2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Ya canım maşallah ne enerji varmış sendede. Ama yani camları da silmeseydin. Unutma yukarıya uzanmak yasak. Hem Allah göstermesin dengeni filan kaybedersiin bir daha olmasn camlarda duruversin aman

Ya canım maşallah ne enerji varmış sendede. Ama yani camları da silmeseydin. Unutma yukarıya uzanmak yasak. Hem Allah göstermesin dengeni filan kaybedersiin bir daha olmasn camlarda duruversin aman
canım zaten 4 aydır duruyodu.bide dedim yağmurlar bitsin kadın tutayım,e bu sırada camları pislik götürdü.dayanamadım
1 kerecik yani

canım camları silme bidaha allah korusun bişey olur bide bırak pis kalsın gerekirse

bende de oluyo canım yaa....

canım zaten 4 aydır duruyodu.bide dedim yağmurlar bitsin kadın tutayım,e bu sırada camları pislik götürdü.dayanamadım
1 kerecik yani

Neyse artık daha da yapmazsın .Bizimkini de pislik götürüyor ama dokunmuyorum.Tabi biraz da tembellikten. Geçmiş ollsun kurtulmuşsun temizlikten Darısı bizim de başımıza inşallah

kızlar bişi sorucam göğüs pompası alacak mısınız kimisi al diyo kimi alma karar veremedim:44:
Ben aldım canım. Belki de hiç kullanmayacağım tabi bilemiyoruz ki şimdiden ama kullanmamız gerektiğinde de gerçekten kurtarıcımız olacak. Çalışıyorsan yüksek ihtimalle çok lazım olacak. Bir de atılacak birşey değil. Bence almak mantıklı.

günaydın kızlarrrrr,millet temizliğini bile yapmış ben anca kahvaltı yaptım.temizlik yapılcak ama canımmm istemiyo

selam kızlarr
bugun bebat hissediyorum butun enerjim bitmiş gibi ayaga kalksam dengemi kaybediyorum sanki belim ve bacagıma vuran agrı mahvediyo beni. magnezyumda kullanıyorum artık ne zman gececek ki?

kızlar bişi sorucam göğüs pompası alacak mısınız kimisi al diyo kimi alma karar veremedim:44:

ben ilk baslarda gerek yok diye dusundum ama acil bi işim cıktıgında bebegide goturemeyecgim bi yer oldugunda anneme bırakırsam sutte bırakırım die dusundum gecenlerde. sonucta cocuk aglaya aglaya catlayacak degil ya ben gelne kadar. Anneme söyledim onada mantıklı geldi. ben alıcam inşallah.

asma yaprağı tüketebilirsin acayip çok kalsiyum var onda da

bi okul bi de hastane modası warmış 80'lerde
okula öğretmen olsun,hastaneye de doktor olsun die atarlarmış..
herikisinde de hademe olabileceği kimsenin aklına gelmiomuş demekki
annem benim göbeği eyüp camii'nin bahçesine gömmüş. anadolu yakasından çıktım eyüp'e gelin geldim şaka gibi

ayrıca pompa bebek yeterince emmezse göğüste birikip acı ve zamanla iltihap yapan sütü de sağmanızı sağlıyo

nefrazeenn buluşma için bi karar verildi mi? yeri gunu belli oldu mu?
henüz değil sen numaranı bıraktın mı petu'ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…