kızlar akıntınız oluyor mu sizinde açık sarı renkli ayağa kalkınca genellikle birden gelen akıntım var endişelendim 4 te doktora gidicem ama korktum
Benin akıntım son 2 aydır hep var. Günlük ped kullanıyorum ben günde 2 tane ancak kurtarıyor. Akıntın koyu renkli ve kokulu değilse korkmana gerek yok diyorlar genelde.
canım benimde var bazen regl olunca ağaya kalktığın zaman bi anda gelir ya öyle oluyor...
ne bileyim internette birsürü şeyden bahsetmiş suların erken boşalmasına neden olur gibi şeyler yazıyo endişelendim bende
ne bileyim internette birsürü şeyden bahsetmiş suların erken boşalmasına neden olur gibi şeyler yazıyo endişelendim bende
evet canm 2 hafta var aramizda.ya bazen cok az segirmeler hissediyorum ama ole tekmeleme icinde kayma filan degil.dur bakalim 1,2 haftaya hissetmeye baslariz belki
yefrum senin 10 saatte 20 dk vaktın olyodurda, çalışan gadın akşam evde 2 saati olyo ondada tabiki el attıryo kocasına yani lütfennnn, lütfennnn.
erkeklerimizin karizmasına laf yok, onlar bize yardım ederken ben böle bi kez daha bi kez daha aşık oluom...evde olsam bi işe eliniz sürdürsem nağmerdddd olayııımmm
bi uyuyorum bi uyanıyorum yaaa sersem gibi olmuşum benacı bi çorba içtim şimdide portakal suyu içiyorum umarım faydası olur iyileşmek ve bebeğimi hissetmek istiyorum artık yaaaaaaaaaa
inş. canım yaa valla artık çok sabırsızlanıyorum..annem diyo acemi olduğundan sen anlamıyosundur o hareketini hissettiriyodur sana diyo
he heeee acemi tuniii, acemi tuniiiiibi uyuyorum bi uyanıyorum yaaa sersem gibi olmuşum benacı bi çorba içtim şimdide portakal suyu içiyorum umarım faydası olur iyileşmek ve bebeğimi hissetmek istiyorum artık yaaaaaaaaaa
inş. canım yaa valla artık çok sabırsızlanıyorum..annem diyo acemi olduğundan sen anlamıyosundur o hareketini hissettiriyodur sana diyo
tatlım ben onu dimek istemedim
hani sen dedi ya mutfağa giren erkeği sevmezdim die,hehh işte mesela benim k.validem emekli olduğu için evdeki bütüün işleri k.pederime yaptırır..o da hastalığı bahane ederek bel fıtığı vs..
adamın elinde süpürgeyle,viledayı görünce bana geliolar...dağ gibi adam bi anda gözümde bitiyo yane..
eğer eşim yardım ediyosa evde de bi yığın iş varsa gitsin hepsini yapsın,üstüne yemeğide o yapsın,yeterki süpürge,vileda ve ütüye dokunmasın aman ben yaparım
Benin akıntım son 2 aydır hep var. Günlük ped kullanıyorum ben günde 2 tane ancak kurtarıyor. Akıntın koyu renkli ve kokulu değilse korkmana gerek yok diyorlar genelde.
anlaşılmayacak kadar hafif bir his değil tuni,bazen gece tekmelerinden uyuyamıyorum ama seninki geç hareket edebilir...cinsiyetle alakası varmı acaba yaa:26:
hani böyle hamilelik lekeleri varya..çil gibi...
o olmuyo bazı kadınlarda onu biliyorumda...aceba olanlarda ne zmn oluo???
o çillerin çıkmaya başlaması için kaçıncı ay ideal..
ben 3 ay bulantı, 5 ay öğürme, eşin aşağıda olması, 6. ayda yeniden bulantıların başlaması, idrar yolu enfeksiyonu olma, bebeğin kalbinde kalsiyum birikmesi gibi hamilelikte yaşanabilecek envai çeşit şeyi yaşamışken çil de çıkartmak istiomda, çillerim olsun istiommm
delirdinmi sen
nabıcan çili arkadaşş,el çillerim gitsin die estetik olur bizimkide çillerim olsun dioo
he heeee acemi tuniii, acemi tuniiiii
ya didin işte didin...bize beceriksiz kocalarımızada hımbıl didin, hıhhhhh
lafı nerenden anlıyon sen haaa nerenden söleeee
ben erkek bebeğin hareketleri daha geç hissedilir die duymuştum...emme velakin topicde benim bildiğim ilk bebeik hareketini hisseden lucky di, onunki erkek, 15.-16. haftada felandı..
bence tunicim sen çıt pıt hissedionda beklediğin bu değil..sen sağlam bi tekme yemek istion, onun içinde beklicen kuzum 22. haftayı:)))
napim onuda yaşamk istiorum:))) bide sanırım sırf merakımdan normal doğum yapcam, o adrenalini yaşamak istiorum, böle plansız programsız, ansızın....
3 cm açıldı 5 cm açıldı
huuuuu çok heycanlı....
ben erkek bebeğin hareketleri daha geç hissedilir die duymuştum...emme velakin topicde benim bildiğim ilk bebeik hareketini hisseden lucky di, onunki erkek, 15.-16. haftada felandı..
bence tunicim sen çıt pıt hissedionda beklediğin bu değil..sen sağlam bi tekme yemek istion, onun içinde beklicen kuzum 22. haftayı:)))
napim onuda yaşamk istiorum:))) bide sanırım sırf merakımdan normal doğum yapcam, o adrenalini yaşamak istiorum, böle plansız programsız, ansızın....
3 cm açıldı 5 cm açıldı
huuuuu çok heycanlı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?