tam araştırmadaım ama şimdi bi arkadaş söyledi...ya devletten yada sgk anlaşmalı özellerden alınıomuş..
seninki sgk anlaşmalı bi özel mi?
annem benim göbeği eyüp camii'nin bahçesine gömmüş. anadolu yakasından çıktım eyüp'e gelin geldim şaka gibi
ayrıca pompa bebek yeterince emmezse göğüste birikip acı ve zamanla iltihap yapan sütü de sağmanızı sağlıyo
henüz değil sen numaranı bıraktın mı petu'ya?
Ben gidiyorum kızlar
detaylı ultrasona...
Dua edin bizim için
Öpüyorum koca göbişlerinizdennnnnn
yok özelden mesj bırakacak ama gerek kalmadı ben aldım pcmi de netimide zaten boguluyorum z.burnunda nette elimden gidince psikopata bagladım hemen verdiemzigi alınan bebek misali :))
Ben gidiyorum kızlar
detaylı ultrasona...
Dua edin bizim için
Öpüyorum koca göbişlerinizdennnnnn
taşınma tarihi belli mi?
dükkan satılacak sanırım bi kaç gun içinde. karsıda da diger dukkan için görusmeler devam ediyo. bizde annemle bi kaç gune kartaldan ev bakmaya gidicez. ümit ediyorum 15 gune tasınırız :):):)
e kolay gelsin o zaman???
peki z.burnu'nda nerdesin tam olarak?
hastaneye geldin ya avrasya hospital ordayım işte.
ortaokul ve lise yıllarımda kadıköy'de olamam rağmen en yakın arkadaşım orda oturduğu için kaçar kaçar gelirdim. otobüsten seyitnizam'da inerdim. 5 telsiz ve çırpıcı'da takılırdık.
oraları seviyorum
biberonda aventi öneriyo herkes anne memesini unutmuyomuş bebikler ama netten mi sipariş vericez genelde chicco falan satıyolar bebik magazalarında. bide bu aventin bi numarası var mı hangisinde alıcaz birsürü var? ? ?
Canım ben arkadaşımın önerisiyle dr brownın biberon setini aldım. Aşağıda linki gönderiyorum. Bunun en önemli özelliği içindeki boru sayesinde bebekte gaz oluşumunu önlüyor. Ürünün özelliklerini oku bence ve avent alacaksan mutlaka onda da böyle bir ürün seçeneği vardır. Bu şekilde seçebilirsin.
Walgreens Turkey: Dr.Browns 5'li BİBERON SETİ/BPA Free
sagol canım ama gazdan da önemlisi memeyi bırakmaması değilmi? butun arkadaslarım aynı sorunu yasadılar gogusleri yara oldu sagıp biberonla verdiler gogusleri iyileşince cocuklar almadı memeyi koca bi biberon agzına alışmışlardı cunku. yalnız bunu ögrenmemde iyi oldu böyle bişi tercih edebilirim ucu daha anne memesine benzeyen. ama hala hangisi oldugunu bilmiyorum ve nerden alacagımı..
kızlaaaaaaar oda takımı siparişi verdik :)) geçenlerde buraya atmıştım onu birebir yapacaklar.. ocak ayında gelecek inşalllah.. çok mutlu oldum :))
güle güle kullanın canım saglıkla buyusun odasında inşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?