2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Hihhhhhh

olurmu dedim ya benim kızın 4 battaniyesi var...
Millet almış 10 tane...hemen bende almalıyım Didim..ama battaniye yerine tayt aldım yani...ne fark er demi:)))

Yefrummmm beee..

daha fazla battaniyeyi napıcaksın solmazcım :)) isim kullanımda cix olsun
bende de 3 tane vardı dun yatakta kullanmak için bi tane peluş aldım kalın yenş dogdugunda ve kışın kullanırım onu.
he bide annemin sandıgında benim beb battaniyem varmıs mavi motifli el emeeeeee göz nuru onuda alıcam tabisinii :)

kızlar biz de bugün kontrole gittik aşımızı olduk kolumuz ağrıyo hala şeker yüklememizi de yaptırdık geçen aydan beri 3 kilo almışız Allahtan ki son iki haftada almadım eleviti bıraktım ama elevit kullanıp da kilo almayan var mı kızlar

bu ara da senin ticker valla hızlı geri sayıyo petuşşş sen 25. haftaya girdin resmennnnn 13 hafta kaldı nerdeyseeee :44: :44:

aaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyy
oooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffffff

ne cabuk yaklastı iyiydik böyleeee yaaaaaaa (
cok tırssıyoruummmm

ben kullanıyorum canıım ama kilo almadım hiç ,ama bu aydan sonra bilemem.ya ben 67 ile hmile kaldım hala 67 yim anlamadım, ama doktorum memnun

aaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyy
oooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffffff

ne cabuk yaklastı iyiydik böyleeee yaaaaaaa (
cok tırssıyoruummmm

aynennnn ,her gece yatarken farklı bi dğum sahnesi canlanıyo gözümde :44: :44: ama hep gece vakitsiz ve sezeryan oluyo bilinçalltı galibaaa

ben kullanıyorum canıım ama kilo almadım hiç ,ama bu aydan sonra bilemem.ya ben 67 ile hmile kaldım hala 67 yim anlamadım, ama doktorum memnun

ben kendim kilo aldım da acaba elevite mi bağlıyorum 10 günde 1.5-2 kilo almıştım çünkü oyüzden de bıraktım ama yemeye de dikkat ediyorum artık ya ben 64 tüm şimdi 69

şeker yüklemesini kaçıncı haftada yaptırdınız kızlar?22. haftamdayım.beklesem mi 24ü yaptırsammı bilemedim.doktorum istedigin zaman yaptırabilirsin dedi ama internette birçok yerde 24. haftanın uygun olduğunu okudum

Pişik koruyucu krem ve pişik giderici krem Desitin marka alabilirsiniz. Çok tavsiye ediliyor.

ben kendim kilo aldım da acaba elevite mi bağlıyorum 10 günde 1.5-2 kilo almıştım çünkü oyüzden de bıraktım ama yemeye de dikkat ediyorum artık ya ben 64 tüm şimdi 69
kendi kendine mi bıraktın doktoruna danıştın mı
ben de bıraksam mı ki
ben bi de yanlışlıkla eleviti günde iki kez aldım bi ay boyunca
yeterince vitamin depolamışımdır değil mi
bi zararı olur mu ki bıraksak

arkadaşlar kilonun elevitle falan alaksı yok bence. ben eleviti 2 ay falan kullandım sonra bıraktım. toplamda 8 kilo aldım...58 dim şimdi 65-66 arasındayım...boşverdim artık doktorumda zaten 18 kiloya kadar alabilirsin dedi. geçen esra erolu dinledim o da 23 kilo almış hamileliğinde veririz inşallah. yani vereceğime inanıyorum normal de de zayıfımdır zaten:44: diyerek kendimi avutsam da

Face de petus derler...burda Solmaz..
Hiç özel hayat yoq gizlilik yoq..nassı bı is bu yea...
Annem cok şükür bı çöpümü bile saklamamış:)))
Neyse inç. De okuyan kardesime burs çıkmış..ona bı hastane çıkışı aldirim:)) onda battaniye çıkar 1 tane:))))

aynennnn ,her gece yatarken farklı bi dğum sahnesi canlanıyo gözümde :44: :44: ama hep gece vakitsiz ve sezeryan oluyo bilinçalltı galibaaa

Bende süreklibi normal bı sezeryan diom..
Tövbe yarabbim su plesenta yukarı cikmasada mecbur sezeryan olsam bari:)))
İstedim ama olmadı derim:)))

ben kendim bıraktım ya meyve sebzeye fln yöneldim ne biliyim örnek beslenme tablosundakilere dikkat ediyorum biebir uygulamasam da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…