ayy bu arada akşam dilsahh yazmış ya aralık 2011 annelerinin aldıklarını gördünüzmü die.
bi ara bakın hele en sonlarda biri var, denizci temalı oda...anommm o dolap biraz fazla tıklım tıklım değilmi...abartımı, bizimkide o kadar olurmu..
kendimi çok fakir hissettim
canım çok saolasın..bende msj attım sana özelden
aldım canım inşallah güzel haberlerle ararım seni.............
ya peki bu devlet baba acaba isetsek rapor tarihimizi uzatırmıki:26:ben 37. haftaya kadar çalışmak istiyom sağlık durumları el verirse çalışmama
zaten son 3 hafta mecburmuş raporlu olmak.3 hafta kalana kadar çalışırdık
devlet gıcık oluyoya azcık. bi sorun çıkarırmıki :26:
cnm zaten 32 de gidiosun 37. nin sonuna kadar rapor veriomus..
ama devlet die biliom ben özelde veriomu bi fikrim yok...ama sanmıom yani özeldeki dr la anlaşması çok kolay versin sonuna kadar çalışırım ben:))
çıkmaz cnm ya genelde veriolarmış..
aman versinler yaa
zaten az bi iznimiz var doğumdan sonra geçirek bari yavrularla
kızlar 32 haftada bu işyerine vereceğimiz raporu sadece devlet hastanelerimi veriyor:26:
aldım canım inşallah güzel haberlerle ararım seni.............
tamam canım hemen soralım da başlayalım artık ya..
canım illa devlet hastanesi die bişi yok özel hastanedeki dr unda verebilir seni takip eden kadın doğumcuna hatırlat ne zaman vereceğini sana söyler ona göre alırsın. doğum izni doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta.3 haftayı mecburen kullanmak zorundasın ama 8 hafta kala çalışabilir raporu alman gerekiyor yani 5 hafta daha çalışabilir die yine rapor alman gerekir
kızlar 32 haftada bu işyerine vereceğimiz raporu sadece devlet hastanelerimi veriyor:26:
özellerde veriyo canım
kızlar hatta sezeryan düşünenler için şöyle bir durum var
2 hafta önce alındığı için 2 hafta yanıyo
37 de ayrılıp 38 de doğum oluyor sonuçta
ilkind ebenim 10 gün yanmıştı öyle
doktorla görüşülüp karara varılabilir
gerçi doktor böyle bişey yaparmı bilmiyorum
kasım annelerinin doğum hikayelerini okudum öldüm ağlamaktan ya
canım illa devlet hastanesi die bişi yok özel hastanedeki dr unda verebilir seni takip eden kadın doğumcuna hatırlat ne zaman vereceğini sana söyler ona göre alırsın. doğum izni doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta.3 haftayı mecburen kullanmak zorundasın ama 8 hafta kala çalışabilir raporu alman gerekiyor yani 5 hafta daha çalışabilir die yine rapor alman gerekir
BANADA O SAHNE ÇOK DUYGUSAL GELİO YA..
BİDE DOĞUM SONRASI DÜŞÜNSENE ELİNDE Bİ BEBEK VE KOCANLA GÖZ GÖZE GELİOSUN.
TANRIMMMMMMMM
.
onada şükürevet cnm ya..dr versin raporu 37. nin sonuna kadar..
kızımda gelsin 39 da...ohh mis..bekletmesin beni...en ii olasılkta bile 15 hafta birlikteyiz kuzumla zaten
kızlar ne raporu bu? yani doktora ne raporu diye soracağım? normal doğumda hangi haftada bu raporu alman gerekiyor?
kesin videosu çekilecek bir sahne.. sonra yıllarda izle izle ağlaaa :2:
ayy bu arada akşam dilsahh yazmış ya aralık 2011 annelerinin aldıklarını gördünüzmü die.
bi ara bakın hele en sonlarda biri var, denizci temalı oda...anommm o dolap biraz fazla tıklım tıklım değilmi...abartımı, bizimkide o kadar olurmu..
kendimi çok fakir hissettim
onu yazan bendim petuşakşam onlara baktım baktım,sonra kocama çattım.biz daha oturalım millet neler almış.çocuğumun totosu açıkta kalçak diye.zaten herşeyi hep ben düşünüyorum diyeee.adam dayanamadı gitti yattı birde hepsi erken doğurmuşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?