evet,bende duymuştum onu ama oğlumun hareketlerini ne zaman hissetmeye başladım hatırlamıyorum..geç hissettim galiba yaaa,çünkü yine 4. Ayda göğsümden sıvı gelmişti onu hatırlıyom bakk
Aklıma bi kocakarı sözü geldi de şindiii... ııın...dan baş çıkmayanın,gözünden yaş çıkmazmış dieee
Doğru çok action dolu anlardı yaşamalısın
Not: Aşağıda 13 kullanıcı bi ziyaterçi var da....
Acebamı hıı acebamı..
Aşkım, huuuu, senmisin yoksa o ziyaretçi, minik masum çiçeğim benim
bende istiommmmmmmmmher rengi süründün bi fıstık yeşili kaldı yanivalla sanırsam bende var onlardan ama şimdi değil baya oldu çıkalı dördüncü ayda falan... hani bi filim vardı böle kıza kalemle çil yapmışlardı , kınalı yapıncak mı neydi onunkiler gibi duruyo bende, bi totoma bi çillerime gülesim geliyo benim de... ikisi de bariz çıktı yani çok fena... zaten totom evlere şenlik
hı çiçek? masum? minik? hey Allahım zamane gençliği işte
her rengi süründün bi fıstık yeşili kaldı yanivalla sanırsam bende var onlardan ama şimdi değil baya oldu çıkalı dördüncü ayda falan... hani bi filim vardı böle kıza kalemle çil yapmışlardı , kınalı yapıncak mı neydi onunkiler gibi duruyo bende, bi totoma bi çillerime gülesim geliyo benim de... ikisi de bariz çıktı yani çok fena... zaten totom evlere şenlik
işime nasıl gelirse ole anlıom..
O anki psikolojik durumma göre..
Kocamı bugün çok seviom..
Benim marul yaprağım hasta bugün, şu an evde raporlu...
Ezdirmem onu sana taammı ezdirmemmmmm
canım bilmiyorum ya kaçıncı haftada yaşar diye araştırırken buluyorum nette kendimi neden böyle oldum yaaa
ayyyy çok güldüm buna ya....
Allah iyiliğini versin emi senin..
Hemen notumu alıyorum ve bilgi dağarcığıma ekliyorum..
Bakışıma yeni bi açı daha katıldı yefrum sayende:)))
züüpperr
evet canm 2 hafta var aramizda.ya bazen cok az segirmeler hissediyorum ama ole tekmeleme icinde kayma filan degil.dur bakalim 1,2 haftaya hissetmeye baslariz belki
he heeee acemi tuniii, acemi tuniiiii
ya didin işte didin...bize beceriksiz kocalarımızada hımbıl didin, hıhhhhh
ben erkek bebeğin hareketleri daha geç hissedilir die duymuştum...emme velakin topicde benim bildiğim ilk bebeik hareketini hisseden lucky di, onunki erkek, 15.-16. haftada felandı..
bence tunicim sen çıt pıt hissedionda beklediğin bu değil..sen sağlam bi tekme yemek istion, onun içinde beklicen kuzum 22. haftayı:)))
seranaycım gözün aydın cnm...karar vermekle zaten en büyük adımı attın inş...bebeişin ayağının uğuruyla gelecek ona inan cnm...inş. herşey gönlünce olur, güzel olur...merhaba bayanlar, beni de listeye ekleyebilirsiniz artık. Amniyosentezi yaptırmaktan da vazgeçtim bir türlü cesaret edemedim. 2li testim güzeldi sadece 4 lü de risk var, çok şükür detaylı ultrasonda problem yok herşey normal görünüyor. Amniyosentezi yaptırsam bu sefer de düşük riski ve sonucun çıkmasını beklemek beni çok yıpratacaktı ve bu dönemde eşim iş değiştirdi eski iş yerinden alacağı 3 aylık maaşını da vermediler. Amniyosentezin ücreti 1250 ve muayene ücreti hadi onu geçtim bebeğim şu an çok sağlıklı görünüyor ona bir zarar gelmesinden korktum artık hakkımızda hayırlısı olsun. Allah hepimizin bebeğini korusun çok zor ve sıkıntılı bir süreç yaşadım. Şu beş ay ne kadar zorlukla karşılaştım. Mide bulantıları, bartolin absesi, mantar,grip, üstüne 4lü testte risk, eşimin iş problemi filan derken, her şey yavaş yavaş yoluna girecek inşallah. 1 yıldır evde doğal gazımız yoktu çok şükür apartmanımıza doğal gaz verildi terliyorum resmen. Eşimin işleri de düzene girmeye başladı inşallah bebeğim de sağlıklı doğacak daha ne isterim ki...
Allah bütün zorda kalanlara yardım eder buna gerçekten çok inanıyorum. Kızlar benim 4lü testim riskli olduğundan detaylı ultrasonu 19+ haftada yaptırdım yani 20. hafta mı oluyor ve bu haftada normal mi erken mi oldu? Aranızda 2. defa detaylı ultrason yaptıran var mı bunun bebeğe sakıncası olur mu?
Geçen gün gebelik eğitimdeki bayan doktor Avrupada gebelik boyunca 3-4 defa ultrason yapıldığından bahsettiler yasakmış. Oysa benim ilk aylarım çok problemli olduğundan ben çok fazla ultrason yapıldı ve doktor değiştirince de tabi bu sayı artıyor. Kendi doktoruma sordum ultrason ses dalgalarıyla çalışıyor ve bebeğe bilinen bir zararı yok dedi.
Listeye eklemek için hangi bilgiler gerekiyor, beni de ekler misiniz
orda durrr bakalım
hasta bir marul yaprağını ezmem ben,anladın mı bana ters öle şeyler
yardımcı olduysam ne mutlu banaa
offffffffffffff petu canım sıkılıyooo evde yaaa ne önerirsin:26::2:
cnm saat 2 ydi bitirdim bugünün işlerini, yeni bi iş çıkardım onuda bitirdim..çok çalışkanım bende yaff..
ben şu anda evde olsam.....bilmomki napardım ya...bende özeniom ev garılıgınada evdede olunca sıgamıom eve..
alengirli bi yemek yap mesela???
Eki Görüntüle 302135 Eki Görüntüle 302136 Eki Görüntüle 302137 Eki Görüntüle 302138
hangisini alayımmmm,gecelik hiç giymedim rahat edemem ben
Eki Görüntüle 302135 Eki Görüntüle 302136 Eki Görüntüle 302137 Eki Görüntüle 302138
offf yaaa,iyiki canım sıkılıyo didim..k.validem sarma sarmaya çağırıyor wayyy argadaş
kızlar akıntınız oluyor mu sizinde açık sarı renkli ayağa kalkınca genellikle birden gelen akıntım var endişelendim 4 te doktora gidicem ama korktum
lcw mı bunlar?
hiçbirini çünkü düğmeli olsun önü diolar emzirirken kolaylık olsun dieymiş..hiçbiri düğmeli değil bunların
Hepsini al :)
Hepsi çok şeker...
Günde 2 tane giyersin hihi :)
1 numara güzelmişşş
en baştaki en güzeli bence şekerim
en baştaki en güzeli bence şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?