sizin yatak odası kaç metrekare yawrım:26:
çifli baza+tekli baza+beşik yanyana sığcakmı..
Ebruş Bebek - Ebru Şanlı - Bebek şekeri, nişan şekeri, nikâh şekeri, kutlama şekeri, fuar şekeri, ikramlık şeker, logolu şeker, çocuk şekeri, bebek çikolatası, doğum şekeri, doğum hediyeleri, kapı süsleri, doğum odası süsleme, bebek odası süsleme, be
kızlar güzel şeyler var..pahalı biraz ama fikir olur en azından...
ben kabeye yolladım oğlumun göbüşünü annem umreye gitmişti orda olsun istedim
bunda da öyle yapmayı nasipe der İnşallah Rabbim
benim oğlum 3.5 yaşında ve hala bizimle yatıyor
ondan ayrılamıyorum
yani başka oda da yalnız yatmasına içim el vermiyor
akşama kadar görmüyorum akşam yanımd aolsun istiyorum
yanlış olduğunu vs biliyorum ama
ona görede biz kendimize dikkat ediyoruz :)
ona bir baza aldım bizim yataga birleştirdik
ama miniğim yüzüme dokunmaya alışık bırakmıyor bir türlü
gece uyanıp hopppp aramıza geliyor
2. oğlumuna yanımda yatıracağım yine onun beşiğinide yatağa birleşenlerden istiyorum bulabilirsem
nette bir resim görmüştüm bulursam eklerim
kız kardeşim annemlerle yatmaya alışıktı ilkokula başlamıştı hala yanlarına giderdi
ayırmak zor olacak ama 2.ninde uykuları düzene girene kadar beraber yatarız
sonra ayırırım odalarını
kardeş kardeş yatarlar inşallah
bu arada petuşun yaptığı mantıklı geldi. ben de bu ay oda takımını sipariş verdikten sonra banyo ihtiyaçlarını bitireceğim. bir liste yaptım orada ana başlıklar halinde yazıyor alınacaklar. öyle başlıklar halinde alacağımm düzenli olsun önümü göreyim. ben bakım seti bübchen almaya karar verdim. set halinde çantasıyla alacağım. onu da baya övmüşler
o zaman biraz büyük yaptır bari dolabı fln da 10 yaşına kadar fln kullansın canım,daha sonra 1 baza eklersin olur..
aslında ben olsam drekt genç odası alırdım,ya da yaptırırdım..sadece bazası değilde beşiği olurdu şimdilik
Ebruş Bebek - Ebru Şanlı - Bebek şekeri, nişan şekeri, nikâh şekeri, kutlama şekeri, fuar şekeri, ikramlık şeker, logolu şeker, çocuk şekeri, bebek çikolatası, doğum şekeri, doğum hediyeleri, kapı süsleri, doğum odası süsleme, bebek odası süsleme, be
kızlar güzel şeyler var..pahalı biraz ama fikir olur en azından...
http://www.mutlukal.com/wp-content/uploads/8e50b1d426b78f7239f0ef7e9700598c.jpg
işte buldum
bundan istiyorum
evet geniş yatak odam sandık var dolap var ayna var 3 tane komidin var :)
kaç m2 acaba bilmiyorum çok şükür ki geniş
canım zaten bu takımı kullanır ki 10 yaşına kadar.. genç odasının da farkı yok ki bunlardan. şifonyer ve dolap ölçüleri aynı oluyor. dediğin gibi tek fark beşik. onu da kardeşe bırakır kendi bazaya geçer kızımın :))
ben markete gidyom ya yemek yapcm ppatates yok((
http://www.mutlukal.com/wp-content/uploads/8e50b1d426b78f7239f0ef7e9700598c.jpg
işte buldum
bundan istiyorum
evet geniş yatak odam sandık var dolap var ayna var 3 tane komidin var :)
kaç m2 acaba bilmiyorum çok şükür ki geniş
bizde oda takımıımızı bugün aldık nasip olursa haftaya elimizde olacak..biraz kız takımı gibi resimlerinde ama ben MAVİŞ uyku setleri halı ve perdelerle VE Stickerler ile oğluşuma uygun hale getircem iki cinsiyet içinde uygun diye bunu aldık ..umarım sizde begenirsiniz
canım bebek beşikleri yazdım görsellere ordan 3. yada dördüncü sayfada bu resim çıkıyoryaaaaaaa süper bir şey bu? adı ne bunların canım ne diye aratalım? çok mantıklı geldi valla bana yatak odası için
bu nasıl bişi yaaa bayıldım walla,harikaaa..beşiğim olmasa alırdım bundan
bizde oda takımıımızı bugün aldık nasip olursa haftaya elimizde olacak..biraz kız takımı gibi resimlerinde ama ben MAVİŞ uyku setleri halı ve perdelerle VE Stickerler ile oğluşuma uygun hale getircem iki cinsiyet içinde uygun diye bunu aldık ..umarım sizde begenirsiniz
alınacaklar listesinden aldığım ilk şey : LOHUSA TACI :2:
benimde nerdeyse hergün bi tükkana girip baktığım ama bi türlü karar veremediğim şeydir kendisi:))
güle güle kullansın bebişin canım.mavişlerle süslersin mis gibi erkek odası olur.sorması ayıp nerden aldınız?fiyat aralığı ne?fikir olsun diye soruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?