sorma yaaa o bende devar hatta12 den aşağı yatmazdım şimdi 9:30 da esnmeye başlıorum...kocişte bakıo uykum var hadi yatalım dio erkenden
sorma yaaa o bende devar hatta12 den aşağı yatmazdım şimdi 9:30 da esnmeye başlıorum...kocişte bakıo uykum var hadi yatalım dio erkenden
übu rada senle aynı gün doğumyapcas galiba bana 19-20 nisan dedi doktor
aa evet benimde ultrason kağıdımda 18 nisan yazıyordu.. ne güzell yaaaa:97:
cinsiyetini merak ediomusun sen kaç yaşındasın canım ?
bende niye günde 3-4 tane dondurma yiyorum diyorum demekki normalmiş :))
yemek türü herşeyden tiksiniyorum abur cubur yiyorum dondurma bisküvi kek vs. ceviz süt kesinlikle yiyemiyorumve o yüzden vicdanım çok rahatsız iyi besleyemiyormuyum bebeğimi
eee kıslarr mideyle yada başka bişile şikayeti olan vamı nasıl gidiyor hamileleik söleyin bakem
hiç iyi besleyemiyorum diye düşünme canım.şu anda bulantıdan dolayı her şeyi yiyemeyiz zaten.ben tatlı şeyleri pek yiyemiyorum.sütü çok severim ama miğdembulanıyor diye içemiyorum onu da.ceviz için de sana önerim severmisin bilmem yaş cevizi ben bayılıyorum resmenartık yememeliyim diye durduruyorum kendimi.
Benim midem hep dolu hiç acıkmıyorum, canım hiçbir şey çekmiyor. Hiçbir yiyeceği görmek istemiyorum tabi midem de çok bulanıyor. bulantı için hem hap kullanıyorum hem de bulantı bilekliği ama bunlara rağmen bu tiksinti ve bulantı geçmiyor. Umarım hep böyle devam etmez
ayy evet çok merak ediyorum daha çok var öğrenmemize
ama içime kız doğuyor benimm:97:
25 yaşındayım canım sen kaç yaşındasın
bende 24 87 doğumluyum canım inşallah benimde kız doğuyor içimee
maşallah ne güzel genç yaşta 2.kez anne olacaksın nazar değmesin
inşallah Allah gönlüne göre sağlıklı bi kız bebiş verir :))
haklısın canım üzülüyorum ama bi yandanda şöyle teselli buluyorum ilk 3 ay kanımızdan beslenirmiş bebeklerimiz yediklerimizle değil.o yüzden şu 3 ayı atlattıktan sonra inşallah bulantılar geçerde sağlıkla besleriz yavrularımızı..
yaş cevizide deneyeceğim en kısa zamanda canım sağol önerin içinn
yaş cevizi kabuklarını soyarak ye ama.çok acı oluyor yoksa.
en güzeli seninki valla bende hep genç anne olayım istemiştim ama kısmet bugüneymiş çok yaşlı sayılmam gerçi dimievet herkes çok şaşırıyor bana..
bazen insanlara apsürt hayatlar çekici gelebilir..ben belki önce çocuklarımı büyütüp hayata kaldığım yerden 30 yaşında devam edicem hemde durup çocuk doğurayım demice çünkü zaten onlar büyümüş olucak
haklısın canım üzülüyorum ama bi yandanda şöyle teselli buluyorum ilk 3 ay kanımızdan beslenirmiş bebeklerimiz yediklerimizle değil.o yüzden şu 3 ayı atlattıktan sonra inşallah bulantılar geçerde sağlıkla besleriz yavrularımızı..
yaş cevizide deneyeceğim en kısa zamanda canım sağol önerin içinn
yaş cevizi kabuklarını soyarak ye ama.çok acı oluyor yoksa.
tamam canım çok sağolll
kızlar bi de bişiy sorcam hangi aralıklarla doktora gideceksiniz?ben gideli 3 hafta oldu.kan testi falan yaptırmıştım en son.bu hafta sonu mu gitsem acaba?doktor 3-4 hafta sonra gel demişti.8+5 oldum bugün.
en güzeli seninki valla bende hep genç anne olayım istemiştim ama kısmet bugüneymiş çok yaşlı sayılmam gerçi dimi
tamam canım çok sağolll
kızlar bi de bişiy sorcam hangi aralıklarla doktora gideceksiniz?ben gideli 3 hafta oldu.kan testi falan yaptırmıştım en son.bu hafta sonu mu gitsem acaba?doktor 3-4 hafta sonra gel demişti.8+5 oldum bugün.
bende en son 27 sinde gittim 3 hafta sonra gel dedi tekrar.. yani bu ayın ortasında gitmiş olacağım..yani 9+2 olacak geç değildir umarım benimkide.
doktor seçimide çok önemli ya
ben hiç bilmediğim tavsiye üzerine olmayan bi doktora gidiyorum şuan
evet doktorun çok iyi değerlendirebilmesi lazım.. bazı doktorlar hiç adam akıllı ilgilenmiyormuş hastalarıyla doktor ihmali olupta bebeğini çok kaybeden var artık Allaha emanetiz Rabbim yardımcımız olsun inşallahaynı şey benim için de geçerli istanbulda pendik bölge hastanesine gidiyorum ama hiç bir fikrim yok doktorları hakkında.bir iki ay daha geçsin o zamana kadar da araştırırım diyorum.ikili test filan yapılıyormuş 12.haftada sanıyorum.doktorun iyi olması gerekki sonuçları iyi değerlendirebilsin.bazıları hiç bişiyden anlamıyor.
kızlar merhabalar bende aranıza allah ın izniyle inşallah katılmak istiyorum.şu an 6+5 haftalık hamileyim.kısaca size kendimden bahsedeyim.34 yaşındayım 27 aylık melek gibi bir kızım var.allah nasip ederse bu 2.bebeğim olacak.ama tabi bunun öncesinde 2010 kasım ayında hamile kaldım.12+3 ken normal kontrole gittiğimde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendik.yaşadığımın bu olayın etkileri hala üzerimde.çünkü herşey yolundaydı.tabi herşey allahın takdiri diycek bir sözümüz yok açıkçası.şükür ettim en azından bir kızım var diye.tabi 1 de olsa 2 de olsa yaşadığınız acı tarifsiz.neyse kürtaj oldum dr 3 ay bebek düşünmeyin dedi.bende bir süre vazgeçmiştim..temmuz ayında 1-2 gün ayın başında kanamalarım geldi düzensiz adet dedim.sonra 21 temmuzda yine adet oldum.içimden bir his hamile olabileceğimi soylerken ağustosun 14 gibi hafif lekelenmem geldi. en aızndan dedimki 21 ağustosu beklerim dr giderim.kürtajdan sonra sanırım düzensizlik oluştu diye düşündüm.21 i gecesi saat 12 sıralarında ellerim titreye titreye test yaptım.çünkü kanamam olmuştu olmaıs imkansızdı derken çift çizgi çıktı o anki şaşkınlığım eşimin şaşkınlığını anlatamam.inşallah rabbim bu sefer hayırlısyla bebeğimi kollarıma almayı nasip eder.kızlar uzun yazdım sanırım biraz.inşallah rabbim isteyen herkese versin ve hamile olan herkesin bebeğini kollarına almayı nasip eylesin..bu cuma dr kontrolümüz var kalp atışları için umarım herşey yolundadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?