2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
evet bir kaç alternatifimiz vardı
Aslı
İnci Su
Nil
Nehir
Nisan

Sanırım nilde karar kıldım
çok zor isim beğenmek yaaa
:44::44::44::44:

nisan da çok güzel çocuğum olacağını öğrendiğimde söylediğim ilk isim nisan'dı ama çevre faktörü insanı zamanla kısıtlıyo eşim bile nissan citroen diye dalga geçti nisa olsun o zaman dedim. bi baktım yeni nesli %10'u nisa ondan da vazgeçtim. sahra nil çok konsept bi isim gibi gelmişti bana eşim kısaca mısır diyelim dedi. miraç dedim erkek ismiymiş, şevval hala kızının adı diye kaldı

sen kararverdiysen ve laf eden yoksa nil süper

benim eşimde ilk söylediği şey
nissan diye dalga geçti benimle

hepsi güzel hepsi yaaaaa

yapı geregi ben yiyemiyorum
yiyene de gıpta ediyorum

çalışmadıgım dönemde eşimden alıyordum mecburen
ama bi harcama yapsam onun gerekliliği konusunda açıklama yapıyordum iki saat
ya da para artmışsa şu kadar tuttu bu kadar arttı o da şurda filan diyordum
adam sormamasına ragmen

parasını yemekten kasıt gerekli harcamaların kontör üstbaş vs değil
gayet keyfi harcamalarda bulunmak

eşinin parasını çatur çutur yiyen kısmı
çevremde gördüğüm çiftlere söylenmiş bi laftı
adam aysonunu üçbuçuk atarak getirirken
kadın kuaföründen bakımından geri kalmıyo
üstüne üstlük
erkeğin iki kaşığı varsa birini kıracan diyo
ama adamın gözünde bi tane pek kıymetli pek değerli

bunu görmeme ragmen böyle olamıyorum
iki kaşık varsa aman ne yapsam nerden kıssam da üç kaşık olsa demem
eşimin gözünde kıymetli miyim bunların farkında mı emin değilim

Annem geldi cok sükür bnmle kalmaya bebişime dcok cici seyler ormüş teyzeleride bişiler almıs cok tatlı paylastım
gözün aydın cnm..
petuş bana bu konuda bakış açısı getirdi
banka muhabbetinden sonra

ç, ş, ğ, harfleri sor diye

oyum nil den yana:) doğayla ilgili isimleri seviyorum sanırım ben ya..böyle içime mutluluk getirio...

aman yarabbim her isme orijinal bahaneler bulmuşlar valla :))) mısır olayına bayıldım yalnız çok yaratıcı :) bizde oldu aynı olaylar. beril dedim piril dendi, bensu dedim sen kola dendi ve daha bir sürü. geçen de eşim ebrar dedi ben de " o da haydar gibi" dedim :) bakalım azra olacak sanırsam. ama hala karar veremedik biz de

aaaaa kaşık kırma olayına sonuna kadar katılıyorum bennnn
kadın erkeğe hedef koyup çalıştıracak
erkek kolaya alıştım mı daha toparlanmaz yapıları gereği

yok cnm para yemekten kastım, evin ihtiyacı dışında dışarı çıkımışsam yemeğimi yerim bayramdan bayrama tam takım giysi aldırırım öle parası olmadığını bilirsem kendi annemin verdiklerinden biriktirdiğimden 3-5 tırtıklar hatta bayram filansa istemediği halde haksızlık olmasın diye ona da bişiler alırım.

yada harcıyo lüzumsuz harcamış gibi yapar o parayı bi kenara koyarım, uzun zamandır çocuk düşünmesek de ben bigün çocuk için lazım olur fikriyle bu şekilde para biriktirdim.

eşinin çanağını kırma kısmı da buna giriyo işte, çoğu erkek parayı bol bulunca sağa sola harcar çar çur eder ya da arkadaşlarına filan yedirir (karı-kız meselesine girmiyorum allah korusun)...

ben gerçekte olmayan masraflarla ondan parayı koparıp biriktiriyorum, çünkü çocuğumu özellikle 3-7 yaş arası sosyal aktivitelere yabancı dil temeli kuran oyun atölyelerine götürmek istiyorum. o zaman durumumuz ne olur bilmediğimden kenarda para birikmesi süper bişi.

kocasının parasını sırf erkekğin 2 çanağı olmamamlı mantığıyla boşa harcayan kadının o 2 çanaklı durumdan farkı olmuyo ki.

aaaaa kaşık kırma olayına sonuna kadar katılıyorum bennnn
kadın erkeğe hedef koyup çalıştıracak
erkek kolaya alıştım mı daha toparlanmaz yapıları gereği
ben heç karışmıom ya...bişiler yapıo alıo satıo felan haberim bile olmuo:)
benim kocam toyota gibi adam diom , o yapıosa en iisni bilir diom geçiom:))
kkelebek in dediği gibi hatunları görünce zaten kendisi bizzat gelip itiraf edio "sana yine yeni yeniden aşık oldum " die
evett yaaa ben bi de 6 yıldır nil diye tutuşuyorum
hayalimi gerçekleştireyim bari....

evet bebem...ben yapamadım sen yap...
zaten soyismin yeterince uzun isism kısa, züper bence..

efettt

tunimmm dadlummm
sen nasılsın? Rahat nefes alabiliyormusun. Seni düşününce benim de nefesim gidiyo yaaa

efettt

tunimmm dadlummm
sen nasılsın? Rahat nefes alabiliyormusun. Seni düşününce benim de nefesim gidiyo yaaa

canımm benim yaa kıyamam..bugün biraz daha iyiyim çok şükür gene hırıltılı nefes alıyorum kuru öksürükte mevcut ama buna razıyım yaa dün nefes alamadım resmen
Allahım hepimizin sıkıntılarına derman olsun yaa..

pasta dediğin nedirki sevdoşum,bizimki unutmaz doğum gününü unutsa bile bankadan hatırlatırlar zaten
amaaan napim artık o çalışıyorda sanki bana deişik bişi mi yaptı evlilik yıldönümümüzde
iyi haberlerle gel toktordan canım

bende ev kızı değildim evlendiğimde,belkide ondan alışamadım 5 yıldır...sankim alışmakla ilgili bi problemim var..oturduğum semte,eşimin parasına,ev hanımı olmaya alışamadım gitti

sağol canım,üzülmüyorum artık..ne güzelmiş doğum günleri öyle yaa,sezeryan olsa bende yapardım ama normal istiyorum inş.

evt,bizim de borcumuz vs var ama eşimin karşılayacağı kadar maaşı var çok şükür..ondan bu kadar rahat çalışma diyor zaten,ama çalışsaydım araba alırdık bi de fenamı olurdu yane

amin canım yaaaaaa
bende korkuyorum hasta olmaktan
biraz boğazım acısın çevircek astıma diye tetikteyim hep

kızlar face deki grupta olmayanlar var burda haylice....face e yazıldı, bende buraya yazıorum..
ist. anneleri bi buluşma org. yapalım dioruz...
katılırım/gelirim diyenler ama buraya ama özelden bana nerde oturduğunu yazsın ltf.
herkesin oturduğu yeri öncelikle bi araya getirip ona göre ortak bi buluşma yeri belirleyelim, bi tarihdede buluşalım dioruz...
tarihi hemen yrn vs. yapmayız zaten 3-4 hafta sonrası için olurki herkes ayarlasın kendini..bide pzr günü yaparızki cmt çalışan dr a giden vs. olur..onlara bakarız...önce bi katılım grubu belirleyelim...bide ben her gün bu duyuruyu yazarım buraya, sonuçlardanda bi liste yaparım en son paylaşırım..3-5 gün her gün yazarım..bugün olmayan yrn görsün die..

süperrr..eklicem canım takip konusunun altına yaz acil işim çıktı ok

amin canım yaaaaaa
bende korkuyorum hasta olmaktan
biraz boğazım acısın çevircek astıma diye tetikteyim hep

Aman canım yaaa Allah korusun valla uğraşması zor bi hastalık ben 2 yaşımdan beri astım hastasıyım ama ilaç kullandığımdan bu kadar sıkntısını görmemiştim hiç..şimdi anlıyorum nasıl zor bişey olduğunu..Allah daha büyük dert vermesin tabide dikkat etmek lazım..
öksürceğini nefesinin daraldığını hissettiğinde pekmez iç hemen o an için nefesini açıyo...

evet aklımda tutayım bunu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…