2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

dellenme tuni ya..
geçen yıl osmancık ilk çıktığı zamanlardı, arkadaş yeni hamile.
sen ağla ağla diziye üzül...gecsinde acile kaldırıldı, düşük tehlikesi geçirdi..
aklına mukayet ol bebem

günaydın hanımlarrr hastaneden geldim şimdi tahlil yaptırdım tekrar kan ve idrar sizler nasılsınız bakalım

ne komik hallere giriyoz yaa
bazen bakıyom elim belimde yürüyom göbe çıkara çıkara sonra gülüyom kendine dur hele daha kaçıncı aydayım diyom hemen hamile triplerine girmişim

sağa yatmak ne kadarda değerliymiş bee pehhhh
yeni yeni anlıyoz hee
akşam olsada yatsak yaa bugün maç varmış zaten herif izlesin bende erkenden bayılim ohhh

evet kuzum beşiğe yatıırıyodu sibel can hançeri açıyodu sallıyodu beşiği susup uyuyodu yawrum.. susturucu gibi kullanıyodu şarkıyı

amanınnn ciddenmi Allahım korusun yaa yok okadar hırpalamadım kendimide eşimin ağlamamı görmesi yetti yani
ben kayahanla karısının yaptığı ninniyi dineltecm kuzuma

delirmeyin lan diziye üzülürmü insan akıllı olunnnn

tuniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gelirsem yanına

bilmiyordum söylediğin iyi oldu canım...

günaydın hanımlarrr hastaneden geldim şimdi tahlil yaptırdım tekrar kan ve idrar sizler nasılsınız bakalım

canım doktorunmu istiyo bu tahlilleri senmi yaptırıyosun. ne için bide bu tahliller
benden daha hiç tahlil yapmadılar
bi ilk hamileliğimi öğrendiklerinde yapmışlardı o kadar
hoşgeldin bideee

kızlar neden sola dönerek yatmak gerekiyoki ben uyanıyom gece hep sağdayım yaaa inat eder gibi

ben ve bi kaç kişi var cnm..
dün ben bununla ilgili duygularımı yazmıştım..sayfa 1752 de saat36 da benim tarafımdan yazılmış yazıya bakman mümkün olurmu cnm..tekrar yazmaya üşendim şimdi:))
çok tşk ederim canım hemen bakayım pek takip edemiyorum işler yoğun

canım seninle aynı haftadayız doktorumda dedi rahim büyüdükçe yukarı çıkar diye inşallah çıkar tez vakitte
canım bu arada sen bu iki haftada özel bi şey yaptın mı çalışıyor musun yatıp dinledin mi

Son düzenleme:

Ben 3 aydır bu yastıkla yatıyorum. İlk başta daha göbişim bile olmadığı için pek birşey anlamamıştım ama son 1 aydır baya iyi geldi.
Özellikle yatış pozisyonu için. Yüzüstü yatmamı engelliyor ki ben hep yüzüstü yatan biriyim. Sağa dönük yatsam bile destekler sayesinde bebiş ve ben rahat ediyoruz. Daha sonrada emzirme yastığı olarak ve de yerde oynadığı dönemde çevresine koruyucu yastık olarak kullanabiliyorsunuz

ayy yirim onu ben ya benim kızda heralde damar müziklerle kafayı bulacak

ivit o ninni çok güsellllllllll sözleride çok güzell

aaa çok güzelmişşş
araştırayım bi bendee

yok anacim ya bu benim sipa cok inatci.cikolata yedim,sol yanima yattim telden son ses muzik actim.gene yok biseyyyyyyyyyyyyy

ninni gibi geldi demekki tatlim.dur bi deneyim belki ise yarar
özendim şimdi bende dinleteyim bariii

ben dizlerimin arasına birde minder alıyorum geceleri, omuriliği daha düzgün oluyormuş ozaman uykularda daha sağlıklı oluyormuş. ben alıştım şimdi hep o yastığı bacaklarımın arasına alıp, sola dönüp uyuyorum. kocam beni geceleri çok uyandırıyo ama yaa.. normalde başımda davul patlatsalar oraları olmazdım öteki tarafıma döner uyurdum. şimdi kocam bacağını kıpırdatsa uyanıyorum bide çemkiriyorum adama

kızlar neden sola dönerek yatmak gerekiyoki ben uyanıyom gece hep sağdayım yaaa inat eder gibi
cnm bebeği besleyen damarlar vs. sağdaymış, o nedenle sağa dönerek uyumayın diolar...ben bunu sormadım ama henüz dr uma, oda bi tembihde bulunmadı...

haaa bu çok güselmişşşş
benim yorgan ve 3 yastıkla yaptığım herşeyi tek hareketle yapan bişi varmış yani hııı

delirmeyin lan diziye üzülürmü insan akıllı olunnnn

tuniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gelirsem yanına

ama amaaaaa çok acıklıydı valla istemsiz oldu annelik duygularım kabardı dayanamadım

bilmiyordum söylediğin iyi oldu canım...

ama genede iyce bi araştırmaK lazım bence canım bana saçma geldi çünkü..

çünküm bebeğe kan akışı daha güçlü gidiyomuş sola yatınca şeker ama sağa yatmakta okadar sakıncalı bi durum değil yaa..bende kalkıyom bi bakıyom sağ tarafımda hatta sırt üstü yatıyom

canım özel bişey derken nasıl bişey?? ben çalışmıyorum canım evdeyim şuan memleketteyim astım rahatsızlığım var o yüzden geldim dinlenmeye çalışıyorum ama 2 gündür acaip gribim..sen bebişini hissediyomusun piki hıı ?

ayy yirim onu ben ya benim kızda heralde damar müziklerle kafayı bulacak

ivit o ninni çok güsellllllllll sözleride çok güzell

sanırım benim oğluşta damarcı olcek canım anası hakan altun ebru gündeş ebru yaşar dinlerse nolur ha nolurr söleyin bana

yok anacim ya bu benim sipa cok inatci.cikolata yedim,sol yanima yattim telden son ses muzik actim.gene yok biseyyyyyyyyyyyyy

bendensin yawrummmmmm

evet bende görmüştüm bu yastıkları.. baya ii diyorlar nette.. ama ban biraz fazla pahalı geldi.60-70 lira civarıydı galiba. hadi öyle böyle kullansan kullansan en fazla 1 sene sonrası çöp olacak.

evden bi minder buldum onu kullanıyorum dizleirmin arasında şimdilik yeterli geliyor ama bakalım ilerleyen günlerde belki böyle bişiye ihtiyacımız olur...

sanırım benim oğluşta damarcı olcek canım anası hakan altun ebru gündeş ebru yaşar dinlerse nolur ha nolurr söleyin bana

bendensin yawrummmmmm
ama yaaaa, ben hiç müzik dinlemem..
dinlesemde bi tek feridun düzağaç dinlerim..yani onuda ayda yılda bir keyfe gelirsem..ot gibi olcak o vakıt benim kuzu:)))

bende ikeadan salondaki koltulara uzunca 2 yastık almıştım..
şimdi birini sağa birini sola koydum yatakta
sağa dönünce sağdakini sola dönünce soldakini bacamın arasına koyyom..uzunca bişi...bi ucunu bacamın arasına bi ucunuda göbemin altına koyyom:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…