2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

BOŞVER BE arkadaşım ya sıkıysa onlar sana kız bebek yaratıp verselerdi o zaman ahkam keseceklerine
sen de açık açık söyle beğenmiyosanız kız yaratın diye kessinler seslerini
Allah bizi bizden dah iyi bilendir hiç unutma

Kızlar son bikaç haftadır bacaklarım inanılmaz ağrıyo ya siz de de var mı böyle şeyler çok az bi iş yapıyorum sonra gün boyu pert hele ki okulda mahvoluyorum

Kızlar son bikaç haftadır bacaklarım inanılmaz ağrıyo ya siz de de var mı böyle şeyler çok az bi iş yapıyorum sonra gün boyu pert hele ki okulda mahvoluyorum

Bende de var canım özellikle son 3 gündür başladı. Hamlamışım gibi bir ağrı var ama buara doğrusürüst hareket bile etmiyorum ona rağmen ağrıyor.

Merhaba canım seninle 2 ay önce baya konuşmuştuk diye hatırlıyorum. Sevindim bebişin cinsiyetinin kesinleşmesine insan daha bir mutlu oluyor öğrenince. Artık alışverişe başlayabilirsin :) Benim de oğluşum olacak inşallah. Bizimki de kıpır kıpır 2 haftadır, sadece bugün çok sakinleşti şaşırttı beni. Sanırım yeri daraldıkça daha az hareket etmeye başlayacak.

yarin ayrintili ulrasonumuz var umarim hersey yolundadir.... vee umarim cinsiyetini gosterir ama ogrensemde kimseye bi sure soylemicem meraklarindan catlasinlar :) iki kizim var diye 3.cuyu cooook merak ediyorlar kiziyorum yorum yapip soranlara

yarin ayrintili ulrasonumuz var umarim hersey yolundadir.... vee umarim cinsiyetini gosterir ama ogrensemde kimseye bi sure soylemicem meraklarindan catlasinlar :) iki kizim var diye 3.cuyu cooook merak ediyorlar kiziyorum yorum yapip soranlara

Baya heyecanlı bir gün yarın desene :) Ayrıntılıda belli olur diye düşünüyorum bir de uzun bakıyorlar ya elbet göstereceği bir anı yakalar doktor. Hayırlısı olsun inşallah. Benim ayrıntılı randevum haftaya ben de sabırsızlıkla bekliyorum.

saol canim evet heyecanli bir gun olacak cinsiyeti ogrenemesemde dert degil aslinda yeterki saglikli olsun.... hepimiz icin hayirlisini nasip etsi rabbim...

Son düzenleme:
günaydın herkese
güzel sorunsuz sağlıklı bi hafta diliyorm herkese
kızlar 20.haftanın sonundayız bebek hareketlerini çok az hissediyorum günlük bir iki kez sizde bu haftalarda nasıldınız

günaydın herkese
güzel sorunsuz sağlıklı bi hafta diliyorm herkese
kızlar 20.haftanın sonundayız bebek hareketlerini çok az hissediyorum günlük bir iki kez sizde bu haftalarda nasıldınız

BEN 17. haftanın sonunda hissetmeye başlamıştım ilk..
sonrasındada hep artarak devam etti..
şu anda belli bi düzeni var, gün boyu çok hareketli akşam saat 9 dan sonra hiç kıpırtısı olmuo...sbh da 9 gibi falab başlıo..
ama kıyaslama cnm kendini kimseyle...sonuçta içerde her bebeğin pozisyonu farklı..

günaydınlar herkese.
bebişlere ve güzel annelere iyi haftalar diliyorum.
çalışanlar için kolay bir hafta.. evde olanlarada rahat bir hafta diliyorum.

günaydınlar herkese.
bebişlere ve güzel annelere iyi haftalar diliyorum.
çalışanlar için kolay bir hafta.. evde olanlarada rahat bir hafta diliyorum.

evet bu hafta kolay olsun
kocacım nöbetçi bu hafta birbirimizin yüzünü göremicez. sabah evde ben çıkıyom o geliyo o çıkıyo ben gidiyom(gerçi ben anamgilde oda anasıgilde kalacak 1 hafta birbirimizi göremediğimiz için )
cumada istnbula gşidiyom pzar gecesine kadar görüşemicezz
Allah kocası asker olanlara şehir dışında çalışanlara sabır versin çok zor ya

Son düzenleme:
günaydın kızlar
bu haftada çabuk geçsin
işleriniz kolay olsun
sağlıklar dilerim

hafta sonu temizlik yapıp ağrıdan duramayanlardanmısınız sizde benim gibi
kızlar tartımın pili bitti bi türlü alamadık
yüzüme bakıyorum çökmüş gibi kilo veriyor olmam imkansız ama
bu çökme neden onu anlamadım
cuma günü sağlık ocağından aradılar kontrolün var dediler
gidemedim
tetanoz aşımda olacak dedim ama haberleri yok
nasıl takip bu
doktorum ol dedi bu ay mutlaka
gidip vurulacağım bende

kızlar doktorum senin genel takiplerin yapılacak testlerin bitti dedi
hepsi güzel çıktı dedi çok şükür
benimde bildiğim başka yapılacak bişey yok
artık kontrol var

çabucak geçsin o zmn bu hafta guzum
günaydın kızlar. sabah bişeyi farkettim yüzüklerim olmuyorrr şişmişim

şeker yüklemen yapıldımı..banada dr um şeker yüklemsi yapılcak sonra en kolay kısmı kalıo..bi tek doğurmak kalıo demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…