aaa bunu mutlaka alman gerekio cnm..
32. haftada normalde doğum iznine ayrılıosun..ama dr dan rapor alıp 37. nin sonuna kadar çalışıosun..
iş yerine bildirdinmi ben hamileyim die..çünkü onların sana hatırlatması gerekio...veya sen sor cnm.
bu önemli bişi...32 de rapor almayıp kendi kafana göre 37 dahil çalışırsan felan iş yerinede sanada problem çıkıo ssk açısından..
bildirdim de öle raporla falan diill.. sadece söyledim..
şirkette ki hemşireye bi sorayım ben canım... o bana yol gösterir herhalde bu konuda..
32. haftada raporu kendi dr dan alıcam dimi?
canım ben almıyorum ama sabah 1 bardak süt, beyaz peynir ve akşam 1 bardak süt mutlaka içiyorum, hergün olmasada genelde yemeklerin yanında da yoğurt yiyorum.....
yok cnm sözlü olarak bildirdinmi anlamında dedim..yani onlarında sana hatırlatması gerekio 32. haftadaki o olayları..
hatırlatan yoksa sende mutlaka sor öğren..
bak şimdi http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/446253-2012-subat-anneleri-paylasim-alani-4536.html şbt annelerine baktımda çünkü onların tam 32. haftaları falan şu aralar, tam denk geldim bu konuyu konuşyolarmış:))
Yeterli yediklerin. ara öğün olarak yoğurt ekleyebilirsin saat 3-4 gibi.
aaa bunu mutlaka alman gerekio cnm..
32. haftada normalde doğum iznine ayrılıosun..ama dr dan rapor alıp 37. nin sonuna kadar çalışıosun..
iş yerine bildirdinmi ben hamileyim die..çünkü onların sana hatırlatması gerekio...veya sen sor cnm.
bu önemli bişi...32 de rapor almayıp kendi kafana göre 37 dahil çalışırsan felan iş yerinede sanada problem çıkıo ssk açısından..
canımmm benim şimdi eşim aradı bugün seydişehirden bi örrtmen arkadaşı konyaya gitmiş ona sölemiş o alıvercekmiş sonucu bugün..benim haberim yoktu şimdi öğrendim :)
benim sonucu almana gerek kalmadı ama tekrar tekrar çok saol ilgin için kuzucum ya valla..yarın gene konuşurz sen doktordan geldikten sonra..öpüyorum çok
canım bi problem olursa haber ver..
tunicim gordum bebisine aldiklarini cok tatlilar masallah.gule gule giysin ins.ben daha cinsiyetini bilem ogrenemedmki biseyler alam kuzuma.
ama daha zamani var.aceleye gerek yok diyorm
çok teşekkür ediyoruz canımcım oğluşumla
canım ne zaman gidicen doktora peki??
onumuzdeki sali canm ins.gecen ay gittigimde gostermedi nazli sipam.ne gosteriyo ne hissettiriyo kendini.
adini naz koyucam kiz olursa
kim söyledi hatırlamıyorum ama ben linki kaydetmişim. cankaya toptan tuhafiye,bebek kiyafetleri,bebek gerecleri,bebek arabasi,oyun parki,besik,hamile logusa gecelik,emzirme sutyeni,emzirme atleti,tulum,pijama,mama sandalyesi :)
BANADA O SAHNE ÇOK DUYGUSAL GELİO YA..
BİDE DOĞUM SONRASI DÜŞÜNSENE ELİNDE Bİ BEBEK VE KOCANLA GÖZ GÖZE GELİOSUN.
TANRIMMMMMMMM
hıı ne zmnmış nerdeymişki bu...bende ocak aynı beklom alışveriş vs. için..
cnm bende detaylı araştırmadım bu konuyu henüz ama öyle biliyorum devletten alınyomuş...
artık salı günü gösterir kendini minik sıpa hayırlısıyla inş. şekerim
aaa evet naz çok güzellll
slm hamişler benimde yarın detaylım var çok heyecanlıyım yalnız şu bel ağrısı beni mahvetti çok ağriiii çalışan hamişler size kocaman bir tebrik koyuyorum nasıl saatlerce o sandalyenin üstünde oturabiliyosunuzben koltukta bile zor oturuyorum sürekli uzanmak istiyomm erkek bebekler bele baskı yaparmışım zannedersem çok doğru bir tespit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?