2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

ayyyy çok güldüm buna ya....
Allah iyiliğini versin emi senin..
Hemen notumu alıyorum ve bilgi dağarcığıma ekliyorum..
Bakışıma yeni bi açı daha katıldı yefrum sayende:)))
züüpperr

bende istiommmmmmmmm
hı çiçek? masum? minik? hey Allahım zamane gençliği işte

daha neler vaaa neler:)))

yanlış alıntı... ben çillere yazdımdı bunu yau

merhaba bayanlar, beni de listeye ekleyebilirsiniz artık. Amniyosentezi yaptırmaktan da vazgeçtim bir türlü cesaret edemedim. 2li testim güzeldi sadece 4 lü de risk var, çok şükür detaylı ultrasonda problem yok herşey normal görünüyor. Amniyosentezi yaptırsam bu sefer de düşük riski ve sonucun çıkmasını beklemek beni çok yıpratacaktı ve bu dönemde eşim iş değiştirdi eski iş yerinden alacağı 3 aylık maaşını da vermediler. Amniyosentezin ücreti 1250 ve muayene ücreti hadi onu geçtim bebeğim şu an çok sağlıklı görünüyor ona bir zarar gelmesinden korktum artık hakkımızda hayırlısı olsun. Allah hepimizin bebeğini korusun çok zor ve sıkıntılı bir süreç yaşadım. Şu beş ay ne kadar zorlukla karşılaştım. Mide bulantıları, bartolin absesi, mantar,grip, üstüne 4lü testte risk, eşimin iş problemi filan derken, her şey yavaş yavaş yoluna girecek inşallah. 1 yıldır evde doğal gazımız yoktu çok şükür apartmanımıza doğal gaz verildi terliyorum resmen. Eşimin işleri de düzene girmeye başladı inşallah bebeğim de sağlıklı doğacak daha ne isterim ki...
Allah bütün zorda kalanlara yardım eder buna gerçekten çok inanıyorum. Kızlar benim 4lü testim riskli olduğundan detaylı ultrasonu 19+ haftada yaptırdım yani 20. hafta mı oluyor ve bu haftada normal mi erken mi oldu? Aranızda 2. defa detaylı ultrason yaptıran var mı bunun bebeğe sakıncası olur mu?
Geçen gün gebelik eğitimdeki bayan doktor Avrupada gebelik boyunca 3-4 defa ultrason yapıldığından bahsettiler yasakmış. Oysa benim ilk aylarım çok problemli olduğundan ben çok fazla ultrason yapıldı ve doktor değiştirince de tabi bu sayı artıyor. Kendi doktoruma sordum ultrason ses dalgalarıyla çalışıyor ve bebeğe bilinen bir zararı yok dedi.
Listeye eklemek için hangi bilgiler gerekiyor, beni de ekler misiniz

işime nasıl gelirse ole anlıom..
O anki psikolojik durumma göre..
Kocamı bugün çok seviom..
Benim marul yaprağım hasta bugün, şu an evde raporlu...
Ezdirmem onu sana taammı ezdirmemmmmm

orda durrr bakalım
hasta bir marul yaprağını ezmem ben,anladın mı bana ters öle şeyler

canım bilmiyorum ya kaçıncı haftada yaşar diye araştırırken buluyorum nette kendimi neden böyle oldum yaaa

bir iki hafta önce ben de senin gibi ya karnımda ölürse de duymazsam diye kuruyordum,psikolojik bi şey galiba,ultrasonda görünce ,doktor da her şey yolunda deyince rahatlıyorsun,istersen bebişini görmeye git,rahatlarsın canım,arada oluyo öyle

ayyyy çok güldüm buna ya....
Allah iyiliğini versin emi senin..
Hemen notumu alıyorum ve bilgi dağarcığıma ekliyorum..
Bakışıma yeni bi açı daha katıldı yefrum sayende:)))
züüpperr

yardımcı olduysam ne mutlu banaa
offffffffffffff petu canım sıkılıyooo evde yaaa ne önerirsin:26::2:

evet canm 2 hafta var aramizda.ya bazen cok az segirmeler hissediyorum ama ole tekmeleme icinde kayma filan degil.dur bakalim 1,2 haftaya hissetmeye baslariz belki

he heeee acemi tuniii, acemi tuniiiii

ya didin işte didin...bize beceriksiz kocalarımızada hımbıl didin, hıhhhhh

hihoytttt cidden bende var bi poroblemmm sanırsam pıt pıtıda elimi koyduğum zaman hissediyom anam öle dururken değil göbüş duvarımmı kalın anlamadım getttiiii...yalnız pıtpıtlarıda ne zaman çikolata yiyorum ozaman oluyo elimi koyduğumda pıtlıyo..balık gibi dönsün elimi koymadan hissedeyim istiyorum neyse 1-2 hafta daha bekleyelim bakalım..
kocişlerimi çekiştirdiniz kızz bugünnnn hıııı valla bi ara rüyada kim gördüydü eşi aldattıydı bende 2 gecedir saçma sapan rüyalar görüyorum bide uzağım telde veryansın ediyorum..evelsi gece bana boşanma davası açıyodu dün gecede aldatıydou bencee nasıl etkilenmişim gece kalktım 1 saat uyuyamadım
tam öğrencilerin vize zamanı sınav yapıyo o bakımdan accık benimkide gergin oluyo tartışıyoz bi sebepten 2 gündür telde

seranaycım gözün aydın cnm...karar vermekle zaten en büyük adımı attın inş...bebeişin ayağının uğuruyla gelecek ona inan cnm...inş. herşey gönlünce olur, güzel olur...
orda durrr bakalım
hasta bir marul yaprağını ezmem ben,anladın mı bana ters öle şeyler

yardımcı olduysam ne mutlu banaa
offffffffffffff petu canım sıkılıyooo evde yaaa ne önerirsin:26::2:

cnm saat 2 ydi bitirdim bugünün işlerini, yeni bi iş çıkardım onuda bitirdim..çok çalışkanım bende yaff..
ben şu anda evde olsam.....bilmomki napardım ya...bende özeniom ev garılıgınada evdede olunca sıgamıom eve..
alengirli bi yemek yap mesela???

offf yaaa,iyiki canım sıkılıyo didim..k.validem sarma sarmaya çağırıyor wayyy argadaş

kızlar akıntınız oluyor mu sizinde açık sarı renkli ayağa kalkınca genellikle birden gelen akıntım var endişelendim 4 te doktora gidicem ama korktum

evet canım,özellikle sabah uyanınca ayağa kalkıyosun ya o zaman hissediyosun su gibi geliyo bi şey,bir de çok fazla ayakta kalırsan ya da yürürsen olabiliyor,koku,kaşıntı yoksa normalmiş

lcw mı bunlar?
hiçbirini çünkü düğmeli olsun önü diolar emzirirken kolaylık olsun dieymiş..hiçbiri düğmeli değil bunların

1.resimdeki düümeli ya şeker

Hepsini al :)
Hepsi çok şeker...
Günde 2 tane giyersin hihi :)

1 numara güzelmişşş

en baştaki en güzeli bence şekerim

bencede kızlar hepsi fazlada en baştakiylen en sondakini alayım diyorum,1-2 çeşitte başka marka bakarım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…