ehh dogru yolu allah gosterdi sonunda sizevallla ben bıraktım hesap yapmayı...her hafta bitip yeni haftaya basladıgımızda bii haftayı daha geride bıraktık dıe sevınom işte
yaa karyola işini ne yaptınız ??? sen ıkeaya mı bakacaktın..ya ordakı karyolalarda cok basıt uygun fıyatları ama cekmece yok bişey yok hanı ordakıler sankı 2.3. cocuguna dusnursen alınacak gibi...bizim eve yakın fetih mah.dıe bi yer var orda da modoko gibi aynı urunler daha uyguna satılıyor ama bii suru ozellik sayıyor sadece karyola 1000 tl maşallh...belis dıe bii yer var umranıyedeymıs yeride siteden baktım fena değil gibi ....
Cnm şu face in linkini yazar mısın?
tabii pırpırlı don olmazsa olmaz..
5. aydan sonra her 4 hafta 1 ay asyılacak, ona göreeee:))
bence çok ii ediyosun cnm ya, ihtiyaç yani hepsi nede olsaaaa
öyküm hanım güle güle giysin...o elbisenin altına pırpırlı donda giydirilecek demi annesiii
5. aydan sonra her 4 hafta 1 ay asyılacak, ona göreeee:))
bence çok ii ediyosun cnm ya, ihtiyaç yani hepsi nede olsaaaa
öyküm hanım güle güle giysin...o elbisenin altına pırpırlı donda giydirilecek demi annesiii
Petuş bizim seninle SAT ımız bile aynı :)
30 hazirandı değil mi seninki de :)
Kaç aylıksın diyenlere 6 aylık mı diyorsun bu haftalar benim kafamı karıştırıyor doğru olan kaç aylık olduğu acaba? :26:
ehh dogru yolu allah gosterdi sonunda sizevallla ben bıraktım hesap yapmayı...her hafta bitip yeni haftaya basladıgımızda bii haftayı daha geride bıraktık dıe sevınom işte
yaa karyola işini ne yaptınız ??? sen ıkeaya mı bakacaktın..ya ordakı karyolalarda cok basıt uygun fıyatları ama cekmece yok bişey yok hanı ordakıler sankı 2.3. cocuguna dusnursen alınacak gibi...bizim eve yakın fetih mah.dıe bi yer var orda da modoko gibi aynı urunler daha uyguna satılıyor ama bii suru ozellik sayıyor sadece karyola 1000 tl maşallh...belis dıe bii yer var umranıyedeymıs yeride siteden baktım fena değil gibi ....
doğru ikeadakiler biraz basit ama fiyatlarıda çokçok uygun.hani 1-2 sene bunla idare edeyim sonra oda takımı alırım diyenlere göre tam.bide ben eşyadada sade şeyleri seviyorum hep ikeadakiler hoşuma gitmiştir
günaydınlar...tunicim geçmiş olsun canım...inşallah çabuk atlatırsın..hamileyken en korktuğum şey grip olmak...oğluma hamileyken olmadım hiç..umarım kızımda da olmam...allahım yaa kızım demeye daha alışamadım...rüyada gibiyim...
benden de sıvı gelmiyo kızlar...ama gelmemesi süt olmayacak manasına gelmez..pozitif düşünün...
oğlum uyuyor hala fırsat bu fırsat bakiim dedim sizlere...
cnm aslında mantıklı olan bitirdiğin ayı söylemek, yani 5. ayı bitirdik 5 aylığım demek gerekde.
ben hep içinde bulunduğum ayı söylüyorum..
göbem büyük ya azcık çaktırmıom:)
şu anda mesela 6. ayın içindeyim diorum sorana, insanlar haftadan pek anlamıo zaten hafta deyince...bende 6. ayın içindeyim, 6. ayın ortasındayım, 6. ayım bitio şeklinde ifade ediom kendimi:))
6. ayın ilk haftasını bitiriyoruz cnm şu anda...
yok tabi tatlım,walla arkadaşlarda hep dominant derdi bana...zaten diye diye nazar deydirdiler domişliime
bende ona karışıyorum hemde çok,nefes aldırmam..daha arkadaşlarıyla buluşup gezmişliği yoktur evden işe işten eve
deee bu kaa sıkmak iyi deil be kuzum
24 bitti
Günaydın kızlar, Ankaradaki kk üyeleri toplanmayı planlıyorlar biz de katılalım mı???
http://www.kadinlarkulubu.com/hemser...oplanalim.html (Ankaralı KK'lı Kadınlar Toplanalım mı??)
gunaydin kizlar.nasilsiniz.gune hic iyi baslamadim.sabah esimle atistik biraz.sudan bi sebep yuzunden.ya neden bu erkekler hic kadin ruhundan anlamiyor.
sabahtan beri agliyorum.hic dusunmuyor bu kadin hamile,kendisi uzulurse bebegimizde uzulur diye.biraz once 2 kere aradi ama acmadim.hem uzerler hemde pisman
olup ararlar.yok oyle.konusmucam
yinede pişman olup arayanına denk gelmiş cnm ne güzel, benimki hayatta pişmanda olmaz...
onlar sanki daha bi alınganlar bu döenmde ya, bende ona karar verdim.:44:
üzme cnm kendini..
gunaydin kizlar.nasilsiniz.gune hic iyi baslamadim.sabah esimle atistik biraz.sudan bi sebep yuzunden.ya neden bu erkekler hic kadin ruhundan anlamiyor.
sabahtan beri agliyorum.hic dusunmuyor bu kadin hamile,kendisi uzulurse bebegimizde uzulur diye.biraz once 2 kere aradi ama acmadim.hem uzerler hemde pisman
olup ararlar.yok oyle.konusmucam
Üzülme be canım ağlama. Baba düşünmüyorsa sen düşün bebişi üzme kendini düzeliir. Biz tartaştığımızda genelde pişman olup arayan taraf eşim olur. Sebepi önemsizse çok da uzatma istersen. Moralini birtek kocişin yerine getirir.
Üzülme be canım ağlama. Baba düşünmüyorsa sen düşün bebişi üzme kendini düzeliir. Biz tartaştığımızda genelde pişman olup arayan taraf eşim olur. Sebepi önemsizse çok da uzatma istersen. Moralini birtek kocişin yerine getirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?