs. olur..onlara bakarız...önce bi katılım grubu belirleyelim...bide ben her gün bu duyuruyu yazarım buraya, sonuçlardanda bi liste yaparım en son paylaşırım..3-5 gün her gün yazarım..bugün olmayan yrn görsün die..

günaydın cnm:) artık senin hesaba dönüoz yani :)

ehh dogru yolu allah gosterdi sonunda size vallla ben bıraktım hesap yapmayı...her hafta bitip yeni haftaya basladıgımızda bii haftayı daha geride bıraktık dıe sevınom işte

yaa karyola işini ne yaptınız ??? sen ıkeaya mı bakacaktın..ya ordakı karyolalarda cok basıt uygun fıyatları ama cekmece yok bişey yok hanı ordakıler sankı 2.3. cocuguna dusnursen alınacak gibi...bizim eve yakın fetih mah.dıe bi yer var orda da modoko gibi aynı urunler daha uyguna satılıyor ama bii suru ozellik sayıyor sadece karyola 1000 tl maşallh...belis dıe bii yer var umranıyedeymıs yeride siteden baktım fena değil gibi ....

Cnm şu face in linkini yazar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…