aaa çok güzelmişşş
araştırayım bi bendee
sanırım benim oğluşta damarcı olcek canımanası hakan altun ebru gündeş ebru yaşar dinlerse nolur ha nolurr söleyin bana
bendensin yawrummmmmm
Buradan eşim aldı bana Shuma Hamile Yast ve Emzirme Yast
Ama şimdi çok pişman çünkü 3 aydır ayrı yatıyor gibiyiz yatağımızda biri var deyip duruyor. Kocaman bişey çünkü :)
bende sendenim yavruu. paylaştığın şarkıları büyük bi zevkle dinliyorum zaten
giriyorum profiline du bakim nihan ne paylaşmış 2 dinliyim diyorum
ama yaaaa, ben hiç müzik dinlemem..
dinlesemde bi tek feridun düzağaç dinlerim..yani onuda ayda yılda bir keyfe gelirsem..ot gibi olcak o vakıt benim kuzu:)))
bende ikeadan salondaki koltulara uzunca 2 yastık almıştım..
şimdi birini sağa birini sola koydum yatakta
sağa dönünce sağdakini sola dönünce soldakini bacamın arasına koyyom..uzunca bişi...bi ucunu bacamın arasına bi ucunuda göbemin altına koyyom:))
bende ikeadan salondaki koltulara uzunca 2 yastık almıştım..
şimdi birini sağa birini sola koydum yatakta
sağa dönünce sağdakini sola dönünce soldakini bacamın arasına koyyom..uzunca bişi...bi ucunu bacamın arasına bi ucunuda göbemin altına koyyom:))
hahaha süpersin yawrum ozamannn müzik konusunda aynı kafayı yaşıyoz desene
petuş sen müsük dinlemiyon yağmuru bari mahrum etme yazınnkkk yawruma..şu koca kulaklıklardan al bize yazarken müsük aç yağmurda dinlesin
ya kızlar böyle araya girmiş gibi olacağım ama. Ben artık ilişkiden soğumaya başladım :26:baştan beri normaldik ama bebiş büyüdükçe zorlanıyoruz. Annelik duygularım ağır basmaya başlıyor eşimin de babalık. Varmı sizde böyle şeyler ?
ya kızlar böyle araya girmiş gibi olacağım ama. Ben artık ilişkiden soğumaya başladım :26:baştan beri normaldik ama bebiş büyüdükçe zorlanıyoruz. Annelik duygularım ağır basmaya başlıyor eşimin de babalık. Varmı sizde böyle şeyler ?
ama amaaaaa çok acıklıydı valla istemsiz oldu annelik duygularım kabardı dayanamadım
ama genede iyce bi araştırmaK lazım bence canım bana saçma geldi çünkü..
çünküm bebeğe kan akışı daha güçlü gidiyomuş sola yatınca şeker ama sağa yatmakta okadar sakıncalı bi durum değil yaa..bende kalkıyom bi bakıyom sağ tarafımda hatta sırt üstü yatıyom
canım özel bişey derken nasıl bişey?? ben çalışmıyorum canım evdeyim şuan memleketteyim astım rahatsızlığım var o yüzden geldim dinlenmeye çalışıyorum ama 2 gündür acaip gribim..sen bebişini hissediyomusun piki hıı?
cnm ya stres yapma yani..
bak gününü bile hatırlıom 17 temmuzdan buyana biz birbirimize el sürmedik..
17 temmuzda son bebik denemsini yaptık, sonra hep dedik ya varsa bişi..
sonra öğrendikki var komik geldi, orda bişi varken suç işler gibi
sonra vs. vs. 5 ay olyo yani nerdeyse...
bi kere denememiz oldu canım yandı buraktık..eşimlede konuştuk yani, dedik canımız isteyene kadar zorlamayalım kendimizi..sonuçta 9 ay nedirki
kuzum çok saol..ama sinirlerim bozuldu yaa 3 gündür naptıysam azalmadı bile...bu sefer astımımıda tetikledi nefesim daraldı gittim oksijen verdiler..öksürdükçe karnım kasılıyo bi yandan grip hapşırık..bunalldım resmeninş. bi an önce geçer artık yaa...çocuğuma bişey olur diye korkuyorum off
kendimi kötü hissettim zaten bak şimdi...
o koca kulaklıklardan vardı sanırım bu eve taşınırken attım ben onubu ne işe yararki, kullanana yok die
haydeeee
hemen bi albüm yapcam..
la li lo yla başlıcam...
çok şiştim, çok kıskandım...
soğukluk değil ama baya ara verdik yani hele göğsümden süt geldi dediğimden beri eşime bana arkasını dönüp yatıyo ya bişey olursa diyo yinede ben çok ara vermekten yana değilim eşme ilgi göstermiyomuşum gibi geliyor:26:
9 ay kırk gün canım petuşum evet bencede öyle dalından düşmedik yani sonradan yap yap dur
yok cnm ya sende ne kadar annelik duygusu varsa onlardada babalık duygusu var.
walla ben kocama söledim, kendimi kötü hissediyorum, seni ilgisiz bırakıomuşum gibi gelio didim.
didi sarılıp yatıoz ya daha ne olsun didi....ben abazamıyım diede kızdı hatta..dellenme düşünme öyle şeyleri, çok mutluyum didi
öle sarılıp yatıoz....aradada yağmur:)))
ayy ne güzel tablo ya allahım bozmasın inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?