2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
tam araştırmadaım ama şimdi bi arkadaş söyledi...ya devletten yada sgk anlaşmalı özellerden alınıomuş..
seninki sgk anlaşmalı bi özel mi?

evet canım,SGK anlaşmalı,onu da nerden biliyorum,radyolojideki ayrıntılı muayene talep kağıdı üzerine SGK yazan kırmızı bir mühür basmışlardı,bir de muayene üzretinni bir kısmnı devlet karşılıyor diye biliyorum,mesela 2 li testte ücret almadılar,3 lüde 11 tl aldılar falan.

yok özelden mesj bırakacak ama gerek kalmadı ben aldım pcmi de netimide zaten boguluyorum z.burnunda nette elimden gidince psikopata bagladım hemen verdi emzigi alınan bebek misali :))

biberonda aventi öneriyo herkes anne memesini unutmuyomuş bebikler ama netten mi sipariş vericez genelde chicco falan satıyolar bebik magazalarında. bide bu aventin bi numarası var mı hangisinde alıcaz birsürü var? ? ?

hastaneye geldin ya avrasya hospital ordayım işte.

ortaokul ve lise yıllarımda kadıköy'de olamam rağmen en yakın arkadaşım orda oturduğu için kaçar kaçar gelirdim. otobüsten seyitnizam'da inerdim. 5 telsiz ve çırpıcı'da takılırdık.
oraları seviyorum

gezmek için belki güzeldir ben gezilecek pek bi yerinide görmedim gerci. 58. bulvar ve sahili dısında. ama nefrazencim sevmedigin bi yerde yasamak zorunda kalmak kadar kötusu yok. bende kartaldan ankaraya gelin gittim cabuk alıstım ısındım yani z.burnuna göre daha cok sevmiştim memleket degiştirmek daha zor oldugu halde. cok gürültülü, cok olaylı böyle bi yerde istedigim kalitede yetiştiremezdim cocugu.

biberonda aventi öneriyo herkes anne memesini unutmuyomuş bebikler ama netten mi sipariş vericez genelde chicco falan satıyolar bebik magazalarında. bide bu aventin bi numarası var mı hangisinde alıcaz birsürü var? ? ?

Canım ben arkadaşımın önerisiyle dr brownın biberon setini aldım. Aşağıda linki gönderiyorum. Bunun en önemli özelliği içindeki boru sayesinde bebekte gaz oluşumunu önlüyor. Ürünün özelliklerini oku bence ve avent alacaksan mutlaka onda da böyle bir ürün seçeneği vardır. Bu şekilde seçebilirsin.

Walgreens Turkey: Dr.Browns 5'li BİBERON SETİ/BPA Free

sagol canım ama gazdan da önemlisi memeyi bırakmaması değilmi? butun arkadaslarım aynı sorunu yasadılar gogusleri yara oldu sagıp biberonla verdiler gogusleri iyileşince cocuklar almadı memeyi koca bi biberon agzına alışmışlardı cunku. yalnız bunu ögrenmemde iyi oldu böyle bişi tercih edebilirim ucu daha anne memesine benzeyen. ama hala hangisi oldugunu bilmiyorum ve nerden alacagımı..

kızlaaaaaaar oda takımı siparişi verdik :)) geçenlerde buraya atmıştım onu birebir yapacaklar.. ocak ayında gelecek inşalllah.. çok mutlu oldum :))

Canım göğsünün yara olmaması için 35. haftadan itibaren lansinoh göğüs ucu kremi kullanmalısın emzirirken de düzenli kullanmaya devam edersen yara olmuyormuş. Biberonda avent ve dr brown en iyisi bence mağazada tüm detaylarıyla araştır fiyatını öğren sonra aynı modeli internetten araştırıp al çünkü mağazalarda genelde çok daha pahalı oluyor. Ben Amerikadan getirttim bir arkadaşa o yüzden baya uygun aldım o yüzden de en iyisini araştırdım ve 5li aldım. 2li de alabilirsin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…