2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

cnm geçen ikeadan dönerken gördüm belisi...bende bi ara belis düşündüm, ama ben düz beyaz sallanmayan ve çekmecesiz bişi istiom.
ikedakiler süper kaliteli değil, ama olabilir, yazdım aklıma...sıkıntısı şu..genelde netten baktıklarımda parmaklıkların altında kızak var, o kızak sayesinde parmaklıkların boyu ayrlanabiliyo...ikeanınkilerde kızak yok, yatağın altında vida yeri var, yatağı aşağı yukarı hareket ettirebiliyosun..kullanışsız biraz yani..

nasıl bişi baktığını belirle bence önce..
ben mesela renk olarak düz beyaz olacak, boyu 60*120 yada 70*130 olacak maximum...sallanmayan olacak...yatağın derinliği ama parmaklık kaydırarak ama yatak kaydırarak bi şekilde bi kaç seçenekle ayarlanabilir olacak..

büyüyen beşikmi- normal beşikmi buna karar ver önce..belisede bak mutlaka 400-600 arası çok güzel beşikler, büyüyen beşikler vs. var netten baktığım kadarıyla, bide sertifikalı onun ürünleri..

Son düzenleme:
tabii pırpırlı don olmazsa olmaz..
bu arada tunicim çok çok geçmiş olsun kuzuucum..
o göğüsten sıvı benden de gelmedi.. ben de korkuyorum acaba benim sütüm mü olmayacak diye.. alakası yoktur umarım yaa..

Petuş bizim seninle SAT ımız bile aynı :)
30 hazirandı değil mi seninki de :)

Kaç aylıksın diyenlere 6 aylık mı diyorsun bu haftalar benim kafamı karıştırıyor doğru olan kaç aylık olduğu acaba? :26:

cnm aslında mantıklı olan bitirdiğin ayı söylemek, yani 5. ayı bitirdik 5 aylığım demek gerekde.
ben hep içinde bulunduğum ayı söylüyorum..
göbem büyük ya azcık çaktırmıom:)
şu anda mesela 6. ayın içindeyim diorum sorana, insanlar haftadan pek anlamıo zaten hafta deyince...bende 6. ayın içindeyim, 6. ayın ortasındayım, 6. ayım bitio şeklinde ifade ediom kendimi:))
6. ayın ilk haftasını bitiriyoruz cnm şu anda...

günaydınlar...tunicim geçmiş olsun canım...inşallah çabuk atlatırsın..hamileyken en korktuğum şey grip olmak...oğluma hamileyken olmadım hiç..umarım kızımda da olmam...allahım yaa kızım demeye daha alışamadım...rüyada gibiyim...
benden de sıvı gelmiyo kızlar...ama gelmemesi süt olmayacak manasına gelmez..pozitif düşünün...
oğlum uyuyor hala fırsat bu fırsat bakiim dedim sizlere...

doğru ikeadakiler biraz basit ama fiyatlarıda çokçok uygun.hani 1-2 sene bunla idare edeyim sonra oda takımı alırım diyenlere göre tam.bide ben eşyadada sade şeyleri seviyorum hep ikeadakiler hoşuma gitmiştir

doğru ikeadakiler biraz basit ama fiyatlarıda çokçok uygun.hani 1-2 sene bunla idare edeyim sonra oda takımı alırım diyenlere göre tam.bide ben eşyadada sade şeyleri seviyorum hep ikeadakiler hoşuma gitmiştir

benim evimde mutfak dolaplarım yatak odası takımım, tv sehpam, orta sehpam hepsi ikea:)
yefruyuda şimdiden alıştırcaz sanırsam ikeaya..
ben beşiği beğendim çok sade..bide dolap beğendim...yatak odama sığacak şekilde ikiside..
4 yaşına kadar iadere eder yağmuru, 4 den sonra bakarız artıkın:) dolapla beşik 750 liraya falan gelio...

Bende de gelmiyor arada sıkıyorum çok az su gibi bişi geliyor.Biliyorum sıkmak yasak ama böil şeyler konuşulunca merak ediyor insan. Bunlara fazla takılmayın arkadaşlara herkesde gelecek diye bişi yok.Abalma sordum sendene geliyormuydu diye o da yok dedi. Umarım hepimizin doğumdan hemen sonra sütümüz gelir sıkıntı yaşamayız.

Maşallah göbişine Nazar Nazar

Ben de 6. aya girdik diyordum dediğin gibi demek lazım haftadan kimse bir şey anlamıyor bir de girdiğimiz ayı söylemek istiyorum istem dışı :)

neeeeeeeee
24sün ve ikinci çocuk

niye bizi beklemedin?

gunaydin kizlar.nasilsiniz.gune hic iyi baslamadim.sabah esimle atistik biraz.sudan bi sebep yuzunden.ya neden bu erkekler hic kadin ruhundan anlamiyor.
sabahtan beri agliyorum.hic dusunmuyor bu kadin hamile,kendisi uzulurse bebegimizde uzulur diye.biraz once 2 kere aradi ama acmadim.hem uzerler hemde pisman
olup ararlar.yok oyle.konusmucam

yinede pişman olup arayanına denk gelmiş cnm ne güzel, benimki hayatta pişmanda olmaz...
onlar sanki daha bi alınganlar bu döenmde ya, bende ona karar verdim.:44:
üzme cnm kendini..

yinede pişman olup arayanına denk gelmiş cnm ne güzel, benimki hayatta pişmanda olmaz...
onlar sanki daha bi alınganlar bu döenmde ya, bende ona karar verdim.:44:
üzme cnm kendini..

aynen canm.bizmi onlarmi hamile anlamak zor.benimki oyledir.kizar,kavga eder,iki dakka sonra hic bi sey olmamis gibi yanima gelir.
ama yok,uzerken dusunseydi.o kadar aglatti beni.bende hamilelikten dolayi cok alingan hassas oldum.herseyeee agliyorum.
bebegimide uzuyorum bos yere.

Üzülme be canım ağlama. Baba düşünmüyorsa sen düşün bebişi üzme kendini düzeliir. Biz tartaştığımızda genelde pişman olup arayan taraf eşim olur. Sebepi önemsizse çok da uzatma istersen. Moralini birtek kocişin yerine getirir.

walla ben atışalım felan, eğer o evde değilse veya yanımda değilse hiç bişi olmamış gibi davranırım:)
yani asimavi senin yerinde olsam şu anda ballı börekli kahvaltımı yapar, hiç bişi olmamış gibi davranırım.
trip atma enerjimide onun gelmesine saklarım
gelince hemen asarım suratımı, bişi derse falan hemen anında ağlarım bide...pişman olmaz hiç, öle ben ağlarkan güler yada hiç iplemez, bi şekilde sulh sağlanır..
yani sonunda nede olsa effedeceği/affedeceğim bi sorunsa/tripse hiç oralı olma cnm şu anda..
o eve gelene kadar tv ni izle, yemeğini ye..enerjini tüketme:))

canm dedigin gibi moralimi bi tek o yerine getirir.isin tuhafida bu zaten.simdi yanmda olsa cicim bicim dese biseyim kalmayacak.hani ben ona kizgindim.beni uzmustu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…