2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar bu lohusa tacı süs diye değil aslında bakmayın şimdi biz cicili bicili şeyler olsun istiyoruz
bunun aslı şaman kültüründen geliyor şaman kültüründe lohusa kadına al basar
al basmaması için yapılacak birçok batıl şey vardır onlardan biri de lohusanın al giyinmesidir bu taç da ondan kırmızıdır

ya bu komik suratlar neden bende yok hala

ya o suratlardan bende de yok. ben de istiyorum. en iyisi petuşa soralım. petuuuuuuuuuuuuş biz nasıl komik surat yapacağız bizde neden çıkmıyo?

bu arada kurban keseceğim. o etle yapacağım mevlütü. pilav üstü et yani. yanına da bimden ayran:)))

bizz çıkıyorz ezqi sultanla,kendinize ve bebişlere dikkat edin kızlarr

mevlüt okutmayı ben de istiyorum peki kurban kesecek misiniz kızlar
ben kurban mı kessek mevlüt mü okutsak bilemedm ikisi ağır gelir
ben mevlüt okutsamda 5-10 arkadaşımı çağırrım..
bi tavuklu pilav yaparım bi kurabiye yapar ınu dağıttırrım..bide mahalledeki caminin hocası bana okuyabilecek bi bayan önerirse onu çağırır okurum.
onun dışında ailelerimizden kimse yok ist. da..yani arkadaş arası bişi olur benimki:))
al basması ne demekki peki..al basınca noluomuş yani..

cnm o olmayınca olmuo..kullanılan inetrnet sürümünzüle ilgiliymiş sanırım.
daha önce bi kaç kişide bahsetti bu problemden..sitenin adminine kadar yazmış arkadaş ama olmayınca olmuyormuş

pek içiaçıcı konular değil canım zaten batıl
lohusa kadını korkuturmuş bebeğine zarar verirmiş diye düşünürlermiş

hmmmm.. teşekkür ederiz canm verdiğin bilgiler için. ben admin olarak seni görüyorum:)
ipekkelebek sende çıktı az önce ayrıca :))
canım al basması eski bi inanış hurafe de denilebilir. türklerin eski inancı olan göktanrıda vardır. şamanizm de ayrıca.. şu an gelenek gibi gelmş işte.

iyi akşamlar kızlar, ayrıntılı usg miz çok ıyıydi çok şükür herşey güzel ve normal bır tek am noyon sıvısında azalma varmış onun içinde bol su içicekmişim...
bebeğim sağlıklı 571. grm 26 cm haftasına uyumlu :)

pek içiaçıcı konular değil canım zaten batıl
lohusa kadını korkuturmuş bebeğine zarar verirmiş diye düşünürlermiş

o zamn ben takarım pembe tacımı arkideş..kız anası olduğum belli olsun demi:)))

kızlar kaçıom ben...hadi ii tatiller
öpüyorum sizi

gitmeden son bi şey daha
göbek bağını okula üniversiteye camiye gömmek tarzında davranışlar da batıl inançlardır. Bu tür anlatımlara itibar etmemek gerekir. Böyle bir sözün dinde aslı yoktur. İslâmiyet böyle mânâsız ve mantıksız ifadeleri kabul etmez.

İnsanın bedenine ait parçaları gömmek en güzelidir. Bu nedenle göbek bağını ayak altı olmayan bir yere gömmeniz tavsiye ediliyor. Gömüldüğü yerin hiç bir önemi yok. Sadece ayak altı olmayan bir yer olsun yeterli.

maşallah annesi evet suyu ihmal etmemeliyiz kışın da insan çok susamıyor o yüzden aklımıza gelmiyor bazen

maşallah annesi evet suyu ihmal etmemeliyiz kışın da insan çok susamıyor o yüzden aklımıza gelmiyor bazen

valla bnde düsük tehlikesinden beri 4 lt su içiyorum ilk günler kusacaktım ama simdi alıstım gece bile kalkıp içiyorum su cok iyimiş bebişlerimiz için bnm sorun da sütle bi cözüm bulamadım alerji yapıyo yogurtta sogukta yenmiyo dislerm dokülmese iyi

arkadşlar daha bebek takımı almayanınız varsa hem erkek bebekler için uygun hemde kız bebekler için...:) ben olusuma aldım sizce nasıl? kampanyalı takımı 300 liraydı....praktikerde gezerken 2 aylıkken aldık

çok güzel canım güle güle kullansın. çok da uygun fiyatı. ben oda düşünmüyorum ama böyle ucuz bulsaydım alırdım mutlaka. karyola beşik ve şifonyer alacağım o da yalaşık bu fiyatlarda olacaktır. bir de görümcemin kızının sallanan taşınabilir beşiği var onu da oturma odasına koyarım diyorum gece yatak odasında karyolada yatar gündüz de gözümün önünde olur.

günaydın kıslarr
yorgunluktan öldüm sabah sabah nerler yapmadımki
camları sildim ki bizim camlar öyle böyle değil heresi 2şer metre , 4 odada,mutfak,balkon pimapenleri..
2 makina çamaşır yıkadım.etrafı süpürüp,toz aldım.
ama şuan kalkıp 2 lokma yiyecek halim kalmadıııııı
acep ben delimiyim neyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…