2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
gunaydin kizlarrrr naslsnz bakalim.ya ben sanki bebisimin hareketlerini cok hafiftende olsa hissediyorm.bole segirme seklinde.ilk baslarda bu kadar hafifmi oluyo.
sanki icimde pit pit biseyler atiyo gibi.ama emin olamiyorm.ya bende hissetmek istiyorm artikkkkkk

günaydın güzel anneler...
tembel oğlum uyuyo..biz kızımla teyzelerimize bakalım dedik...tunicim öksürük için yarım fincan bala 1 çay kaşığı kadar toz zencefil ekle ve ye...inanılmaz bi karışım..ben öksüreceğimi hissettiğim anda yaparım hemen keser...umarım yarına daha iyi olursun...bebeğin için de endişelenme..sana sinyaller gönderiyordur ama sen gaz falan sanıyorsundur ilk hareketlerini..çünkü birden tekmelemiyor bu veletler...

Son düzenleme:
Evet aynen canım şu an göbişimde kocaman kulaklıklar var baya güçlü ses veriyorlar kulaklık takılı değilmiş gibi duyuyorum ben de.

tunicim yaa aynen hissetmeyince hic bi sey yapasi gelmiyo insanin ama genede dinletelim biz.bebiklerimiz sonucta duyabiliyo disardaki sesleri

Evet aynen canım şu an göbişimde kocaman kulaklıklar var baya güçlü ses veriyorlar kulaklık takılı değilmiş gibi duyuyorum ben de.

heeheh.ya bende denesem sese tepki verir hissettirirmiki kendini sipa ben burdayim diye.ama benm telefonun kulakligi var.olee buyuk yok

offf ya aynen ben işte...
ben normalde hep sola dönerek uyurdum, şimdi sanki inadına sağa dönüp uyumak istiom...
içime resmen bi şeytan girio..sonrada vicdan azabı çekiom..
dün akşam beyim olmayınca yatakta yorganın uçlarını doldurdum sağıma soluma güzel bi uyku çekmişim aylardır ilk defa..

cnm ben seğirme gibi olayı hiç hissetmedim, pıt pıt şeklinde hissettim. sonrada böle hani denizde suyu elinle göbeğine vurdurursun için bi hoş olurya bi sürede öle bi duygu kapladı beni..sonra bildiğin vuruşlara dönüştü...1-2 haftadır bi yerde değil aynı anda bi kaç yerde hissetmeye başladım..yani eliyle ayağını aynı anda hisseder oldum...herkesde farklı oluo sanırım

kızlar günaydın
bebişleriniz siz nasılsınız
bi şey soracaktım size ama plasentası asşağıda olan var mı detaylı usgde aşağıda olduğu yazıyo doktoruma gidemiyorum bi hafta sonra gidicem bu durumda olan var mı

günaydın canımcım..ya o karışımı dün kuzenim yaptı bana yedim o an iyi geldi ama sonra bida..bide akşam intte okudum hamileler ve loğusalar için zencefili öenrmiyolarmış ama nedeni yazmıyodu bilmiyorum açıkçası..

heeheh.ya bende denesem sese tepki verir hissettirirmiki kendini sipa ben burdayim diye.ama benm telefonun kulakligi var.olee buyuk yok

Telefonun dışarı ses veriyorsa onu yapıştır karnına ya da bilgisayarından aç yüksek ses ver duyar o sonuçta konuşmalarımızı duyuyorlar artık. Benimki uyudu sanırım yarım saattir dinliyo ilk 10 dk tepki verdi şimdi muhtemelen sızdı

ben ve bi kaç kişi var cnm..
dün ben bununla ilgili duygularımı yazmıştım..sayfa 1752 de saat36 da benim tarafımdan yazılmış yazıya bakman mümkün olurmu cnm..tekrar yazmaya üşendim şimdi:))

günayın canım..bana 2 hafta önce bebeğin plesantası aşağda dedi doktroum rahim ağzına yakınmış ama zamanla yukarı çıkar çıkmazsa doğum şeklini değiştirri normal doğum yapamazsın demişti..ama evelsi gün doktor gene baktı ve bebeğin plasentası bu sefer olması gereken yere çıkmış..endişelenme bikaç kişide olan bi durum ama zamanla yuları çıkacaktır canım..

ayy evet evet sağa dönüp yatmak bi tatlııııı bi güzelll geliyokii çekiyo resmen sağa dönünce bi ohh çekiyorum ama 3-5 dk anca sürüyo bende vicdanen rahatsız oluyorum sıkışırsa nefes alamazsa falan diye. sola dönüyom hemen ama diken üstünde gibi oluyom bu seferde.
3,5 ay (ve bilumum 2-3 yıl ) devam uykusuzluğa hele ilerleyen zamanlarda iyice uykusuz kalacan dediklerinde ürküyo insan:18:
senin herif iyileşince gelir yanına
1 güğnlük sefa sefadırrr

ayyy bende hiç dinletmedim...
dünyadaki tek sesin babasının o kart sesi olduğunu düşünmesinide istemiom kızımın..
hürremden la li lo lu ninniyi dinletcem bende, doğuncada onla uyur gari
hafta sonu başlim bende seanslara..

ben hoperlorden dinliyorum o şekildede duyar dimi:26: kulaklığım yok çünküm
Duyar tabi ya ben bilgisayar başında kulaklıkla dinletiyorum ama yemek yaparken mutfakta açıyorum bilgisayardan son ses dinletiyorum, arabaya da IQ çocuk diye bir cd aldım, klasik müzik o da, arabadayken de onun sesini açıyorum.

ayyy çok komikti zaten ya..
dün sırtıma doldurdum 3 yastığı yorganada sarıldım,diktim gözleri tavana oturarark yattım
eşim dio napıon.
dedim son haftalarda böle oturarak yatılıomuş, alıştırma yapıom:)))
bende insanlar öle dedikçe stres oluom ya..bu aylar balayıymışşşşşşşş

hemen bende kocaman kulaklıklardan alıp dinleteceğim oğluşumaa

tunicim yaa aynen hissetmeyince hic bi sey yapasi gelmiyo insanin ama genede dinletelim biz.bebiklerimiz sonucta duyabiliyo disardaki sesleri

evet canımm dışarı adımımı atabildiğim zaman ilk iş gidip büyük kualklık almak olcak bu sefer insafa gelirde annemi meraklandırmiyim artık der belki

ayy hürrem dedinde haticenin bebeği öldüğünden beri psikolojimi bozdu o film ağla ağla bi hal olduydum kocam izletmiyo artık onu bana

ninni gibi geldi demekki tatlim.dur bi deneyim belki ise yarar

benim yafru hep slow dinliyodu anası yüzünden accık faydalı müsükler dinletim kızıma. doğunca slow şarkılarla uyurmuş bide

tuni senmi demiştin bi arkadaşının bebeği sibelcanın son vapur şarkısıylamı uyuyodu

Son düzenleme:

Ben de dön dur bir bakıyorum sağa dönmüşüm. Hamileleğimin başından beri alışıyım diye sola yatıyorudum ya da ben öyle sanıyorum :) Bir bakmışım sağa dönmüşüm.hergün aynı da bugün daha çok uykum var ya başımda ağrıyor gidip uyumak istiyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…