ben cihicco nun bakım setını almıştım çanta hedıyelıydı,
sabun, şampuan, pişik önleyıcı, ıslak mendılı, pudrası, beb yağı.
ıslak mendılını bebeğime surmedım, ama her bnyodan sonra yağladım cildi dokulmedi kurumadı , altınıda unibaby nın sudan oluşan ıslak mendılınyle temızledım pişik sorunumuz hiç olmadı
ben o can bebe bılmem ne aldım ıslatıp suruyorum bazen anında ıkıncı bez açımında pişik oluyo totosu neye alışıyosa ölede gıdıyo
uykumu, o ne olaki
veeeeeee tam bu sırada benim kızıma internetten sipariş ettiğim sebamed ürünleri geldi.
sabun, pişik kremi,şampuani, banyo köpüğü, krem, losyon, bebe yağı almıştım..
ürünlerin ağzını açmadım, doğana kadarda açmam ama çok güzel kokular geliooooo, dayanamıyorum..
sırada küvetti, lift,,tırnak makasıydı, tarağıydı, kovasıydı var..havlusu var..bornozu teyzesi alcak..
sonra bakım ürünleri ve banyo ürünlerine bi çizikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
yaaa kıslar göbek bağını napacaksınızz. annem benimkini evde saklamış yıllarca.ve halada saklıyo
kimisi diyo bi üniversitenin bahçesine göm kimisi şuraya göm falan.
bende evde saklamayı düşünüyom evine bağlı olsun kısçem anası gibi
kızlar ben ayrıtılıma gidiyorum hazırlanayım , yavrum şuanda kıpır kıpır ozman yıne uyursa işimiz var vallaha
erken gelebılırsem buraya yazarımm gelemssem facebooka artıkın hepınızı saygıyla selamlıyorum
evet,benim ilkinde acemiliğime geldi ıslak mendil ve bez almamıştım
hastanede ebeler isteyince bizimkiler canbebe bez ve ıslak mendil almışlar öylede büyüdü bebemm 2 yaşına kadar
k.validem yeni doğduğunda lift sürdürmedi,bak şu büyük süngerler satılıyor ya hani ondan aldırıp ikiye bölüp onunla yıkıyordu..ben zaten sadece suyunu döküyordum
kızlar ben ayrıtılıma gidiyorum hazırlanayım , yavrum şuanda kıpır kıpır ozman yıne uyursa işimiz var vallaha
erken gelebılırsem buraya yazarımm gelemssem facebooka artıkın hepınızı saygıyla selamlıyorum
yaaa kıslar göbek bağını napacaksınızz. annem benimkini evde saklamış yıllarca.ve halada saklıyo
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...nisan-anneleri-gobisleri-32.html#post22077093
kızlar ilk defa göebeğimi koydum bakın bakalım :)) kocam izin verdi sonunda :))
doğru bogaz içinin bahçesine...
polisler falan yaka paça götürüyomuş napıyo bu karılar üniversite bahçelerinde diye. bide hepimiz aynı aylarda gömeceğimiz için. aynı haberlere çıkarız
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...nisan-anneleri-gobisleri-32.html#post22077093
kızlar ilk defa göebeğimi koydum bakın bakalım :)) kocam izin verdi sonunda :))
heheheh
toplu izin alırız yefrummmmm
benimkini annem kesin kediye köpeğe atmıştır sanırım...hiç sormadım, oda bişi demdi hiçyaaa kıslar göbek bağını napacaksınızz. annem benimkini evde saklamış yıllarca.ve halada saklıyo
hadi hayırlı haberlerini bekloz cnm..kızlar ben ayrıtılıma gidiyorum hazırlanayım , yavrum şuanda kıpır kıpır ozman yıne uyursa işimiz var vallaha
evet,benim ilkinde acemiliğime geldi ıslak mendil ve bez almamıştım
hastanede ebeler isteyince bizimkiler canbebe bez ve ıslak mendil almışlar öylede büyüdü bebemm 2 yaşına kadar
k.validem yeni doğduğunda lift sürdürmedi,bak şu büyük süngerler satılıyor ya hani ondan aldırıp ikiye bölüp onunla yıkıyordu..ben zaten sadece suyunu döküyordum
20 gunluk olduktan sonra kendım yıkadım hep :)
akşama getırıyosam eşimde yardım edıyodu ama nasıl cesaret etmişim nasıl yıkamışım şaşıryorum bazen hanı kulagına su kaçar felan dmemeişim:
benimkini annem kesin kediye köpeğe atmıştır sanırım...hiç sormadım, oda bişi demdi hiç
ama yeğeniminkini ben gerçekten marmara da okudum, okurken bahçesine gömdüm:))
ben bayağı baktım buna cnm..genelde en çok sebamed i önermiş anneler..netten araştırdım bayağı..
bende şu kirpi ipi denen yumuşacık tüy tüy bi ip varya ondan aldım, ondan lif yapcam kendim..
filede alıcam evet evet..var listemde...
ben daha hamileyim dediğim günün haftasında bi arkadaşım almıştı havlusunu zaten
ablamda bornoz seti aldım dedi...
ee bereket versin
daha 5 yaşında..bi numarasını görmedik henüz:)))kediye köpeğemi atmıştırr
kazandımı pekisi yeğenin orayı
ponpon yapmayı biliyosan hem çok basit hemde çok yumuşak bir lif elde edersin,bak şimdi çıktı bu fikir ben yapmayı düşünüyorum
kediye köpeğemi atmıştırr
kazandımı pekisi yeğenin orayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?