kızlar merhabalar bende aranıza allah ın izniyle inşallah katılmak istiyorum.şu an 6+5 haftalık hamileyim.kısaca size kendimden bahsedeyim.34 yaşındayım 27 aylık melek gibi bir kızım var.allah nasip ederse bu 2.bebeğim olacak.ama tabi bunun öncesinde 2010 kasım ayında hamile kaldım.12+3 ken normal kontrole gittiğimde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendik.yaşadığımın bu olayın etkileri hala üzerimde.çünkü herşey yolundaydı.tabi herşey allahın takdiri diycek bir sözümüz yok açıkçası.şükür ettim en azından bir kızım var diye.tabi 1 de olsa 2 de olsa yaşadığınız acı tarifsiz.neyse kürtaj oldum dr 3 ay bebek düşünmeyin dedi.bende bir süre vazgeçmiştim..temmuz ayında 1-2 gün ayın başında kanamalarım geldi düzensiz adet dedim.sonra 21 temmuzda yine adet oldum.içimden bir his hamile olabileceğimi soylerken ağustosun 14 gibi hafif lekelenmem geldi. en aızndan dedimki 21 ağustosu beklerim dr giderim.kürtajdan sonra sanırım düzensizlik oluştu diye düşündüm.21 i gecesi saat 12 sıralarında ellerim titreye titreye test yaptım.çünkü kanamam olmuştu olmaıs imkansızdı derken çift çizgi çıktı o anki şaşkınlığım eşimin şaşkınlığını anlatamam.inşallah rabbim bu sefer hayırlısyla bebeğimi kollarıma almayı nasip eder.kızlar uzun yazdım sanırım biraz.inşallah rabbim isteyen herkese versin ve hamile olan herkesin bebeğini kollarına almayı nasip eylesin..bu cuma dr kontrolümüz var kalp atışları için umarım herşey yolundadır.
merhaba canım.diyebilirsin tabi :)) allah hepimize nisanı nasip eylesin hayırlısıyla..merhaba ablacım..abla diorumçünkü benden10 yaş büyüksün..
öncelikle geçmiş olsun kolay değildir tabiyaşadıkların ama şimdi bir meleğin daha var beklediğin inşallah bun allah sana bağışlar hoşgeldin aramıza hep birlikte sağ saim nisanı görürüz inşallah..:81:
merhaba canım.diyebilirsin tabi :)) allah hepimize nisanı nasip eylesin hayırlısıyla..
diğer mesajını okudum tebrik ediyorum canım.İnşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya getiririz bebeklerimizi.hoşgeldin aramıza..
Benim başıma hamileyken değil de doğum yaptıktan sonra iltihaplı bir hastalık geldi..
Tam 3 kere göğüslerim iltihaplandı.. Allah kimsenin başına vermesin.. Çok zor birşeydir..
O dönemde bol sarımsak yediğimi hatırlıyorum.. Hatta ben hamileykende çok sarımsak yemiştim..
Kızımın 3'te 1'i sarımsak desem yeridir yani
İlk 2 iltihaplanmada ilaç kullanmadım ama 3'üncüsünde yeter dedim yani..
Bu arada göğsümdeki iltihabı makineyle sağarak alabilme şansım vardı..
Saatlerce kanaya kanaya sağdığımı bilirim..
Velhasılı kelam en son başvuracağım çare ilaç oldu her zaman..
Ama hamileyken de B grubu bir antibiyotik içmiştim..
Süt verdiğim dönemde de B grubu bir antibiyotik içmiştim..
O dönem yoğun çalışıyordum..
İçmeni istedikleri antibiyotik hangi grup?
Birde ilk 3 ay bebek için önemli.. Bütün bunları göz önünde bulundurup kendin bir çözüm yolu bulmalısın..
Ayrıca bitkisel ilaçların özellikle hamilelik döneminde zehire dönüşebileceği konusunda ciddiyim..
Mesela gebelikte nar ilk 3 ay çok tehlikeli.. Düşüklere ve kanamalara neden olabilir..
O yüzden ilk 3 ay ve sonrasında bitkisel ilaçları kullanırken -özellikle aktarlardan aldıklarınızdan bahsediyorum- temkinli olun..
Bu arada Minoset yerine Parol kullan.. Doktoruna da sorabilirsin.. Parol bence daha güzel.. Hafif bir uyku da yapar ;-)
merhaba güzel anneler ve yeni anne olacaklar...benim 2009 temmuz doğumlu bi oğlum var...şimdi 2.meleğime hamileyim..muhtemelen nisan annesi olcam inşallah...6+4 günlük çıktı dün ultrasonda...kalbi atıyordu çok şükür...rabbim hepimizi sağlimen kavuştursun inşallah kuzularımıza...
ben doğumu kent hastanesinde düşünüyorm bakalım hayırlısı sen nerde düşünüysn
canım bende kartal umut hastanesine gidiyorum ilk pendik bölge hastanesine gitmeyi düşünmüştüm vazgeçtim sonra. gece doğum yaparsan doktor gelmiyormuş doğumuna orda. sen memnun musun nasıl doktorun?aynı şey benim için de geçerli istanbulda pendik bölge hastanesine gidiyorum ama hiç bir fikrim yok doktorları hakkında.bir iki ay daha geçsin o zamana kadar da araştırırım diyorum.ikili test filan yapılıyormuş 12.haftada sanıyorum.doktorun iyi olması gerekki sonuçları iyi değerlendirebilsin.bazıları hiç bişiyden anlamıyor.
h.geldin canım nisanda son doğuranlardan olucaksın sanırım:)
Canım ben henüz kesin olmamakla birlikte Alsancak Ege Sağlık'ta düşünüyorum. Hem mesafe olarak hem maddi olarak külfetli olacak ama hep oraya gittiğim için ve doktorumu da sevdiğim için değiştiremiyorum. Kent hastanesi de çok iyiymiş ama ben hiç gitmedim.. Testlerini tahlillerini nerde yaptırıyorsun ya da yaptıracaksın ?:)
inşallah canım...hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz meleklerimize...seninde 2.ci meleğin geliyo dimi...ilki kaç yaşında...
günaydınn kızlarrr herkesler iyidir umarım.ya ben bu mide bulantılarından yakında yok olup gidicek gibiyim.şu 1 haftada 3 kilo verdimya ağzıma bişey koyamıyorum herşey kokuyor zar zor yemek yapıyorum.bide kuzum hasta oldu buna bugün uykusuzlukta eklendiumarım mesai biran önce biter.
gecmiş olsun inşallah kuzun biran once iyileşir. benimde bulantım çoktu birkaç gundur iyim çok şükür ama midemi hiç boş bırakmıyorum kendimce böle çözüm buldum. bide bende aşırı tükürük salgısı oluyor bunun içinde şekersiz sakız çiğniyorum
birşey sormak istiyorum bayanlar
ben şuan çalışıyorum işyerime hamile olduğumu ne zaman söylemem gerekiyor. patronlarım falan burada değil şehir dışındaki merkezdeler
yani karnım belirgenleşene kadar hiç biri göremez.
acaba son 2 ay kalana kadar beklesem ondan sonra insan kaynaklarıyle irtibata geçsem olurmu. yada ne yapmam gerekir. bilgisi olan varmı
canım ben 4.ayımda falan söylicem kızımdada öyle yapmıştım.ama benim yerime işimi yapıcak kimse yok ofiste ben erkenden söyledim tedbir alsınlar diye.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?