atarım cnm..sen ara ara bak mesajlarına ok mi:)
bak bugün beynine beynine konuşmuom hiç senin ne güzel dimi..öpüyorum benim tombilim..bai bai çıktım gerçekten
kızlar ses verinnnnnalerjilerim acayip kaşınıyo,oyoyyy.millet başı ağrımadan doğuruyo ben hastalıktan kurtulamıyorumm.dua edelim birbirimize bol bolll
canım çok geçmiş olsun. benm de bir çok şeye allerjim var ama ufak tefek kaşıntı dışında bir şey yok şükür. allerji testi yaptırdın mı neye allerjin olduğunu bilsen ona göre dikket edersin
cildiyeci ünv. hastanesine sevk etti.yarın gitcez erkenden.3 saat yolhamileyken alerji testi yaparlar mı acaba?heryerim kıpkırmı kabardı ve kaşınıyoo
Yapmayabilirler....bende cok hapsuuyorum.
Dr uma söylemiştim cok sarsilio vücudum cok hapsuruyorm, O nedenlede plesenta aşağıda kalıo olabilir die düşünmüştüm.
Dr dedi bı seye alerjin vardır ama bu donemde bunun testini yapamayız demişti...
Yapmayabilirler....bende cok hapsuuyorum.
Dr uma söylemiştim cok sarsilio vücudum cok hapsuruyorm, O nedenlede plesenta aşağıda kalıo olabilir die düşünmüştüm.
Dr dedi bı seye alerjin vardır ama bu donemde bunun testini yapamayız demişti...
Günaydın güzel anneler....
Gece benim oğlum çok hareketliydi, çok güzeldi yaa. Pıt pıt pıtt oynadı durdu bıdık.
Ama annesine şov yapıyor, babası dokununca duruyor.
günaydın kızlar..
benim kızım da bana karşı duyarsızbabasının sesini duysun elini hissetsin başlıyor şova..
hı bi de tesadüf mü bilmem ama iş yerinde bi arkadaşımın da sesine karşı sanki hassasiyeti var.. anlamadım gitti.. bir ben miyim yanee... 5 ay karnında taşı, kahrını çek gitsin elin kızının sesine bile tepki versin benimkine tınnn
cheerfulsky canım bana mesaj atmışssın özelden ama ben daha cevap veremiyomuşum ): görür görmez burdan yazıyım dedim, çalıştığım için ankara buluşmasına katılamıcam.. herkese keyifli sohbetler diliyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?