ben de geçen haftayı bi özet geçeyim..
ayrıntılı ultrasonumuz vardı perşembe günü.. petuş iletmiştir gerçi sizebinlerce kere şükürler olsun ki kızım çok sağlıklı..
400 gram ama:44: zayıf mı biraz ne..
sonra sonraa sonraaa.. hayalimdeki oda takımını aldım.. kocişim sürpriz yaptı.. alamam çok pahalı ne gerek var diye sinirlerimi bozuyordu benim.. ben de ikna olmuştum aslında.. tayin isteyeceğimiz için gittiğim yerden alırım diyordum.. pek çok yere beşik şifonyer bakmaya gittik ama bir türlü beğenemedik.. sonra çekti arabayı maskoyaa..
hadeee aldık gitti.. 20 gün sonra falan teslim edecekler.. cibinlik ve tavan lambasını da hediye aldıko kadar para verdik gerçi
yani eksiklerimizin büyük bir bölümünü tamamladık.. perde ve halı kaldı üç beş ufak şeyler daha..
sonra da prensesimi beklemek kalıyor..
tekrardan gözünaydın datlumm
bizimde cmt detaylımız vardı herşey yolundaymış çok şükür maşallah oğluşumaama poposunu dönmüştü eee tabi biz yeğenim, kızım ve eşimle birlikte gittik oda böyle herkese göstermem yüzümü deyip döndü poposunu detaylı da bile kıpır kıpırdı doktor baktıkça oğlum tepik atıyo bende dr dedim bak yine tepik attı oda dedi zaten çok hareketli kıpır kıpır vatandaş maşallah ama 2 hafta büyük gözüküyo doktorumdan şeker tahlili istemesini söledi bende öbür ay yapılcak dedim oda şekerde bir sorun yoksa bebişin anası babası gibi iri bir bebeğe benzer dedi bu arada oğluşum 604 gr olmuş
ben de geçen haftayı bi özet geçeyim..
ayrıntılı ultrasonumuz vardı perşembe günü.. petuş iletmiştir gerçi sizebinlerce kere şükürler olsun ki kızım çok sağlıklı..
sonra sonraa sonraaa.. hayalimdeki oda takımını aldım.. kocişim sürpriz yaptı.. alamam çok pahalı ne gerek var diye sinirlerimi bozuyordu benim.. ben de ikna olmuştum aslında.. tayin isteyeceğimiz için gittiğim yerden alırım diyordum.. pek çok yere beşik şifonyer bakmaya gittik ama bir türlü beğenemedik.. sonra çekti arabayı maskoyaa..
hadeee aldık gitti.. 20 gün sonra falan teslim edecekler.. cibinlik ve tavan lambasını da hediye aldıko kadar para verdik gerçi
yani eksiklerimizin büyük bir bölümünü tamamladık.. perde ve halı kaldı üç beş ufak şeyler daha..
maşallahhh
kuzumaaaaa
sağol canm benim bizim yaramazda göstermedi yüzünü dediğin gibi cd de görüntü olarak değilde siyah beyaz resim verdi ay herkesinki böyle resimmi yoksa görüntülü birşeylerde varmı o kadar para verdik dr da iyiydi ama bu renkli olmaması ve sadece resim olması aklıma takıldı:26:
takma cnm ya ben daha etrafımda izin verilmeyeni duymadım..rahat ol:)geçmiş olsunnn
gözün aydın canımm
biz istedikten sonra verirler sanırım izin işini ya. bende en çok onu takıyom bu aralar kafaya.
ayrıca kontrollere devlete gitcektim ama gitmicem normal doktoruma devam edicem kontrollere ya oda rapor verir sanırım gide gele kankito olduk
devlettede doğumda muhatap olcam bi tek.
bide ben eşi nerdeymiş bebemin bi sorayım hiç sormadım.:26:
hadi gözün aydın cnm bi kez daha...ben de geçen haftayı bi özet geçeyim..
günaydın.....
bizde cumartesi kontrole gittik, herşey yolundaymış oğlumu gördük aynı babasına benziyo, Dr. amcamız çok sağlıklı olduğunu bide çok iyi beslediğimi söyledi, bende mutlu oldum,bidahaki kopntrole şeker yüklemesi yapılcak...bu arada geçen hafta bende idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı, antibiyotik kullandım, az önce tekrar gidip tahlil yaptırdım, hiç geçmemiş yaaa çok canım sıkıldı,iltihap var, bakteri var...sizlerde mutlaka ara ara tahlil yaptırın bence..............
bizimde cmt detaylımız vardı herşey yolundaymış çok şükür maşallah oğluşumaama poposunu dönmüştü eee tabi biz yeğenim, kızım ve eşimle birlikte gittik oda böyle herkese göstermem yüzümü deyip döndü poposunu detaylı da bile kıpır kıpırdı doktor baktıkça oğlum tepik atıyo bende dr dedim bak yine tepik attı oda dedi zaten çok hareketli kıpır kıpır vatandaş maşallah ama 2 hafta büyük gözüküyo doktorumdan şeker tahlili istemesini söledi bende öbür ay yapılcak dedim oda şekerde bir sorun yoksa bebişin anası babası gibi iri bir bebeğe benzer dedi bu arada oğluşum 604 gr olmuş
yani dimi ama ben zaten tamen renkli bakılacak zannediyodum ama 1-2 defa renkli olarak bakıldı yüzünüde göstermiyo denip hiç renkli bir fotosu yokevet ya
hatta şimdi baktım cdye
9 tane ölçümlü siyah beyaz foto var
tek poz yakalamıştık yandan renkli
onu koysaydı bari....
bi de bir bilgi öğrendik bu gün onu paylaşmak istiyorum
benim ara ara ellerim patlıycakmış gibi şişiyodu
hatta dün akşamda öyleydii
b gün doktora sordum neden böyle oluyo tuz da tüketmiyorum dedim
ne yedi dedi
ekmegin arasına peynir ve bir bardak meyve suyu dedim
hazır meyve suyunu duyo sordu
evet dedim
hazır meyve sularında ve ayranlarda
normalin 30 kadar fazlası tuz olur dedi
hazır içeceklerin hiçbirisini tüketme dedi.
hıı...ayranı duymamıştımda hiç banada dr taaa ilk başta demişti hazır meyve suyu yassak die
takma cnm ya ben daha etrafımda izin verilmeyeni duymadım..rahat ol:)
aşağıda vs. olsa sana söylerdi zaten dikkat et die..
hadi gözün aydın cnm bi kez daha...
öyküm kızımızda güle güle kullanır inş. odasını ya...gelsin ler yefrularımız ne güzel bak herbişeylerini hazırlıo anneleri babaları..
insan hiç kıyamıo ya..daha şimdiden elinde olmasada ona en güzelini yapmaya çalışıo
maşallah kuzumuza....bende bu hafta sonu kendi dr uma gidicem o zmn söylücem bende tekrar etsin...bakalım varmı bişi baksın..
oooo bu hafta sonu giden gidene...:)
bi maşallahda bu tosunumuza...cnm ya bana dr bişi demedi ama 610 gr dı benimkide????
23+2 de 610 gr ultrasona göre de 23+3 teydik...bak kıllandım şimdi...benim kızçe fazlamı irice aceba..hıı
bi de bir bilgi öğrendik bu gün onu paylaşmak istiyorum
benim ara ara ellerim patlıycakmış gibi şişiyodu
hatta dün akşamda öyleydii
b gün doktora sordum neden böyle oluyo tuz da tüketmiyorum dedim
ne yedi dedi
ekmegin arasına peynir ve bir bardak meyve suyu dedim
hazır meyve suyunu duyo sordu
evet dedim
hazır meyve sularında ve ayranlarda
normalin 30 kadar fazlası tuz olur dedi
hazır içeceklerin hiçbirisini tüketme dedi.
hıı...evet canım meğer ondan şişiyomuşum ben ara ara
:44::44:
sağol canm benim ama bizimki sata göre 21+5 deydik o yüzden 2 büyük dedi yani normalde bu irilikte bebek 23.haftalarda bu kiloda ve boyda oluyomuş ama genetik faktöründen dolayıda normalden daha iri olabilirmüşşş
hıı...
şişmelerde heralde artık yavaş yavaş başlarız demi..ayaklar eller...
iyi bari...dr bi yorum yapmadıda..2 hafta önce gitmiştik..420 gr dı
bu hafta sonu gittik 610 gr..
didim ona 200 gr aldırcam die bende 2 kilo aldım:)))
toktor dedi enterason bi matematik yapmışsın...
bizde ben iriyimde yani boy olarak değil, en olarak iriyim:) babamızda 1,70 boya 70 kilo bi amca yani:) öyle çok genetik olacak bi durum da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?