2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

canım eğer sen raporlu olmassan ve yerine yetişssin diye biri ıolursa ikinizde maaş alırsınız.ama raporluyken sen zaten işe gitmiceksinya maaşı diğer eleman alır sen ssk dan doğum sonrası iznin bitince toptan alırsınız.

çok sağol bilgiler için. biraz karışık işler :97:

evet canım.ama 32.haftamıza allah nasip ederse daha var.o zaman halledilir hepsii yavaş yavaş.

evet inşallah halledilir hepsii

bide ben son 3 hafta kalıncaya kadar çalışmayı planlıyorum sağlığım el verirse tabii.o son 3 haftadada mecburmuş artık istirahat yani işten ayrılmak..
kalan haftalarımıda doğum sonrası kullanmak istiyorum bakalım inşallah istediğim gibi giderde herşey.. bebişimle doğum sonrasında daha fazla ilgilenirim zaten topu topu 4 ay iznimiz var

dün doktora gittim kalbini gördüm miniğimin ikiz değil miş :)
bulantılarım çok şükür iyi sayılır
çok yorgunum sadece işte zorlanıyorum
karnım çıkmaya başladı 2. olduğu için mi acaba

EVET CNM BENDE DOĞUM ÖNCESİ İZİN KULLANMADIM.hatta doğuma 3 gün kala işi bıraktım çok rahattım çünkü.ama bunda bakalım neler olucak.

slm kıslar bende 10.haftanın ıcındeyim bu ctesi dr a gidecem son 3 gundur sol kalcam cekiliyor cok erken bunları yasamak için dıolar ..yasayan olup ta dr soran varmı hiç

slm kızlar ya benimde mide bulantılarım çok kusmuyorum ama devamlı midem ağzımda geziyorum varmı bildiğiniz rahatlatıcı bişylerrr

slm kızlar ya benimde mide bulantılarım çok kusmuyorum ama devamlı midem ağzımda geziyorum varmı bildiğiniz rahatlatıcı bişylerrr

maalesef yok cnm sadece anlık cozumler leblebi.tuzlu kraker kussanda yıceksın yagsız seyler yogurt corbası içebilirsin..

canim ben mart annesiyim yazdigini okuyunca yardim edeyim dedim

limon ye biraz faydasi olur

off yaa yandık desenize (

ben 3 haftadır bezdımmm..ancak aksamları su içebiliyorum..herseyin tadını unuttum alamıyorum yesemde içsemde ....sabır dıolar bı de canımaynen bu vaziyetteyim bendetık tık atıyor....bii de 3 aya kadar cola da bulantıyı bastırıyor 3 aydan sonra bulanta gecer inşllh içmemen lazım

ya kızlar bişey soracam aşermek için erken mi benim acı ve ekşi canım çok istiyo tatlı istemiyo hiç bunlar normal mi ki

ne zaman rahatlıycaz acaba cnm varmı bi bilgin benim daha yeni 6 haftadayız sanırım hafta sonu gidicem kalp atışlarını dinlemek için

günaydın anne adayları nasılsınız bakalım görüşmeyeli ben dün bebemi gördüm maşallahhhh süphanallah kocaman olmuş heheheh tam tamına 20mm

Maşallah maaaşallah büyümüş artık :) :) kaç haftalıksın?
ben bayramdan önce gittiğimde yani 7 haftalıkken 1cm falandı kalp atışları 154tü. bu hafta tekrar gideceğim kontrollere bakalım ne kadar büyümüş ufaklık :)
doktor artık testlerede başlarız dedi. Testlere başlayan var mı acaba aranızda?

canım yapabilecek çok bişi yok. bende bulantı yaşıyorum. hiç kusmadım ama sabahları bulantım oluyor. doktor sabahları yataktan kalkmadan daha tuzlu kraker falan atıştır biraz bastırsın ondan sonra kalkarsın dedi. ilk zamanlar çubuk krakerle idare ettim ama şuan çubuk krakerden de tiksiniyorum :)
şimdi mentollu şekerlerle sabahları geçistiriyoru. şekerdende tiksinirsem başka çareler arayacağım artık.

ne zaman rahatlıycaz acaba cnm varmı bi bilgin benim daha yeni 6 haftadayız sanırım hafta sonu gidicem kalp atışlarını dinlemek için

canım valla çalışınca bende 6 haftada basladım yasamaya 3 hafta gecti...sana da gececektir ....bazen oldu agladım sinirlerim bozuldu işte eşinde biraz yardımcı olcak durumunu anlatırsın ...cantanda leblebi,cubuk kraker bulundur ...ben çaydan tıksındım 3 haftadır içmiyorum..kahvaltı yapamıyorum dogru duzgun tuzlu beyaz peynir yıyorum işte bulantım olsada az az bişeylerden yıyorum kussamda yarar saglıcak bişeyler kalıyordur....yani dedim gibiii sabır zaman gececek yanı bı yerlerde 10 .haftada bulantıların azalacagını okudum ama inşalllh :)

kızlar bende hiçbir şey yiyemiyorum hergün 1 adet yumurta yiyin diyorlar ama ben yiyemiyorum tiksiniyorum yumurtadan. eşimde zorla yedirmeye çalışıyor her yediğimden tiksinir oldum. ne zaman düzelecek bu yaaa..

herkese selam benimde tahmini nisan 15 den sonra meleğim gelecek :)
suan 8 hafta 1 günlük hamileyim. inşallah sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza alırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…