2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
slm ben pek katılımda bulamıyorum ama çocuklardan fırsat buldukça takip etmeye çalışıyorum.yaklaşık dr.8 hafta önce gitmiştim bugün gitmek nasip oldu oyüzden cinsiyetini bugün öğrendik bi erkek daha hep erkek hissediyordum zaten ismi bile kesin (egemen) derdim.ama kalbim gönlüm dualarım kızdan yanaydı bide plansız korunduğumuz halde hayatımıza girmesi ayrı bi şoktu zaten rabbim böyle uygun gördü.
bi ömür boyu içimde kız hasretiyle olucak demekki

çocuklardan fırsat buldukça demişsiniz ya çok merak ettim kaçıncı bebeğinizi bekliyorsunuz?
üç çocuklu dört çocuklu annelere hep imrenmişimdir:)kimbilir belki ben de.....:)

bende böyle diyenlere imreniyorum yaş 27 biri 8 yaşında diğeri 2 buçuk biride nisanda geliyo 3 erkek nasıl başedicem hadi bunuda geçtim ileride büyüdüklerinde napıcam şimdiden bunalımdayım yani

bende böyle diyenlere imreniyorum yaş 27 biri 8 yaşında diğeri 2 buçuk biride nisanda geliyo 3 erkek nasıl başedicem hadi bunuda geçtim ileride büyüdüklerinde napıcam şimdiden bunalımdayım yani

aaaaa niçin?ne bunalımı?harika birşey bu...Allah ömürlerini uzun bahtlarını açık etsin.eminim çok güzel günler geçireceksiniz annesi.

nebileyim çok karamsarım sanırım bunda etrafımdakilerin etkisi.söyledikleri sözler.sinirimi bozan kişiler vardıki yok kızmı arıyonuuuzz yok buda oğlansa 4.kız olur daha neler neler saçma sapan laflar arkamdan konuşup bıyık altından gülmeleri hep duymamazlıkdan görmemezlikten geliyodum bide yapım öle küt diye cevap verip oturtma kabiliyetim yoktur.ayy hiç kaldıramıyorum valla kimsede bilmiyo daha erkek oldugunu öğrendikleri zaman artık gene aynı sözleri duyucam yani

ben seni çok iyi anlıyorum.ben de 28 yaşındayım ilk bebeğim olacak inşallah ama ben bu kararı verip hamile kalana kadar canımdan bezdirmişlerdi beni de.insanları anlamak çok güç,mutlu etmekte....hiiiç takma kafana ne güzel erkenden anne olmuşsun bu bir avantaj.

Son düzenleme:
2003de evlendik dogru dürüst bişeyimiz yokken herşeye Rabbimin sayesinde yavaş yavaş sahip olmaya başladık ozamana göre şu durumumuz çok iyi bi yanın aman kim nederse desin ben kocamla çocuklarımla mutlumuyum en önemli şey evet hemde çoookk evim ayrı aşım ayrı kime ne diyorum evet bi süre herşey iyi güzel ama o laflar ağızlarından çıkıp kulağıma gelene kadar.onlarla görüşmesem oda imkansız eksik olarak mı görülyo artık ne anlamadım yani Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın.Allah ım olmayana arayan isteyen herkese bi tane bile olsun bi evlat nasip etsin.çok güzel bi duygu.birinin kalbini kırarım diye korkan ben,gene duymamazlıga gelip böyle devam edicem.yapcak bişey yok

günaydın kızlar karaca oda takımın çok güzel hemde çok uygun güle güle kullan

cok saol cnm....doğru sölüosun hep yanımızda olacaklar uzun süre

canım bak benim etrafımda çocuğu hiç olmayan insanlar var ....bebek görünce oturup ağlayan insanlar....sıkma canını allha şükür şu sayfada olup bebek beklemek bile bi mucize...insanlar habire konuşur boşver bi düşünsen kimbilir onlar içlerinde ne kadr mutsuz ondan etraflarına böyle mutsuzluk yayıyorlar ...ve bencede cvp vermelesin bölelerine sen ses cıkartana kadar susmazlar çünkü

kızlar ben mümkün olduğunca biberon vermemeye çalışıcam.kaşıkla verince memeyi bırakmıyomuş.ilk günler süt az geldiği için emzirmek zaten zor oluyor diyorlar,yara olmasa bile meme ucu.bana doğum yapan arkadaşlarım kaşıkla ver diyorlar.hatta bazı hastaneler biberon kullanmıyorlarmış,hastaneyle doğumdan önce konuşursanız kullanmayabilirler diyolar.benim doğuma az kalmış arkadaşım hastane çantasına bardak ve kaşık da koyucam dedi,ben de bu duyduklarımın üzerine aynını yapıcam

bizim topik dagilmis.okudm ama tanidik cok az isim gördüm.olsun önemli degil,ama insallah hepsinin hamilelikleri iyi ve sorunsuz gidiyordur.
bende 21.haftami dolduruyorum ve nihayet yavrumun cinsiyeti belli oldu,guzel oglum haftalarca bacaklari capraz göstermediydi bir türlü.cok merak etmistim. simdi bilince, severken daha bir farkli konusuyorum,seviyorum yavrumu.cok istiyodurdum oglum yada kizim diye sevmek.nihayet yavrum benim....
uzun zamandir hissediyordum ama bu hafta baya bir kipr kipr oldu.bazen gece uykumda uyandiriyor hareketleri,geriyor karnimi.bazen kasiklarima aci versede acayip mutlu oluyorum.Allah hepimizin yavrularini korusun ve bizlere sabr versin.sag salim kavusalim bebislerimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…