evet bide o sorun var benim yerimede idare edebilecek kimse yok..
ben kendimmi birini bulsamki
onların bulduğu kişi gelirde benim ayağımı falan kaydırırsa bide
birde yerime gelen kişi benim yerime maaş alacak bende sigortadan maaş alacağım dimi:26:
canım eğer sen raporlu olmassan ve yerine yetişssin diye biri ıolursa ikinizde maaş alırsınız.ama raporluyken sen zaten işe gitmiceksinya maaşı diğer eleman alır sen ssk dan doğum sonrası iznin bitince toptan alırsınız.
çok sağol bilgiler için. biraz karışık işler :97:
evet canım.ama 32.haftamıza allah nasip ederse daha var.o zaman halledilir hepsii yavaş yavaş.
evet inşallah halledilir hepsii
bide ben son 3 hafta kalıncaya kadar çalışmayı planlıyorum sağlığım el verirse tabii.o son 3 haftadada mecburmuş artık istirahat yani işten ayrılmak..
kalan haftalarımıda doğum sonrası kullanmak istiyorum bakalım inşallah istediğim gibi giderde herşey.. bebişimle doğum sonrasında daha fazla ilgilenirim zaten topu topu 4 ay iznimiz var
slm kızlar ya benimde mide bulantılarım çok kusmuyorum ama devamlı midem ağzımda geziyorum varmı bildiğiniz rahatlatıcı bişylerrr
maalesef yok cnm sadece anlık cozumler leblebi.tuzlu kraker kussanda yıceksın yagsız seyler yogurt corbası içebilirsin..
off yaa yandık desenize(
canim ben mart annesiyim yazdigini okuyunca yardim edeyim dedim
limon ye biraz faydasi olur
ben 3 haftadır bezdımmm..ancak aksamları su içebiliyorum..herseyin tadını unuttum alamıyorum yesemde içsemde ....sabır dıolar bı de canımaynen bu vaziyetteyim bende tık tık atıyor....bii de 3 aya kadar cola da bulantıyı bastırıyor 3 aydan sonra bulanta gecer inşllh içmemen lazım
günaydın anne adayları nasılsınız bakalım görüşmeyeli ben dün bebemi gördüm maşallahhhh süphanallah kocaman olmuş heheheh tam tamına 20mm
slm kızlar ya benimde mide bulantılarım çok kusmuyorum ama devamlı midem ağzımda geziyorum varmı bildiğiniz rahatlatıcı bişylerrr
ne zaman rahatlıycaz acaba cnm varmı bi bilgin benim daha yeni 6 haftadayız sanırım hafta sonu gidicem kalp atışlarını dinlemek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?