2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

onu yazan bendim petuş akşam onlara baktım baktım,sonra kocama çattım.biz daha oturalım millet neler almış.çocuğumun totosu açıkta kalçak diye.zaten herşeyi hep ben düşünüyorum diyeee.adam dayanamadı gitti yattı :2: birde hepsi erken doğurmuşşşşş

Son düzenleme:

cnm zaten 32 de gidiosun 37. nin sonuna kadar rapor veriomus..
ama devlet die biliom ben özelde veriomu bi fikrim yok...ama sanmıom yani özeldeki dr la anlaşması çok kolay versin sonuna kadar çalışırım ben:))
çıkmaz cnm ya genelde veriolarmış..

aman versinler yaa
zaten az bi iznimiz var doğumdan sonra geçirek bari yavrularla

kızlar mavilef ilen konuştum...dün kızının detaylısı varmış..orta parmağını göstermiş yefrusu ona, oda bu acıya dayanamamış rapor almış

şaka bi yana iimiş detaylısı varmış, tetenoz aşısı varmış..bunlarla uğraşırken işe gitmek istememiş rapor almış evde seda sayanı izliomuş:)) evde net yok katılamımomuş bize...benim gibi meraklılarının bilgisine..

kızlar 32 haftada bu işyerine vereceğimiz raporu sadece devlet hastanelerimi veriyor:26:

canım illa devlet hastanesi die bişi yok özel hastanedeki dr unda verebilir seni takip eden kadın doğumcuna hatırlat ne zaman vereceğini sana söyler ona göre alırsın. doğum izni doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta.3 haftayı mecburen kullanmak zorundasın ama 8 hafta kala çalışabilir raporu alman gerekiyor yani 5 hafta daha çalışabilir die yine rapor alman gerekir

hııı...bunun özelden alınabilio olduğunu bilmiodum..bak çok sevindirik oldum şimdi:))

günaydın şekerler
anqara'nın karı hayırlı olsundarısı istanbul'un başına...
şu aralık annelerinin aldıklarına baktım da,fazla abartmışlar
bende alışverişe ocaktan sonra başlıcam kızlar...
şu an da;
beşik
beşik tk
nevresim tk
12'li hastane çıkışı
hem yün hem hazır 2 çeşit yastık yorgan
bornoz havlu seti aldıkkk

ocaktan sonra tulumları ve çıtçıtlı body'leri ve tabisi yaza geldiği için mini mini eteklerrr,t-shirtler alcam

kendime şubattan sonra 1 sırt çantası alıp içini kişisel hastane malzemelerimle doldurucam..
bebişin çantasınada hastanede gerekenleri koyucm...
hee bi de minico da çok datlu minik pembiş pijamalar gördüm bikaç pijama tk da alıcam...
daha ıvır zıvır bi ton şey çıkar...
1 kutu nazarlık alıp cibinliğini minik nazar boncuklarıyla süslemek istiyorum

Son düzenleme:
kızlar 32 haftada bu işyerine vereceğimiz raporu sadece devlet hastanelerimi veriyor:26:

kızlar ne raporu bu? yani doktora ne raporu diye soracağım? normal doğumda hangi haftada bu raporu alman gerekiyor?

BANADA O SAHNE ÇOK DUYGUSAL GELİO YA..
BİDE DOĞUM SONRASI DÜŞÜNSENE ELİNDE Bİ BEBEK VE KOCANLA GÖZ GÖZE GELİOSUN.
TANRIMMMMMMMM

.

kesin videosu çekilecek bir sahne.. sonra yıllarda izle izle ağlaaa :2:

evet cnm ya..dr versin raporu 37. nin sonuna kadar..
kızımda gelsin 39 da...ohh mis..bekletmesin beni...en ii olasılkta bile 15 hafta birlikteyiz kuzumla zaten
onada şükür

sağol canım bilgiler için. özelden alınmasına bende sevindim. devlet günlerce uğraştırır falan diye korktum

kızlar ne raporu bu? yani doktora ne raporu diye soracağım? normal doğumda hangi haftada bu raporu alman gerekiyor?

kesin videosu çekilecek bir sahne.. sonra yıllarda izle izle ağlaaa :2:

aaa bunu mutlaka alman gerekio cnm..
32. haftada normalde doğum iznine ayrılıosun..ama dr dan rapor alıp 37. nin sonuna kadar çalışıosun..
iş yerine bildirdinmi ben hamileyim die..çünkü onların sana hatırlatması gerekio...veya sen sor cnm.
bu önemli bişi...32 de rapor almayıp kendi kafana göre 37 dahil çalışırsan felan iş yerinede sanada problem çıkıo ssk açısından..

onu yazan bendim petuş akşam onlara baktım baktım,sonra kocama çattım.biz daha oturalım millet neler almış.çocuğumun totosu açıkta kalçak diye.zaten herşeyi hep ben düşünüyorum diyeee.adam dayanamadı gitti yattı birde hepsi erken doğurmuşşşşş

slm hamişler benimde yarın detaylım var çok heyecanlıyım yalnız şu bel ağrısı beni mahvetti çok ağriiii çalışan hamişler size kocaman bir tebrik koyuyorum nasıl saatlerce o sandalyenin üstünde oturabiliyosunuz ben koltukta bile zor oturuyorum sürekli uzanmak istiyomm erkek bebekler bele baskı yaparmışım zannedersem çok doğru bir tespit

ben o zmn dilsahh ın üstüne yorumunu okudum o kalmış aklımda cnm..
yok cnm ya aman he öle bişi için çatma babamıza..yazık onlara..
daha erken cnm ya..ocakdan sonra başlarız işte..8. ay sonuna herşeyimizi hazırlarız bizde..
bak 2. anne olanlar hep yazdı çok fazla, kullanılmıo die..
kullanılmıcak bi sürü bişi alcana ya bas parayı kaliteli al yada başka başka bi ihtiyaç al yane..
para olduktan sonra 8. ayda bile hallolur hepsi, no panic bence..

canımmm benim şimdi eşim aradı bugün seydişehirden bi örrtmen arkadaşı konyaya gitmiş ona sölemiş o alıvercekmiş sonucu bugün..benim haberim yoktu şimdi öğrendim :)
benim sonucu almana gerek kalmadı ama tekrar tekrar çok saol ilgin için kuzucum ya valla..yarın gene konuşurz sen doktordan geldikten sonra..öpüyorum çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…