2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

zaten bu isim konusunda bilmişlikleri yokmu insanı delirtir yaa soyismini onlar veriyo isminide 9 ay karnında taşıyan versin dimi..,
heeeeeç düşünürlermiii

3. isme bayıldımm

yemeğimi yaptım kızımı uyuttum randevumu beklıyorum
kızlar sizde uyku hali varmıııı? bugece okadar derın uyumuşumkı az kalsın yatağı bi güzel yağmurluyodum

aralık annesi bi arkadaş mustelanın bebek bakım setini almışta içinde günlük nemlendirici krem var...walla yeni doğmuş ssüt kokan bebeme nemlendirici kullanıp o misss kokusunu ellerimle yok edemem..
ben canbebenin ıslak havlusunu çeşmede yıkayıp altını temizlemeyi düşünüyorum,olmadıkça pişik kremi sürekli sürmem..
kaan doğduğunda taburcu işlemleri sırasında doktor bana pansuman için yakmayan tentirdiyot,MUNI-X 'in pişik ve göğüs ucu kremini vermişti..çok etkili bi kremdi,,o krem sayesinde göğsüm pek yara olmamıştı...yine vericek aynı doktor sonuçta..
yani bakım ürünü olarak alacağım tek şey sebamed sabun ve dalin şampuan,birde fırça tarak tırnakmakası seti..küveti kovası bornozu var zaten

slm cnm...1,5 iimiş..ben 4 yaşına kadar bizim odada kalır die hesaplıom walla...4 yaşında ayırcam odaları
ayy paris ben bu olayın üstüne düşüp bi araştırcam cnm ya..
şidöi yemekte yöneticime sordum, özel hastane değil, skk dan alınyo dio...ben iice bi araştırım bakim neymiş olay...
bide netleşir bence cnm ..no panik...
37. hafta çok erken yaaa ben son 1 hafta kala ayrılmak istesem olmuyomu, çünkü biz ağır iş yapmıyoruzki oturduğumuz yerden çalışıyoruz..
erken olurmu kuzu..40. haftada doğum yapan ender sayıda insan var..genelde 38 de 39 da doğuruluo...37. haftanın sonuna kadar max. verilio..38 de ya doğururrsan kim alır bu riski:)))
ayyy bana k.validem naişanlanırken elleriye alt üst pijama ve gecelik dikmişti.
aynen bu resinmlerdeki renk.
biraz genişceydi ama çok güzeldi, böle paçasında kollarında gipür var felan..
büyük die hiç giymemeiştim.
geçen aklıma geldi..giydim..ayy çok güzel oldu.
zaten beyaz yada krem istiodum..pembe bide taç ohh mis...100 liralık bi masraftan kurtulduğuma çok sevindim..
nazar boncuğu bile takmış k. valideciğim nişan bohçama koyarken...walla yolda bulmuş gibi oldum..
kizlar bisey sorucam bu liloz ne isi yariyo.dogumdan sonra giyiliyomus.ayiptir solemesi adini ilk defam duydumda:):)
aralk annelerinn pijama takimlarina bakarken gordmde
o ne gızzzz
Canım yenibosnada dünya ticaret merkezi var orada oraya bakmak için doğru düzgün bir şey almadım sırf anne ve bebek üzerine olacak düşün indirimli de olacakmış öyle duydum hadi bakalım
değermi gitmeye yani..üsküdardayım.onun yerine eminönüne gitsem kesmezmiki?
3. isme bayıldımm

ben cihicco nun bakım setını almıştım çanta hedıyelıydı,
sabun, şampuan, pişik önleyıcı, ıslak mendılı, pudrası, beb yağı.
ıslak mendılını bebeğime surmedım, ama her bnyodan sonra yağladım cildi dokulmedi kurumadı , altınıda unibaby nın sudan oluşan ıslak mendılınyle temızledım pişik sorunumuz hiç olmadı
ben o can bebe bılmem ne aldım ıslatıp suruyorum bazen anında ıkıncı bez açımında pişik oluyo totosu neye alışıyosa ölede gıdıyo

petuscum ama uygun degilmis guzum cocuk buyuyunce yaninda yatirmak.anlarsin ya.akli az erince ayirtmak lazimmis odasini

o zaman bu konuyla ilgili bende senden haber bekliyom petuşko

yemeğimi yaptım kızımı uyuttum randevumu beklıyorum
kızlar sizde uyku hali varmıııı? bugece okadar derın uyumuşumkı az kalsın yatağı bi güzel yağmurluyodum
uykumu, o ne olaki

veeeeeee tam bu sırada benim kızıma internetten sipariş ettiğim sebamed ürünleri geldi.
sabun, pişik kremi,şampuani, banyo köpüğü, krem, losyon, bebe yağı almıştım..
ürünlerin ağzını açmadım, doğana kadarda açmam ama çok güzel kokular geliooooo, dayanamıyorum..
sırada küvetti, lift,,tırnak makasıydı, tarağıydı, kovasıydı var..havlusu var..bornozu teyzesi alcak..
sonra bakım ürünleri ve banyo ürünlerine bi çizikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

kizlar bisey sorucam bu liloz ne isi yariyo.dogumdan sonra giyiliyomus.ayiptir solemesi adini ilk defam duydumda:):)
aralk annelerinn pijama takimlarina bakarken gordmde

o lizöz muydu neydı
doğumdan sonra pelerın hırka gıbı uzerlerıne alıyolarmış eskıden her anne kızına yapıyomuş doğumda gıysın dıye şimdi kalktı tabı ama bazı yerlerde devam edıyoooomuş

ayy annem bana yapıyo beyaz iplerden bişi örüyo elcağızlarıyla
doğumda giyersin diyoduu

petuscum ama uygun degilmis guzum cocuk buyuyunce yaninda yatirmak.anlarsin ya.akli az erince ayirtmak lazimmis odasini

yeaa onu dien uzmanların ben yaaa...
cnm biz anne baba 4 çocuk 1 oda bi mutfak evde büyüdük:)) gayette uygundu...
tabi olay bu değilde cnm ben sanmıom yani akşam 8 de evde olupda onu yalnızlığıyla başbaşa bi odada uyumaya terkedebileceğimi..
ondan 4 yıla ayarlıyım şu an için
1 yaşına gelsin bakem, eğer o zmn ayırmak gerektiğine kanaat getirisek ayurucuk mecburr

bende bu sefer sebamed alıcam...
küvet lif surmeye kıyammıştım ellerımle yıkadım onu ben
filede allll kuvete takmak için süper rahatlık, tarak, tırnak makası, kovası maşrapası, bıde havlu
bornozu 1 yaşından sonra anca gıyerler hedıye gelsın bekleyın siz almayın

ayy annem bana yapıyo beyaz iplerden bişi örüyo elcağızlarıyla
doğumda giyersin diyoduu

odur o:)) güle güle giyin

benım kızım 18 aylık diğer doğmadan ayırcam göya babası kıyamıyokı napcaz bılmem:) yanı bide sen çalışıyo olcan uslu bı bebek olursa akşam 1den erkende yatırmassın sevcem dıye ama yaramaz olursaaaa 8de uyusada bende azıcık ayak uzatsam dıyverırısın

ben bayağı baktım buna cnm..genelde en çok sebamed i önermiş anneler..netten araştırdım bayağı..
bende şu kirpi ipi denen yumuşacık tüy tüy bi ip varya ondan aldım, ondan lif yapcam kendim..
filede alıcam evet evet..var listemde...
ben daha hamileyim dediğim günün haftasında bi arkadaşım almıştı havlusunu zaten
ablamda bornoz seti aldım dedi...
ee bereket versin

beni takip et bebeğim....

hıııı
evlenirken gelinliğin üstüne die biri hediye etmişti bana..
türkan şoray kirpiği modelinden o olmazmiki

olur yaff
zaten bahara denk geliyo doğum.çokta soğuk olmaz kannımca
anneme gerek yok dedim aama örüyo işte.istemiyodum ben aslında atarım üstüme bi hırka yeterdii. ne gerek var uğraşmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…