2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydın hamişler izleme şansınız varsa doktorum proğramını izleyin taylan kümeli beslenme vitamin mineraller hamilelikte beslenmeyi anlatıyor

ohhh süperr
maşallahhhhh

tekrardan gözünaydın datlumm

ikimizinde canım benim

bi de çok komik bir durum oldu...
Bebeğimin kalp sesini duyunca ben ağlamaya başladım
doktor bana bakmıyo ya gülüyorum sandı
lütfen gülmeyelim görüntü kaçıyor dedi
sonr baktı bana ben iki göz iki çeşme
ah pardon dedi

bizimde cmt detaylımız vardı herşey yolundaymış çok şükür maşallah oğluşuma ama poposunu dönmüştü eee tabi biz yeğenim, kızım ve eşimle birlikte gittik oda böyle herkese göstermem yüzümü deyip döndü poposunu detaylı da bile kıpır kıpırdı doktor baktıkça oğlum tepik atıyo bende dr dedim bak yine tepik attı oda dedi zaten çok hareketli kıpır kıpır vatandaş maşallah ama 2 hafta büyük gözüküyo doktorumdan şeker tahlili istemesini söledi bende öbür ay yapılcak dedim oda şekerde bir sorun yoksa bebişin anası babası gibi iri bir bebeğe benzer dedi bu arada oğluşum 604 gr olmuş

hafta sonu misafirim vardı binadan komşularım geldi. yeni doğum yapan bi bayan vardı. kadın son ana kadar normal doğum diye kararlaştırmış. doğum esnasındasa normal başlamışlar ama bebeğin eşi geldiği için apar topar sezeryan yapmışlar kadını kadının bu 4. çocuğu. ilk 3 çocuğunu normal doğurmuş . bi tek bunu mecburi sezeryan yapmış.
diyeceğim o ki son sn bile değişebiliyo nasıl doğum olacağı. normal diyoruz ama belki son sn bizde sezeryan yaptıracaz
Allah hayırlısını versin inşallah

maşallahhh
kuzumaaaaa

kızına maşallaah canm oda takımınızıda allah güle güle kullanmak nasip etsin

maşallahhh
kuzumaaaaa

sağol canm benim bizim yaramazda göstermedi yüzünü dediğin gibi cd de görüntü olarak değilde siyah beyaz resim verdi ay herkesinki böyle resimmi yoksa görüntülü birşeylerde varmı o kadar para verdik dr da iyiydi ama bu renkli olmaması ve sadece resim olması aklıma takıldı:26:

evet ya
hatta şimdi baktım cdye
9 tane ölçümlü siyah beyaz foto var
tek poz yakalamıştık yandan renkli
onu koysaydı bari....

takma cnm ya ben daha etrafımda izin verilmeyeni duymadım..rahat ol:)
aşağıda vs. olsa sana söylerdi zaten dikkat et die..
hadi gözün aydın cnm bi kez daha...
öyküm kızımızda güle güle kullanır inş. odasını ya...gelsin ler yefrularımız ne güzel bak herbişeylerini hazırlıo anneleri babaları..
insan hiç kıyamıo ya..daha şimdiden elinde olmasada ona en güzelini yapmaya çalışıo

maşallah kuzumuza....bende bu hafta sonu kendi dr uma gidicem o zmn söylücem bende tekrar etsin...bakalım varmı bişi baksın..

oooo bu hafta sonu giden gidene...:)
bi maşallahda bu tosunumuza...cnm ya bana dr bişi demedi ama 610 gr dı benimkide????
23+2 de 610 gr ultrasona göre de 23+3 teydik...bak kıllandım şimdi...benim kızçe fazlamı irice aceba..hıı

bi de bir bilgi öğrendik bu gün onu paylaşmak istiyorum

benim ara ara ellerim patlıycakmış gibi şişiyodu
hatta dün akşamda öyleydii
b gün doktora sordum neden böyle oluyo tuz da tüketmiyorum dedim
ne yedi dedi

ekmegin arasına peynir ve bir bardak meyve suyu dedim
hazır meyve suyunu duyo sordu
evet dedim

hazır meyve sularında ve ayranlarda
normalin 30 kadar fazlası tuz olur dedi
hazır içeceklerin hiçbirisini tüketme dedi.

arkadaşlar bizde geçen perşembe ayrıntılı ultrasondaydık o zamana kadar cinsiyeti öğrenememiştik herkes erkeğe benzetiyordu. doktor net birşey söylemedi büyük ihtimalle kız dedi şuan muallaktayımrüyalarımda da hep erkek çocuk görüyorum. Alışverişe başlayacaktım ne güzel arada derede kaldım şimdi

hıı...ayranı duymamıştımda hiç banada dr taaa ilk başta demişti hazır meyve suyu yassak die

sağol canm benim ama bizimki sata göre 21+5 deydik o yüzden 2 büyük dedi yani normalde bu irilikte bebek 23.haftalarda bu kiloda ve boyda oluyomuş ama genetik faktöründen dolayıda normalden daha iri olabilirmüşşş

canım ben yaklışık bir aydır o haldeyim.. alyansım denk gelmiyor artık..
ayaklarım mahvolmuş halde.. hafta sonu çizme almaya gittim.. çünkü eskiler hiç denk gelmiyor..
ben normalde 35-36 numara ayakkabı giyerim yemin ederim 38 numara çizmenin fermuarı kapanmadı ve incecikti benim bacaklarım.. eski çizmelerime tozluk giyerdim bol bol durmasın fermuarı çekince diye.. ama şimdi resmen kalınlaştım..
çorap ve botumun olduğu yerler öyle bi iz bırakıyor ki incecik oluyor oralar.. diğer yerler topluca..
kımıl kımıl oynuyo baldırlarım.. dokunduğun yerde iz kalıyor.. felaket ödem olmuş.. ve hazır meyve suyu da ayranı da hiç içmedim..
aşırı tuz da tüketmiyorum..ödem toplayarak gidiyorum işte.. ve bu kadarı da hamilelikte çok erkenmiş aslında.. son ayda bu hale geliyormuş insanlar.. ama
şöyle bi iyi tarafı var.. aldığım kilo değil suymuş ve doğumdan sonra hemen gidiyormuş.. bu da iyi gibi hiç yoktan..

evet canım meğer ondan şişiyomuşum ben ara ara
:44::44:
hıı...
şişmelerde heralde artık yavaş yavaş başlarız demi..ayaklar eller...

iyi bari...dr bi yorum yapmadıda..2 hafta önce gitmiştik..420 gr dı
bu hafta sonu gittik 610 gr..
didim ona 200 gr aldırcam die bende 2 kilo aldım:)))
toktor dedi enterason bi matematik yapmışsın...
bizde ben iriyimde yani boy olarak değil, en olarak iriyim:) babamızda 1,70 boya 70 kilo bi amca yani:) öyle çok genetik olacak bi durum da yok

bende boy 1.75 en 99 olunca genetitir heralde dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…