kızlaarr en nihayetinde karar verildi ve kartala tasınıyoruzzz içimden cıglıklar atmak geliyooo :) inşallah hersey cok guzel daha guzel olurda bu sıkıntılarımız geride kalır dua edinn yafrular
güle güle kullansın cnm...mutlu sağlıklı günlerde inş..
cnm çekmecelerdeki dolaplardaki kulplar varya onlar çıkabilirdir mutlaka..kız şeysi dersen bi yerden 3-5 liraya kulp al, değiştir..mavili bi kulp alırsın olur biter:))
güle güle kullanın inş.
iyi akşamlar herkese...
kızlar nihayet cinsiyetini öğrendim..kızım olacakçok mutluyum yaaa annesi yicek onu kız olduğu için değil nihayet cinsiyetini 6. aya girerken öğrendiğim için..........ve adını ya NİSAN ya da REYYAN koymayı düşünüyoruz
benimde nerdeyse hergün bi tükkana girip baktığım ama bi türlü karar veremediğim şeydir kendisi:))
iyi akşamlar herkese...
kızlar nihayet cinsiyetini öğrendim..kızım olacakçok mutluyum yaaa annesi yicek onu kız olduğu için değil nihayet cinsiyetini 6. aya girerken öğrendiğim için..........ve adını ya NİSAN ya da REYYAN koymayı düşünüyoruz
hadi seninde gözün aydın cnm..az daha yaklaşcan yani bana hııı:)))kızlaarr en nihayetinde karar verildi ve kartala tasınıyoruzzz içimden cıglıklar atmak geliyooo :) inşallah hersey cok guzel daha guzel olurda bu sıkıntılarımız geride kalır dua edinn yafrular
becerebildim mi bilmiyorum ama .işte lohusa tacım :)
iyi akşamlar herkese...
kızlar bebek şekerleri hastaneye gelenlere mi eve gelenlere mi ikram edilir sepet içinde mi ikram edilir?
hadi gözün aydın canım,ailenle güzel günler yaşarsın kartalda inşallahhhh.içine sinmiş sonunda muhit önemli olan bu.
kızlar bebek şekerleri hastaneye gelenlere mi eve gelenlere mi ikram edilir sepet içinde mi ikram edilir?
kızlar ya bazen bebek hareket edince bazen vajinada değişik şeyler oluyor. nasıl anlatsam baskı gibi sanki çıkacak gibi.. anlatabildm mi acep? sizde de oluyor mu? ben korkuyorum böyle oldukça bebişim biraz aşağıda olduğu için endişeleniyorum..
bende böyle kalınca ama pembe istiorum..pijama takımım krem rengi çünkü.
pembe ama ince kurdelelarla süslü olsun istiorum
hayırlı olsun canım çok sevndm.. gittikçe artıyoruz :))
alınacaklar listesinden aldığım ilk şey : LOHUSA TACI :2:
nasıl istersen öyle bebemm,ben hastaneye bi de onumu taşıcam amaaannnkızlar bebek şekerleri hastaneye gelenlere mi eve gelenlere mi ikram edilir sepet içinde mi ikram edilir?
gözün aydın tatlımiyi akşamlar herkese...
hayırlı olsun tatlım,yeni ev ve bebiş şans getirir umarım:13:kızlaarr en nihayetinde karar verildi ve kartala tasınıyoruzzz içimden cıglıklar atmak geliyooo :) inşallah hersey cok guzel daha guzel olurda bu sıkıntılarımız geride kalır dua edinn yafrular
aynennnnn bende öye hissediyorum.benim plesenta aşağıdaymş ondandır belki dedik ama doktora sorcam.sanki harketlerini altta kımıl kımıl hissediyorum.çıkcak gibi dyorum eşim zaten çıkcak diyo dalga geçiyo
sana bağlı canım,hastaneye sepetle götürülüyo gelenlere hediye edilyo,evdede ister sepetle ister tepsi ile ikram et sen bilirsin.ben 40 mevlütünde ikram etcem bunlara ilaveten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?