yinede pişman olup arayanına denk gelmiş cnm ne güzel, benimki hayatta pişmanda olmaz...
onlar sanki daha bi alınganlar bu döenmde ya, bende ona karar verdim.:44:
üzme cnm kendini..
günaydınlarrrr..
biz tam 4-5 ayda alıştık bu zorlu sürece. kişiliklerimiz değişti. dun 6 aylık bebegi olan bi arkadasımla tamda bu konu hakkında konustuk. dogumdan sonra vayyy bee diyeceksin dedi butun huyların dogumla birlikte kaybolacak ve eski haline döneceksin. ya ben bunu yapıyodum ama artık yapmıyorum yada bunu yapamıyodum ama artık yapıyorum die sasıracaksın dedi ve ekledi: nasıl eskisi gibi uzerine dusmuyo ilgi göstermiyo dimi? aslında bize öyle de geliyo olabilir ama dun gece bende tartıstım. butun hevesin cocuk için 3 ay mıydı şimdi nie ay hamile sunu yapiyim bunu yapiyim gibi davranmıyosun su an daha cok ihtiyacım var agırlastım daha hassaslastım dedim. sarıldı bana sana öyle geliyo ne yapacagımı sasırdım inanki gibi bişiler söyledi. yani hani kadınlar erkeklere oranla daha duygusal daha ilgilidir onlardan bekleriz bizde kendimiz gibi olsunlar isteriz ama bir turlu olmaz yaa.. şimdi daha duygusalız daha sevgi doluyuz ve bence bu odunlardan daha fazlasını istememeliyiz. olmuyo yani odun odundur.. ama odun da olsa aahh aşşşşkk :)
cok haklisin menzill.benim esim biraz sinirlidir.hemen parlar bisey olunca kizar bagirir.sonrada kuyrugumda gezer.anlayamiyorum onu bazen.bir melek gibi oluyo.bi bakiyosun gozlerinden duman cikiyo.ben istiyorumki hep bana ilgi alaka gostersin hiccc uzmesin.en azindan su hamilelik surecinde yokkkk
ya benim herifimde bi garipleşti yaa. hergün trip atmaktan usandım valla.sanki o hamile işten gelince tv başına geçiyo yatana kadar kalkmıyo.yemeğini hazırlıyorum kaldırıyorum çayını getiriyorum..
deli ediyo beni dün belim koptu resmen. yemek yaptım bi sonraki günün. askıdan çamaşırları topladım katladım. bide beyfendimize meyvesuyu sıktım getirdim. bi kalkıyımda karıma yardım ediyim yok. deli olacam ben doğurana kadar. diyorum hiç bize acımıyon diyorum yoruluyoruz bütün gün işyerinde evdede yardımcı olmuyon diyorum. 2 sırıtıyo 2 bardak kaldırıyo tamam yine tvnin başına geçiyo
senin bu tv sevdan ne zaman bitecek diyom. bebeğimiz doğunca diyoeskiden böyle değildi bi haller oldu bu herife. varmıdır evde iş yaptırmanın bi yolu
ya benim herifimde bi garipleşti yaa. hergün trip atmaktan usandım valla.sanki o hamile işten gelince tv başına geçiyo yatana kadar kalkmıyo.yemeğini hazırlıyorum kaldırıyorum çayını getiriyorum..
deli ediyo beni dün belim koptu resmen. yemek yaptım bi sonraki günün. askıdan çamaşırları topladım katladım. bide beyfendimize meyvesuyu sıktım getirdim. bi kalkıyımda karıma yardım ediyim yok. deli olacam ben doğurana kadar. diyorum hiç bize acımıyon diyorum yoruluyoruz bütün gün işyerinde evdede yardımcı olmuyon diyorum. 2 sırıtıyo 2 bardak kaldırıyo tamam yine tvnin başına geçiyo
senin bu tv sevdan ne zaman bitecek diyom. bebeğimiz doğunca diyoeskiden böyle değildi bi haller oldu bu herife. varmıdır evde iş yaptırmanın bi yolu
benimkide cok asabidir hemen sinirleniverir ama ben ondan da asabiyim :) cocuk ne olucak bilmem bu durumda dogumhanede dile gelip drlara hadi beeee cıkarın beni burdan lan dicek die korkuyorumherkes ilgi ister hele de su donemde tatlım. ama ben birazda ona anlayıslı oluyorum cok degiştin diyo ve uzuluyorum sende ilgilenmiyosun sadece bekliyosun diyo ne yapsak bilemiyorum ki
Toplanalım canım bana uyar. Hem hastane doktor fikirlerimizi de paylaşırız. Buluşuruz birşeyler yaparız işte.
canm bence hic bir yolu yok kendi canlari istemedikce.benmki ilk hamile oldugumu duyunca mutfaga girip dag gibi bulasiklari yikamisti(bulask makinasini daha yeni aldik)5 senelik evlilik hayatimizda bir ilkti
camasir sermeler,ev supurmeler.ama simdi hicc bisey.arada sofrayi toplar o kadar.bunada sukur diyorum.yani anlican iclerinden gelmesi lazim yoksa dokme suyla degirmen donmuyooooo
aman maşallah canım nazar değmesinÖnceleri benim eşimde yapmazdı ikimizde çalışmamıza rağmen ama Allah tan şimdi yapıyor dün akşam netten yemek tarifi çıkarmış bu akşam yemeği ben yapıcam didibi şaşırdım anlatamam bide gelirken gül almış çok şükür hamilelikte arada bizde sorun yaşıyoruz ama sonrasında geçip gidiyor Çok yorulduğumu görüyor Aferin benim kocişe nazar boncuğumuza da koyalım da
pariscim artık çok geç cnm. alıştırmıcaktın..
ben mutfakta erkeği hiç sevmezdim..kocamla tanıştık anam bilmediği yemek bilmediği iş yok.
tabi başta sinir olyodum falan anamm bi gün bi baktım açmış buzdolabını bağıryo "cola nerdeeee"
attı kafam, açılmış buzdolabında cola nerde olabilirrrrrrrr
dönüm noktam oldu, dedim karışmıcam, bu alışmaya başladı
aynen antremanlara devam yani
ama şöyle yapabilirisn
yoldayım gelene kadar bi salata yaparmısın de.
evdeyken çamaşırı ascan sepeti gelip bi taşısana,eğilmim sen çamaşırı sepetten ver ben asim de
zaten eşim bilyo herşeyi yapmayı ama bende söylüom yani..sonuçta aynı bende çalışyomonun benden bi farkı yokki elinden geldiği kadar yardım edcek yoksa ben mümkün değil yetişemem tek başıma...
walla ben atışalım felan, eğer o evde değilse veya yanımda değilse hiç bişi olmamış gibi davranırım:)
yani asimavi senin yerinde olsam şu anda ballı börekli kahvaltımı yapar, hiç bişi olmamış gibi davranırım.
trip atma enerjimide onun gelmesine saklarım
gelince hemen asarım suratımı, bişi derse falan hemen anında ağlarım bide...pişman olmaz hiç, öle ben ağlarkan güler yada hiç iplemez, bi şekilde sulh sağlanır..
yani sonunda nede olsa effedeceği/affedeceğim bi sorunsa/tripse hiç oralı olma cnm şu anda..
o eve gelene kadar tv ni izle, yemeğini ye..enerjini tüketme:))
Sen çalışıyomuydun haftaiçine planlıyorlar sana uyar mı?
anammmm, bildiği halde yapmaması dahada fena..arada yapıyo dediğin gibi sofrayı toplamam yardım ediyo sadece tek başına toplamıyo hadi beraber toplayalım diyo çok nadirrr ama şu durumda yetmiyo diyorum 3,5 ay daha idara et beni başka bişi istemiyom diyom ama nerdeeeee
aman maşallah canım nazar değmesin
canım eskiden böyle değildi hamilelikten önce yani. neler yapardı toz alırdı. yatağı toplardı.etrafı toplardı. ütü bile yapardı facede resmi bile varnazar verdirdim heralde o resmi kaldırım en iyisi belki eski hamarat kociş haline döner:26: kim bilir bi umutt. ama bebeğim doğsun biliyom ona yapacağımı. verecem kızımı kucağına hadi bakalım ya ev işine yardım edersin yada bebekle ilgilenirsin dicem ikisinden birini mecbur seçecek
Süpersin vallahi idolüm oldun petuş. Ben de bundan sonra öyle yapacağım . Yalnız tam birbirinizi bulmuşsunuz ha tencere kapak misali.
Yok be canım organizasyonda beni saymayın doğuma yakın ankaradayım.
anammmm, bildiği halde yapmaması dahada fena..
derhal kendine gelmesi gerek bu kocanın..üşütmüş gibi yap bişi bişi yap..bebeğe kadar hepden unutur bak demedi deme:))
canım petuşşa katılıyorum.. baştan nassı alıştırırsan o evet ama bi de vurdum duymaz olmayacak adam.. azıcık vicdanı varsa yapar zatiii..
ben evde yemek bile yapmıyorum inan.. ya da haftasonları yapıyorum diyeyim.. eşim benden yarım saat erken evde oluyo o arada hazırılyo herşeyi.. biliyo zaten yorgun olduğumuzzu.. makinede çamaşır unutuyorum bazen.. ama tam da ayaklarımı uzatmış belime yastığımı koymuş oluyorum.. hemen bi cilve bende.. ayyy balım makinede çamaşırları unuttum yaaa diyorum hani sanki sana yap demiyorum ben yapacağım da üşendim şimdi gibisinden.. hemen diyo yavrum otur sen ben asarım..
ya da geçen gün bilgisayarda bişeyler yapıyordu.. evi temizleyeyim dedim.. elime aldım elektrik süpürgesi.. oturma odamdaki halılar shaggy.. süpürge iyi çekiyo ve ağır.. düz halıda kullanımı kolay da shaggylerde belim çok ağrıyo.. bende yapabildiğim kadar artık deyip yapıyorum yani.. kocişiim hemen aa öyle temizlik mi olur sen kendini kandırıyorsun dedi.. temizlemiyor ki dedi.. ağlamaklı bi sesle dedim ki ben de ama aşkım yüklenemiyorum karnıma kramp giriyoo.. fırladı aldı elimden e desene madem yaa ben yaparım dedi.. eli değmişken bütün halıları evi süpürdü.. tuvaletleri ovaladı.. yerleri sildi.. ben de toz aldım..
yani bazen acizmiş gibi yapmak ne bileyim cilve falan işe yarayabilir.. ben nazımla cilvemle herşeyi yaptırırım kocama.. bunu da kayınvalidemden öğrendim..
bi keresinde çat kapı gitmiştik evlerine.. yemek yokmuş karnımızda açtı.. kayınvalidem dolapta takur takur buz olan eti doğrattı kuşbaşı.. adamcağızın elleri kızardı bozardı ama kayınvalidem hadi benim aslanım, yiğidim diye diye yaptırdı... dedim ki anne ömürsün valla nassı doğrattın o eti öyle yazık değil mi dedim.. ne yazığı kızım dedi.. erkek o bişey olmaz dedi.. sen benim gelinimsin ama sana da diyom dedi..
yap cilveni oynat parmağında oğlumu dedi.. şok oldum..
ama yine diyorum.. bazı adamlara malesef ne yaparsan yap..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?