2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

canım yaaa çok çok geçmiş olsun inşallahh herşey yolunda gider tatlım yaaa dualrımız seninle allahım yardımcın olsun

çok geçmiş olsun inşallah bi sorun yoktur canım
dualarımız seninle....

çok geçmiş olsun canım Rabbim bebişlerini de seni de korusun iyi haberlerle gelirsin bebişin de iyidir zaten doktor da demiş

Biz de pek sorun olmadı ama aklımdan çıkmıyor artık bebiş. Eşim de zorlamas beni zaten hep derdi artık yapmayalım büyüdü diye ama ben :) Yaramazlık yapıyordum İlk defa dün soğukluk hissettim ilişkiye karşıı .

Yok canım stres yapmıyorum zaten. Ben hamileliğimin farkında değildim ne bulantı ne ağrı ne bişi Ondan herşey normal devam etti. Ara veririz birşey olmas. 4 ayda ne var ki.Ama doğumdan sonrası kafamı karıştırıyor .Aslında 2. doğumu olan arkadaşlara sormak lazım doğumdan sonra ilişki nasıl değişiyor mu.

haklısın yani fazma ara vermemek gerekir. aslında bişi olmas işte psikolojik erkekler bu konuda daha hassas.

büyük geçmiş olsun canım..umarım güzel haberlerle gelirsin..hbr bekliyoruz, dualarımız seninle cnm..

canım doktor bana eşi yukarDA dedi ama çok öenmli bişey gibi durmadı üstünde yani şunu yap bunu yap böle dinlen falan demedi hiç..bende normal hayatıma devam ettim tabi dinlendim ama yataktan kalkmıcak derecede değil..biyere uzanmadım abanmadım bu şekilde dikkat ettim hep halada ediyorum gerçi..normalde çok hareketli biriyimdir bide kanaman olabilir demişti sadece ama Allahıma şükür oda olmadı..
ben daha bebeğimi hissetmiyorum canım yaa akşamları elimi koyunca pıt pıtları hissedyorum okadar oda elimi koyarsam bide akşam belirli bi saat aralığında okadar..tam olarak hissettiğim sölenemez bile

aaa canım ben herşeyi denedimde bak bi öle bişey denemedim bide onu deniyim çok saol sanada çok geçmişler olsun canım çok zormuş valla illallah ettim yaaa..

canım benimmmm çok büyük geçmişler olsun kıyamam yaa..bak bebek iyiymiş çok şükür Allahın izniylede güzel haberler vereceksin bize..

:)Benim libidonun maşallahı vardı yani Yani petuşun dediği gibi şunun şurasında douma ne kadar kaldı ki. Alışılmıştır artık zaten. Birşey olacak korkusuyla insan istemez zaten.

Canım çok üzüldüm ya inşallah kısa zamanda iyi olursun bebişin de hayırlı haberlerini bekliyoruz. Çok geçmiş olsun.

canım benimmmm çok büyük geçmişler olsun kıyamam yaa..bak bebek iyiymiş çok şükür Allahın izniylede güzel haberler vereceksin bize..

canım yaaa çok çok geçmiş olsun inşallahh herşey yolunda gider tatlım yaaa dualrımız seninle allahım yardımcın olsun

çok geçmiş olsun inşallah bi sorun yoktur canım
dualarımız seninle....

çok geçmiş olsun canım Rabbim bebişlerini de seni de korusun iyi haberlerle gelirsin bebişin de iyidir zaten doktor da demiş

büyük geçmiş olsun canım..umarım güzel haberlerle gelirsin..hbr bekliyoruz, dualarımız seninle cnm..

çok sağolun kızlar inşallah iyidir bebeğim akşamdan beri tekmeliyo ben burdayım der gibi 14:30dada enfeksiyon tahlillerim çıkacak akşama güzel haberlerle gelirim inşallah:26::26:

bence bişi değişmez ya..yani biz 5 aydır yapmıoz. daha bi 5 ay yapmıcaz.
ama hiç öle bişi olacağını düşünmüyorum..akisne bence erkek dah erkek kadın daha kadın oluo yani..ortada bi kanıt var nede olsa:)))

canım doktorum zaten bana erken demişti hissetmen için dedi 21.hafda filan hissedersin dedi hareketlenir demişti sağlıcakla inşallah

canım çok geçmiş olsun...Allah yardımcın olsun..dualarımız seninle.. güzel heberlerle gel inşallah......

çook geçmiş olsun cnm, dualarımız seninle..allah hayırlısını etsin..

mrb. kızlar...
bugün ruh halim pek iyi değil..sanırım benim ruh hali meterolojiyle anlaşmalı
hava kapalı içimde parçalı bulutlu,öffff zaten kötü haberler okudum daha beter oldum...

tunicim çok üzüldüm sanada pancem'ede..umarım biran önce iyileşirsin...bebeğin hareketliliğini kafaya takma,öyle senin gibi hissetmeyen çok hayatım kurma kafanda,çok endişeleniyorsan bi doktora görün bari kafana takılmasın cnm
pancem inşallah bebeğinde bişi yoktur,umarım iyi haberler getirirsin bize

hııh aynen benim de öyle.. hava kapalı olunca depresif oluyorum hemen.. azıcık güneş yetiyor neşelenmeme..
bi de sabah sabah felaket haberiyle başladım güne.. bizim kurumun gece 12 'de asansör halatı kopmuş.. içinde de genel müd ve yardımcısı ile 2 de misafiri varmış.. 5 kat aşağıya çakılmışlar.. ameliyata almışlar şimdi.. kırık doluymuş her yerleri..
inanamadım yaa.. her gün inip çıktığımız asansör.. ve eğer gece o saatte kopmasaydı o halat sabah kopabilirdi.. ve benim de başıma gelebilirdi.. bebeğim ne olurdu o zaman

Buraya telefonla çektiğim videoyu ekleyebilir miyim ki????:44:
ekleyebilio olman lazım

ayy geçmiş olsun ya...en korktuğum şeylerden biridr..bide yolda yürürken apartman altlarından vs. hiç gidemem kafama bişi düşer die..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…