2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

walla aynen bende kayınvalidemden tembihliyim..alıştırma bunu herşeyi bilir zaten, çalışan kadınısn didiiiii

canm yok iste ben hep icime atiorum.cok kotu bisey bu.o kizdiginda hic bi sey yapmiyorum.bide cevap versem zaten iyice ipler kopar.tepkimi sonra gosteriyorum o yatisinca.ama gene olan bana oluyo.uzulen ben oluyorum

Ben çok şükür bu konuda şanslı olanlardanım hamile olmadan önce de şimdi de hep bana yardımcı... Her evde bir çocuk olan taraf olurmuş eğer bizim evde çocuk arayacaksak bu benim sanırım. Tartışmada ben haksız olsam bile sakin olan taraf her daim odur. Kıyamaz benim üzülmeme... Her hafta beraber temizlik yaparız, beraber kahvaltıyı hazırlarız hatta haftasonları genelde o hazırlar, beraber yemek yaparız o evi süpürüyorsa ben de toz alırım mesela hep bir işbirliği vardır ve asla zorlamam yap diye dediğiniz gibi içinden gelecek... Ben çabuk sinirlenir, çabuk sönerim o ise zor sinirlenir hemen uzlaşma ister 3 senede ortayı bulduk çok şükür... Bir de sizde de oluyor mu bilemiyorum mesela kızgınım ya ona yüzüne bakınca gülesim geliyor sakinleştiğimi oradan anlayıp hemen gelir öncesinde gelse daha da kızacağımı bilir. En iyi dostum, sırdaşımdır birlikte dedikodu bile yaparız babamı kaybettikten sonra ailemin tüm yükü ben de onlar her zaman başımızın tacı çok şükür bu konuda bir kere çıt bile dememiştir aksine kendi annesi gibi düşünür annemi... Allah yokluklarını göstermesin eşlerimizin. O kadar özel ki benim için burnu, küçücük gözleri, saçı baktıkça doyamıyorum bakmaya ve hormonlarım yükseldi ya da hamileyim diye ona işkence etmek istemiyorum çünkü bunu gerçekten haketmiyorlar... Yuva kurmak kolay değil iki farklı kişi ama önemli olan saygıyı yitirmemek o bitti mi çünkü sevgide kalmıyor çevremde gördüğüm örnekler hep bu yönde... Kimse dört dörtlük değildir öyleyim diyende bence sorun vardır...Arada ufak tefek olacak tadında olursa tuzu biberi cidden...Bunları yazarken gözlerim doldu ağladım ağlayacağım...Bir ömür boyu hepimizin mutluluğunu daim etsin... Allah hepimize eşlerimizle yaşlılığımızı el ele geçirmeyi nasip etsin...

Amin canım Aminn. herşeye rağmen tabiki çok seviyorum. o benim herşeyimmm. canı sağolsun yeter
sizede kocaman bi maşallah

cnm dun vapurda benimd başım döndü..sanki vapur 360 derece döndü...
eve gidince bende çok kustum..ama olabilir die düşündüm açıkcası, önemsemedim..
sen mutluysan bizde mutluyuz cnm, gözün aydın...
ara ara yokla bizi ama heee

ah be petusum dedigin gibi yapabilsem keske.aksama kadar bu moral bozukluguyla ne yapicam bilmiyorm.hic bisey yapasimda gelmiyo moral bozuk olunca.iyiki bu topic varda biraz icimi dokup rahatliyorum su gurbet ellerde

tünaydın hamişler petuş şu facebook daki link açılmıyo sevdayada sormuştum ben ekleyemiyorum bana sayfayı söyledi ama açılmıyo napsakki sana özelden adımı soyadımı yazsam beni arkadaş olarak eklesen olurmuki

slm kızlar nasılsınız doktora gidicem bugün sarı akıntım var aniden geliyo suyum mu acaba diye telaşlanıyorumöff hayırlısıyla bi doğursaydık sabaha kadar uykusuz kalmaya razıyım

Arkadaşlar mide sıkıntıları başladı mı? sizde bende akşamları midem çok yanıyordu doktoruma söyledim o da Pulcet 40 mg verdi 1 haftadır kullanıyorum çok iyi geldi yaben hamileliğim boyunca hiç ağrı kesici,bulantı ilacı almadım sadece vitamin ve kan ilacı kullanıyorum ama mide yanması çok kötüydü

Benim eşimde pek bi kıyamaz sağolsun. Zaten yumuşak huyluydu daha bi esnek oldu sağolsun. Pırr dönüyor etrafımda :)
Allah razı olsun. Yapan kendine yapar, sen üzgün olunca o da üzgü nolur bence...

REflü hastasıyım. 3. ayımda basladı yanmalar ama öyle böyle değil bende bayadır gaviscon surup kullanıyorum içtiğim anda rahatlıyorum 4-5 şişe bitti bu zmaana kadar dr gunde 3 diyo ama bana 1 yetiyo sıkıyorum dişimi. cok kötudur mide yanması bademciklerim kavruluyo sanıyorum ejderha gibi hissediyodum kendimi :))

canim mide sikintilari bu donemlerde basliyormus.bende daha yok cok sukur.ilk aylar cok fenaydim ben.benim bazi tanidiklarimda gaviscon kullaniyo.o da cok iyi geliyomus.

slm kızlar nasılsınız doktora gidicem bugün sarı akıntım var aniden geliyo suyum mu acaba diye telaşlanıyorumöff hayırlısıyla bi doğursaydık sabaha kadar uykusuz kalmaya razıyım

değildir canım telaşlanma. hamilelikte akıntılar artıyorya ondandır. inşallah bir sorun çıkmaz.

TUNIHANCIM gecmis olsun canm.ins iyilesirsin en kisa zamanda.dun petus soledi.sendemi hissetmiyosun halen bebisin hareketlerini.ben malesef hissetmiyorum henuz.dun agladim hatta niye ben hissedemiyorum diye.10 gun sonra kontrolum var.o zaman sorucam doktora.

canım bana adını soyadını yaz özelden ben eklim seni arkadaş listeme, ordan yapalım..

canım valla hem güldüm hem hayran kaldım ah böyle yapabilsem benim eşim de yapar ama ben nasıl davranacağımı bilmiyom sanırım işve cilve yok anam..kayınvaldene de maşallah böyleleri kalmış mı ya oğullarına kıyamazlar ya benimki yapıyor her iş elinden gelir yapmak isterse yapar ama sonrasında acısını çıkarıyor sanki söylenip duruyor ozaman da benim canım sıkılıyor ayarını yapamadık biz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…