Evet aynen canım şu an göbişimde kocaman kulaklıklar var baya güçlü ses veriyorlar kulaklık takılı değilmiş gibi duyuyorum ben de.seni pamuklara sarmalar sararımmmmmmyok bebem yaa çok şükür keyfim yerine geldi biraz daha iyiyim şimdi seveyorum seni kocişleri biraz özlemek iyidir aslında sen bakma bana
canım ne güzel yaa bende kuran dinletmeyi düşünüyorum hareketlerini hissetmeye başlasam bi sıpanın..şu büyük kulaklıklar var onumu dayıyon göbüşüne canım??
seni pamuklara sarmalar sararımmmmmmyok bebem yaa çok şükür keyfim yerine geldi biraz daha iyiyim şimdi seveyorum seni kocişleri biraz özlemek iyidir aslında sen bakma bana
canım ne güzel yaa bende kuran dinletmeyi düşünüyorum hareketlerini hissetmeye başlasam bi sıpanın..şu büyük kulaklıklar var onumu dayıyon göbüşüne canım??
Evet aynen canım şu an göbişimde kocaman kulaklıklar var baya güçlü ses veriyorlar kulaklık takılı değilmiş gibi duyuyorum ben de.
Evet aynen canım şu an göbişimde kocaman kulaklıklar var baya güçlü ses veriyorlar kulaklık takılı değilmiş gibi duyuyorum ben de.
offf ya aynen ben işte...bende alamıyorum uykumu yaa sola yatmaktan gına geldi. arada düz yatıyorum sağa dönüyorum ama içim rahat etmiyo hoop tekrar sola dönn yine olmuyo sabaha kadar bu 3 pozisyon içinde dönüp duruyorum.yastığımıda yükselttim ama istediğim pozisyonu bulamıyorumbu yüzdende sabah bi kalkıyorum savaştan çıkmış gibi yorgun bitkin
seni pamuklara sarmalar sararımmmmmmyok bebem yaa çok şükür keyfim yerine geldi biraz daha iyiyim şimdi seveyorum seni kocişleri biraz özlemek iyidir aslında sen bakma bana
gunaydin kizlarrrr naslsnz bakalim.ya ben sanki bebisimin hareketlerini cok hafiftende olsa hissediyorm.bole segirme seklinde.ilk baslarda bu kadar hafifmi oluyo.
sanki icimde pit pit biseyler atiyo gibi.ama emin olamiyorm.ya bende hissetmek istiyorm artikkkkkk
günaydın güzel anneler...
tembel oğlum uyuyo..biz kızımla teyzelerimize bakalım dedik...tunicim öksürük için yarım fincan bala 1 çay kaşığı kadar toz zencefil ekle ve ye...inanılmaz bi karışım..ben öksüreceğimi hissettiğim anda yaparım hemen keser...umarım yarına daha iyi olursun...bebeğin için de endişelenme..sana sinyaller gönderiyordur ama sen gaz falan sanıyorsundur ilk hareketlerini..çünkü birden tekmelemiyor bu veletler...
heeheh.ya bende denesem sese tepki verir hissettirirmiki kendini sipa ben burdayim diye.ama benm telefonun kulakligi var.olee buyuk yok
kızlar günaydın
bebişleriniz siz nasılsınız
bi şey soracaktım size ama plasentası asşağıda olan var mı detaylı usgde aşağıda olduğu yazıyo doktoruma gidemiyorum bi hafta sonra gidicem bu durumda olan var mı
kızlar günaydın
bebişleriniz siz nasılsınız
bi şey soracaktım size ama plasentası asşağıda olan var mı detaylı usgde aşağıda olduğu yazıyo doktoruma gidemiyorum bi hafta sonra gidicem bu durumda olan var mı
offf ya aynen ben işte...
ben normalde hep sola dönerek uyurdum, şimdi sanki inadına sağa dönüp uyumak istiom...
içime resmen bi şeytan girio..sonrada vicdan azabı çekiom..
dün akşam beyim olmayınca yatakta yorganın uçlarını doldurdum sağıma soluma güzel bi uyku çekmişim aylardır ilk defa..
Telefonun dışarı ses veriyorsa onu yapıştır karnına ya da bilgisayarından aç yüksek ses ver duyar o sonuçta konuşmalarımızı duyuyorlar artık. Benimki uyudu sanırım yarım saattir dinliyo ilk 10 dk tepki verdi şimdi muhtemelen sızdı
Duyar tabi ya ben bilgisayar başında kulaklıkla dinletiyorum ama yemek yaparken mutfakta açıyorum bilgisayardan son ses dinletiyorum, arabaya da IQ çocuk diye bir cd aldım, klasik müzik o da, arabadayken de onun sesini açıyorum.ben hoperlorden dinliyorum o şekildede duyar dimi:26: kulaklığım yok çünküm
ayy evet evet sağa dönüp yatmak bi tatlııııı bi güzelll geliyokii çekiyo resmen sağa dönünce bi ohh çekiyorum ama 3-5 dk anca sürüyo bende vicdanen rahatsız oluyorum sıkışırsa nefes alamazsa falan diye. sola dönüyom hemen ama diken üstünde gibi oluyom bu seferde.
3,5 ay (ve bilumum 2-3 yıl) devam uykusuzluğa hele ilerleyen zamanlarda iyice uykusuz kalacan dediklerinde ürküyo insan:18:
senin herif iyileşince gelir yanına
1 güğnlük sefa sefadırrr
tunicim yaa aynen hissetmeyince hic bi sey yapasi gelmiyo insanin ama genede dinletelim biz.bebiklerimiz sonucta duyabiliyo disardaki sesleri
ayyy bende hiç dinletmedim...
dünyadaki tek sesin babasının o kart sesi olduğunu düşünmesinide istemiom kızımın..
hürremden la li lo lu ninniyi dinletcem bende, doğuncada onla uyur gari
hafta sonu başlim bende seanslara..
Telefonun dışarı ses veriyorsa onu yapıştır karnına ya da bilgisayarından aç yüksek ses ver duyar o sonuçta konuşmalarımızı duyuyorlar artık. Benimki uyudu sanırım yarım saattir dinliyo ilk 10 dk tepki verdi şimdi muhtemelen sızdı
Duyar tabi ya ben bilgisayar başında kulaklıkla dinletiyorum ama yemek yaparken mutfakta açıyorum bilgisayardan son ses dinletiyorum, arabaya da IQ çocuk diye bir cd aldım, klasik müzik o da, arabadayken de onun sesini açıyorum.
bende alamıyorum uykumu yaa sola yatmaktan gına geldi. arada düz yatıyorum sağa dönüyorum ama içim rahat etmiyo hoop tekrar sola dönn yine olmuyo sabaha kadar bu 3 pozisyon içinde dönüp duruyorum.yastığımıda yükselttim ama istediğim pozisyonu bulamıyorumbu yüzdende sabah bi kalkıyorum savaştan çıkmış gibi yorgun bitkin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?