2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar bu arada anadolu yakasında tavsiye edeceginiz hastane veya dr? cok ihtiyacım var nereye gidecegimi bilmiyorum. en azından renkliye burda girmeyi isterdim drumdan cok memnunum.

kızlaarr en nihayetinde karar verildi ve kartala tasınıyoruzzz içimden cıglıklar atmak geliyooo :) inşallah hersey cok guzel daha guzel olurda bu sıkıntılarımız geride kalır dua edinn yafrular

hadi gözün aydın canım,ailenle güzel günler yaşarsın kartalda inşallahhhh.içine sinmiş sonunda muhit önemli olan bu.

bende öyle düşündüm tatlım aksesuarlarla ben bunu erkeğe çeviririm ..unısex gibi geldi bize dönüşümlü

hadi gözün aydın canım,kızlar artıyor gitgide maşallah.yoksa bizim oğlanlara kız bulamıcaktık :)iki isimde güzel,hayırlısı olsun.

kızlar bebek şekerleri hastaneye gelenlere mi eve gelenlere mi ikram edilir sepet içinde mi ikram edilir?

gözün aydın cnm...bir kız daha:))
kızlaarr en nihayetinde karar verildi ve kartala tasınıyoruzzz içimden cıglıklar atmak geliyooo :) inşallah hersey cok guzel daha guzel olurda bu sıkıntılarımız geride kalır dua edinn yafrular
hadi seninde gözün aydın cnm..az daha yaklaşcan yani bana hııı:)))
ben kadıköy şifaya gidiyorum kadıköyde...ama özel sigorta geçio yalnızca..
kozyatağında yeditepe ünv. hastanesi var arkadaşım çok memnundu ama orda sgk geçiomu bilmiorum..
zaten saydığım yerler uzak oldu biraz kartala:))
becerebildim mi bilmiyorum ama .işte lohusa tacım :)

bende böyle kalınca ama pembe istiorum..pijama takımım krem rengi çünkü.
pembe ama ince kurdelelarla süslü olsun istiorum

hayırlı olsun canım çok sevndm.. gittikçe artıyoruz :))

kızlar bebek şekerleri hastaneye gelenlere mi eve gelenlere mi ikram edilir sepet içinde mi ikram edilir?

sana bağlı canım,hastaneye sepetle götürülüyo gelenlere hediye edilyo,evdede ister sepetle ister tepsi ile ikram et sen bilirsin.ben 40 mevlütünde ikram etcem bunlara ilaveten.

hadi gözün aydın canım,ailenle güzel günler yaşarsın kartalda inşallahhhh.içine sinmiş sonunda muhit önemli olan bu.

içime sinmezmi kuzum dogma buyume kartallıyım ankaraya gelin gittim 9 ay ankarada yasadık sonra iş nedeniyle donduk z.burnuna tasındık burayı hiç sevmedim yaaa hiçç..
şimdi yaşasınnn diyorum işte :)

pembe ama ince kurdelelarla süslü olsun istiorum[/QUOTE]

ama lohusa kırmızı bağlamalıymış öyle dediler bende pembe alcaktım ama kadın onun bi anlamı var dedi.al basmasın diyemi falan bişeyler dedi işte.neyse sor bak kaynanan bilir onu.

kızlar ya bazen bebek hareket edince bazen vajinada değişik şeyler oluyor. nasıl anlatsam baskı gibi sanki çıkacak gibi.. anlatabildm mi acep? sizde de oluyor mu? ben korkuyorum böyle oldukça bebişim biraz aşağıda olduğu için endişeleniyorum..

canım uygulamada farklılıklar var..kişiselleştirebilirisn..
ben şöyle yapıcam...100 tane yaptırcam.
sepetle birlikte 50 sini hastaneye götürcem..hastane odasını da süslücem kapı süsü oda süsü falan..
arkadaşlarım gelirler..gelenlere vercem..
sonrada kalanı alıp eve gelcem sepetiyle..evdeki 50 ide eklicem.
eve gelenlere vercem..
sonra bide kurabiye yaptırcam onu mevlütte vercem.
çünkü benim ziyarete ve mevlüte gelenler aynı kişiler olur zaten..
ben bide ağaç yapıcam vazoda..
onuda hastaneye götürcem..böyle nazar boncuklu şekerli süslü oluo ya..
hastane odasını süslemek için..sonra alıp gelcem..
şimdilik beşiğinin basşına sonrada odasına koycam:))

aynennnnn bende öye hissediyorum.benim plesenta aşağıdaymş ondandır belki dedik ama doktora sorcam.sanki harketlerini altta kımıl kımıl hissediyorum.çıkcak gibi dyorum eşim zaten çıkcak diyo dalga geçiyo

pembe ama ince kurdelelarla süslü olsun istiorum

ama lohusa kırmızı bağlamalıymış öyle dediler bende pembe alcaktım ama kadın onun bi anlamı var dedi.al basmasın diyemi falan bişeyler dedi işte.neyse sor bak kaynanan bilir onu.[/QUOTE]

hııı ben onu bilmom....kız annesi pembe, erkek annesi mavi takar biliom ben...
pembe de alırım kırmızda bende::))
fotolarda pembeyi kullanırım, bi ara kırmızıyıda takarım:))

alınacaklar listesinden aldığım ilk şey : LOHUSA TACI :2:

güle güle,kullan canım...bende komple papatya bi taç gördüm onu almayo düşünüyorum,olmadı yaptırıcam papatya tacı

nasıl istersen öyle bebemm,ben hastaneye bi de onumu taşıcam amaaannn
gözün aydın tatlımnisan olsun nisannn
hayırlı olsun tatlım,yeni ev ve bebiş şans getirir umarım:13:

kızlar plesantanın aşağıda olmasıyla ilgili bişi değil o...
bendede plesenta aşağıda...
bende hep göbek deliğimden 3-4 parmak aşağıda solda hissediodum..
21+2 de gitmiştim en son dr...
o hisseettiğim yerde tam ayakları vardı..
kafası nerdeydi biliomusnuz..göbek deliğinden 4 parmak yukarda solda...pozisyonu düşünün yani..
yani bebek yukarda ama en hareketli yeri neresiyle orasını hissediyoruz..
pleseantanın aşağıda olması ile ilgili bi durum değil kasıkta bebeki hissetmek..

sana bağlı canım,hastaneye sepetle götürülüyo gelenlere hediye edilyo,evdede ister sepetle ister tepsi ile ikram et sen bilirsin.ben 40 mevlütünde ikram etcem bunlara ilaveten.

mevlüt okutmayı ben de istiyorum peki kurban kesecek misiniz kızlar
ben kurban mı kessek mevlüt mü okutsak bilemedm ikisi ağır gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…