Canım çalışanlar gelemediği için katılım baya az belki haftasonu yapılır ya da biz yine haftasonu da buluşuruz. Sen o foruma yaz bence çalıştığın için gelemeyeceğini en azından ankaralılarda adın bulunsun birdahaki organizasyon için.
günaydınn..
Kızlar gribi hala atlatamadım dün gece acile gidip oksijen aldım dua edin bana bi an önce iyileşiyim: Bebeğimide hissedemiyorum zzten hala sabahtan beri ağlıyorum yaa
günaydınn..
kızlar gribi hala atlatamadım dün gece acile gidip oksijen aldım dua edin bana bi an önce iyileşiyim: bebeğimide hissedemiyorum zzten hala sabahtan beri ağlıyorum yaa
günaydın kuzucum,, oh maşallahGünaydınnn herkeseee....
benim küçük meleğimde çok hareketli maşşallahhhakşamları tv falan izlerken sırt üstü uzanıyorum ondan sonrası paha biçilemez zaten çok güzel bi hiiss yaaa bazen kafa kol bacak girişiyo sanki maşşallahh kuzumaaaa
tuniicim çok geçmiş olsun yavrucum yaaa.. bebekin daha minnak ondan hissetmiyorsundur.. hem zaten bi gün hissetsen 2-3 gün hissedemeyebilirmişsin doktorum özellikle uyardı beni bu konuda.. strese sokma kendini.. limon yemeye gayret et bence.. hatta kivide de oldukça fazla c vitamini..günaydınn..
kızlar gribi hala atlatamadım dün gece acile gidip oksijen aldım dua edin bana bi an önce iyileşiyim: bebeğimide hissedemiyorum zzten hala sabahtan beri ağlıyorum yaa
günaydınn..
cnm çok geçmiş olsun..biraz rahatlamaya çalış..aynı anda bi sürü şey düşünyon tunicim, stres yaratma kendine..hissedememe normal cnm bak nete yani yazıo 16-22. Haftalar arası die..onu düşünme bence şimdi gripi atlatmaya çalış önce....
günaydın kuzucum,, oh maşallahannem de diyo sırt üstü uzan bak nasıl kıpırdıyo diye ama benimkini sıkıştırmayınca ölee yatıyoo.. ikiye katlanınca rahatsız oluyo galiba bi tek o zaman hissediyorum ben..
canım yaa ağlama, senin yanında eşin yok ya iyice hassaslaştın, terle atlatırsın o hastalığı böyle acılı sıcak bi çorba iç yorganın altına gir yat terle rahatlarsın, hissetmeye gelince bak aramızda 1 hafta var bende geçen hafta az hissediyodum bu hafta tam anlamıyla hissediyorum, bekle azcık hissetcen :))))
günaydınn..
kuzum çok saol..ama sinirlerim bozuldu yaa 3 gündür naptıysam azalmadı bile...bu sefer astımımıda tetikledi nefesim daraldı gittim oksijen verdiler..öksürdükçe karnım kasılıyo bi yandan grip hapşırık..bunalldım resmeninş. bi an önce geçer artık yaa...çocuğuma bişey olur diye korkuyorum off
çok geçmiş olsun tatlım.. şimdi nasılsın? üzülme yafrularımız allaha emanet. bu aylarda arasıra bir iki gün hissedememek normal diye okumuştum nette.. sen kalbini içini ferah tut çok ağlayıp üzme bebişini...
günaydın kuzucum,, oh maşallahannem de diyo sırt üstü uzan bak nasıl kıpırdıyo diye ama benimkini sıkıştırmayınca ölee yatıyoo.. ikiye katlanınca rahatsız oluyo galiba bi tek o zaman hissediyorum ben..
tuniicim çok geçmiş olsun yavrucum yaaa.. bebekin daha minnak ondan hissetmiyorsundur.. hem zaten bi gün hissetsen 2-3 gün hissedemeyebilirmişsin doktorum özellikle uyardı beni bu konuda.. strese sokma kendini.. limon yemeye gayret et bence.. hatta kivide de oldukça fazla c vitamini..
çok geçmiş olsun canım
dikkat et kendine yaaa
güçlü ol cnm..
zaten böyle durumlarda önce onları düşünyoruz...ama düşünüyoruz die kendimizi üzüyoruz..
üzülürken verdiğimiz duygu fiziksel rahatsızlığımızda verdiğimizden çok daha fazla emin ol...
o nedenle biraz kendine yoğunlaş..
sonuçta grip yani öle 1-2 günde geçmio lanet hastalık..dinlen...
alanyadasın en azından havası güzel, annen yanında bakanın var, öyle ii şeyleri düşün..
bak biz burdayız
daha uykumuz açılmadı, az açılsın geyik yaparız felan..
sıcak patiklerini giy ayağına pattaniyeye sarıl bize takıl bebem..
kuzum çok saolun..sizde iyiki varsınız..anacığımda garibim fır dönüyo etrafımda gece yanımda yatıyo bişey olacak diye nasıl öderim hakkını bilmiyorum..şuan tam senin dediğin moddayım yanımda herzamanki gibi portakal suyu ayağımda patikler üstümde yorgan sırtımda 2 tane kalın hırka kucağımda da pc size yazııyorum..kafamı yastığa koyduğıum zaman bu sefer nefesm daralıyo onuda yapamıyorum..kocamıda özledim yaa(araya onuda sıkıştırdım :) Allahım bi an önce şu illetten kurtarsın beni bişey istemiyorum başka bebem...
varız tabi bebem...
kocamıda özledim hee
walla tunicim bende aylardır ilk defa deliksiz uyku çektim sölemesi ayıp..
olayı çözdüm..
benimde marul yaprağım hasta 2 gündür evde işe gitmio.
dün akşam yanımda yatmadı bende hasta olmim die..
anammm derdim stresim oymuş meğer, tuvalete bile kalkmadan uyumuşum ya.
yassak ya o olay, stres yapıodum dimekki, kendime sahip olayım die uyumuomuşum, dün deliksiz uydum..çok özlemişim..
bebeğim marul yaprağınada çok çok geçmiş olsun..
ohh derin bi uyku çekmişsin yarasınnnn sen doğuma kadar yalnız yat olmadı nede olsa doğumdan sonra uyku uyuyamıcaz
ama dayanamazsın demi yaaaben dayanamam şahsen kocişim illa sarılacak öle uyucam ama göbüşüm çıktı çıkalı korkar oldu yawrum göbüşüne çarparım gece falan diye kıyamam
ama şimdi şimdiiiiiiiiii ne kocişim yanımda ne de uykularım benimle ühühüühholayı dramaya çevirdim resmen yaaa
Günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım. Bugün uykumu alamadım uyumak istiyorum ya
ama ama tuni ya ben seni eğlendirmeye çalışyom
sen iice drama bağladın ya..pamuğa sarıp sevcem seni az kaldu heee, gelmim oraya...
Kızlar ben hergün 1 saat kadar ya kuran ya da klasik müzik dinletiyorum bebişe. Mesela şu an kuran dinliyor. Ve pıtır pıtır tepkiler veriyor. Siz de dinletin bence. Hem çocuğun zeka gelişimi için hem de ileride sakin bir çocuk olması için etkiliymiş. Ayrıca bu dinlediklerini bebekliğinde de dinletirseniz hemen sakinleşiyormuş,ağlarken susup dikkatini ona verebiliyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?