2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

canım içme çünkü ben dr.a sordum sadece kendi demlediğin ıhlamuru iç o da günde 2 fincan, diğerlerini içme çünkü söktürücü özellikleri var düşüğe bile sebep olabilir dedi.......

aaaa olabilir ya senin baya erkenmiş

adet düzensizliğim vardı 45 ile 55 gün arasında değişiyodu periyodlar. yani normal bir kadın yılda 11-12 kere regl olurken ben 6-7 kere oluyodum o arada bebik kaynamış tutunmuş ama vakti anlaşılamıyo. 23&2'yim diyom ama tamamen ultrasonun yalancısıyım

ama olmaz ki ya neden açtınız bu ağda konusunu ben de daha dün arkadaşla konuştum tut kolumdan beni kuaföre getir dedim. ama çok korkuyorum ben normalde yarısını ağdayla alıyorum ama alt tarafları jiletle. yani karşıdan pürüzsüz:)))) ne yapacaz ya ilerleyen aylarda Allahtan bu aralar uzamıyo...

ikinizde sağolun kızlar..

kıskanırım benden önce doğurursan

ayyy bilemedim ki şimdi

düşünsenize ben aslında mart annesiymişim aranıza sızmışım erken doğurup hava atmak için

petuşcum gönlüm ilk karanbole giden anne olmaktan yana değil ama gel gör ki işin içinde bir de vuslat durumu var o yüzden bilemedim ben onuuu

kayınvaliden yada ablan alsın canım,özel bölgeyi de tüy dökücü kremle al,olmadı kuaföre git

ben hayatımda bikini bölgesini 1 kere yaptırdım düğünden önce

onda da resmen eşşek gibi anırdım :26::26::26::26::26:

Son düzenleme:

ya bu ağda konusu çok zorr bende npcam bilmiyorumm,ağdaya dayanamam.ama kuaföre gitmeyede utanıyommm

ben de utanıyorum ama şöle bi gerçek var arkadaşım 2 ay önce doğum yaptı dr'u aynı zamanda görümcesiydi. utanırım diye çatı muayenesini bile başka dr'a yaptırdı ama doğumdan sonra bi relax olmuş sormayın. geçen görümcesine gidip çat diye spiral taktırmış önceden başka dr'a giderim diyen kız.

benim de tuni'nin şu doğum yapan ecnebi kadın hakkındaki sözleri aklımdan çıkmıyo, pis demişti ben utanmıştım :26:

sonradan gen
işleyeceğiz fikriyle şimdiden geniş davranıp gitsek mi kuaföre???

bu arada allah kuaförlerin yardımcısı olsun işleri çok zor, onun tırnağının pisliği ötekinin bilmem neresi...

çok heycanlı ama ya düşünsene...ne zmn pıtlıcak..dındırıdırırı..
kayınvaliden yada ablan alsın canım,özel bölgeyi de tüy dökücü kremle al,olmadı kuaföre git
kayınvalidemmi
ablammı
kuaföre nasıl aldırcan ya...jiletini alıp gitcenmi ben geldim bi el atıve die:))
dr lara bıraksak kendimizi..hani normal ameliyata alırken ameliyat bölgeni traşlıolarya, bundada bi güzellik yapmazlarmı
kocama ii davranmaya çalışyom walla

offf zeynep offffffff

kızlar merhaba sınıfımda su çiçeği salgını var ben küçükken geçirdim ama bi zararı olur mu acaba insan 1 kere geçirir hrld bu hastalıkları dimi korkuyorumm yaaa :18:

ya jiletle alıp gitsek olma mı ya? sancım ya da suyum geldiği anda duşa girip 2 dk'da hallederiz. doğurana kadar da uzamaz herhalde. olma mı böyle hıı? valla ben hep böyle düşünüyodum :))

tebrikler ben ona da cesaret edememiştim :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…