2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Kıslar sıkıldım mı ne :)

Akşam olsa da eve gitsek.
Yarın kontrol var ben tosunumu özledim.
Zaten pıt pıt yapıyo içimdee :)

Kıslar sıkıldım mı ne :)

Akşam olsa da eve gitsek.
Yarın kontrol var ben tosunumu özledim.
Zaten pıt pıt yapıyo içimdee :)

oda takımı alack arkadaşlar ne zaman almayı düşünüyorsunuz? benm bu ay günüm var da. gelen paralarla alayım diyorum. yani sipariş vereceğim ocakta falan gelir sanırım. sizce erken mi??

ben internetten araştırıyorum,modelleri ve markaları.karar verince ocak gibi sipariş vercez.çünkü anca odanın detayları tamamlanır.sen oda için model ve marka belirledin mi?bana belis'i tavsiye ettiler ama ben çileğe falanda bakcam.

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...nisan-anneleri-gobisleri-32.html#post22077093

kızlar ilk defa göebeğimi koydum bakın bakalım :)) kocam izin verdi sonunda :))

maşalahhhhh maşalaahhhhh

kuzum benim çok yakın arkadaşım 2 ay önce doğum yaptı ve sebamedi kullanıyo çok çok memnunmuş..bende kesinlikle sebamed düşünüyorum..
annemde almış havlusunu kuzumun..dünde kuzenim antialerjik battaniye almış maviş maviş

kuzummmmm hayırlı haberlerle gel inş. hayırlısıyla...bende ayın 23 üne aldım ayrıntılı randevumu kocişimle gitcez şimdiden heyecanlıyım yaa:18:

oda takımı alack arkadaşlar ne zaman almayı düşünüyorsunuz? benm bu ay günüm var da. gelen paralarla alayım diyorum. yani sipariş vereceğim ocakta falan gelir sanırım. sizce erken mi??

cnım ben internetten araştırıyorum,modelleri ve markaları.karar verince ocak gibi sipariş vercez.çünkü anca odanın detayları tamamlanır.sen oda için model ve marka belirledin mi?bana belis'i tavsiye ettiler ama ben çileğe falanda bakcam.

canım ben de belisi araştırdım. burada bayisi var adam çok övdü katalog falan da verdi. çilek çok pahalı geldi bana. ben internetten bir model beğendm krem renkte. tanıdık bir mobilyacı var ona yaptıracağım. katalogta içime sinen bir şey olmadı çünkü.. o zaman ben gün parası gelince gideyim verim siparişi :)) ay o odadan çıkmam gibi geliyo :))

selam güzellikler
geçmişi okudum geldimmm

kayınvalide mi eşin alsın canım ben şimdiden söylüyorum o da ben yapamam diyo ama başka şansımız yok kuaföre gidemem

yani petunun k.validesi iyi ya ondan diorum,hem nereyi anladınız ben bacaklarını alsın diorum ne war bunda:44:
tabi bi olasılıktı bu ,ablası alsa daha iyi olur...o kısmıda zaten kaç tene ebe doktor görcek kuaförde görsün ne war

belis için katalogtakinden daha güzel geçekte diyolar.ben canlı görünce karar vercem.çileğin çok güzel modelleri var ben henüz fiyat sormadım.dün aralık annlerinde vardı bi tane zürafalı model.çok şirin.bende odayı alınca içinden çıkamam gibi geliyo.yok şurası yok burası nasıl olsun derken artık kocalar bizi hep orada bulur

yoqqqq eyi böyleee
yoldan geçen bi yabancı adama yaptırrım, kayınvalideme, anneme, ablama gene yaptırmam:)))
bakalım hayırlısı kısmet, kendimi karede teslim ediorum

Yikarsin cnm baktin yikayamiuosun aksami bekler kocanla yikarsiniz. Bende 1 aydan sonra tek yikadim yanimda kimse olmayinca sartlar herseyi ogretiyor fileyle on tarafini yikiyodum sirtini da kolumda tutup yikiyodum insan herseye alisiyo. İlk dogdugunda tirnaklari uzundu eve geldik ay ben kiyamammm diyince kocam ben yaparim dedi keserken kanatinca tmm dedim bundan sonra bunu da ben yapmaliyim kiyamam oglusuma basta bisey yapicam gibi geliyodu ama sonra alistim.

sıkıldım... sıkıldım... sıkıldım...:115::124::84::103::102::78::18:...:115::124::84::103::102::78::18:...:115::124::84::103::102::78::18:...:115::124::84::103::102::78::18:...:115::124::84::103::
of of...

yoqqqq eyi böyleee
yoldan geçen bi yabancı adama yaptırrım, kayınvalideme, anneme, ablama gene yaptırmam:)))
bakalım hayırlısı kısmet, kendimi karede teslim ediorum

walla benim zeynom war bi denem canım kardeşim...
ablam diyo,giyersin şortunu alırım bacağını ağda bantıyla
zaten ben ilk doğumum da da 10 saat sancıyla durunca tabe tuvaletim geldi...annemler diyo yap kızım hasta bezi var altında çocuu düşürürsün klozete fln,dee get dedim zaten canım yanıyorr..tualete gitcem didim..kardeşim de geldi yanımda o serumu tuttu ben de işimi hallettim...zaten hastane entarisi oluo üstünde accık kaldırıp oturdum görmedi bile yane
vel hasıl kelam,kocamdır flm ama kızkardeşim iğrenç hallerimi daha iyi anlar kocamı niye tiksindireyim durup dururken

ben de bunu beğendim . üstüne de pembe çiçekler falan düşünüyorum. belki renk bir ton daha açık olabilir. Nasl sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…