Hihhhhhh
olurmu dedim ya benim kızın 4 battaniyesi var...
Millet almış 10 tane...hemen bende almalıyım Didim..ama battaniye yerine tayt aldım yani...ne fark er demi:)))
Yefrummmm beee..
bu ara da senin ticker valla hızlı geri sayıyo petuşşş sen 25. haftaya girdin resmennnnn 13 hafta kaldı nerdeyseeee :44: :44:
kızlar biz de bugün kontrole gittik aşımızı olduk kolumuz ağrıyo hala şeker yüklememizi de yaptırdık geçen aydan beri 3 kilo almışız Allahtan ki son iki haftada almadım eleviti bıraktım ama elevit kullanıp da kilo almayan var mı kızlar
Mühim değil canım...Mersin ya...tam yaşanacak yer...cnm ben borsasının esim bankacı...is imkanı olsa bı dk düşünmemde iste...tabi once esimize ikna etmek gerekte...emekli olunca artık:)))cnm iş güç ayarlayamadım bi türlü...bizde eşimin anne baba ayrı..biri çeşmede biri edremitte..bizimkiler mersinde..bi tatil oluo neriye gideceğimiz şaşırıyoz..ev aldık onun tadilatı, ben iş değiştirdim sonra bebek anommm bi bakmışım 1 yıl geçmiş...hain evlat:))))
mersinde nerde yaşıosnuz..bizimkiler davultepede..ben 11 yıldır ayrıyım tabi mersinden:))
..
petuşcum görmemişim kuzum:44:gurbette olmak zor yavv çeken bilirr eviniz hayırlı olsun canım güle güle kullanın.2004 te geldim buraya mezitli viranşehirde oturduk..okuluma yakın olsun die toroslardan ev aldık ama gözüm hala mezitlide..seviyom ben mersini kızz canın çekmesin hamilesin şimdi
3-5 aşağı yukarı bakmayın Garı ya...ama nette daha uygun?
minikbaby | Sebamed Baby antal Set
Pufff...ya ben bı yefru istiom...yas olmuş 28... Bı daha bebik falan zor is...süpersn,valla tecrübeli gadın belli oluyo.sen bunları petuşa da yazzz
1 tane olsun benim olsun...ondan bütün yatırımı ona yapioz:)))
bu ara da senin ticker valla hızlı geri sayıyo petuşşş sen 25. haftaya girdin resmennnnn 13 hafta kaldı nerdeyseeee :44: :44:
canım benm futbol maçı tabi ki:)) aaaa ne olabilir ki:)
bu arada kocişim geldiii. azcık ilgileneyim sonra aldklarımın fotosunu çekeyimmm
aaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyy
oooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffffff
ne cabuk yaklastı iyiydik böyleeee yaaaaaaa(
cok tırssıyoruummmm
ben kullanıyorum canıım ama kilo almadım hiç ,ama bu aydan sonra bilemem.ya ben 67 ile hmile kaldım hala 67 yim anlamadım, ama doktorum memnun
kendi kendine mi bıraktın doktoruna danıştın mıben kendim kilo aldım da acaba elevite mi bağlıyorum 10 günde 1.5-2 kilo almıştım çünkü oyüzden de bıraktım ama yemeye de dikkat ediyorum artık ya ben 64 tüm şimdi 69
şeker yüklemesini kaçıncı haftada yaptırdınız kızlar?22. haftamdayım.beklesem mi 24ü yaptırsammı bilemedim.doktorum istedigin zaman yaptırabilirsin dedi ama internette birçok yerde 24. haftanın uygun olduğunu okudum
Face de petus derler...burda Solmaz..daha fazla battaniyeyi napıcaksın solmazcım :)) isim kullanımda cix olsun
bende de 3 tane vardı dun yatakta kullanmak için bi tane peluş aldım kalın yenş dogdugunda ve kışın kullanırım onu.
he bide annemin sandıgında benim beb battaniyem varmıs mavi motifli el emeeeeee göz nuru onuda alıcam tabisinii :)
aynennnn ,her gece yatarken farklı bi dğum sahnesi canlanıyo gözümde :44: :44: ama hep gece vakitsiz ve sezeryan oluyobilinçalltı galibaaa
Bide evet evet evet...
13 hafta nedirki yea...
Bak yine icim bı tuhaf olayiii..
kendi kendine mi bıraktın doktoruna danıştın mı
ben de bıraksam mı ki
ben bi de yanlışlıkla eleviti günde iki kez aldım bi ay boyunca
yeterince vitamin depolamışımdır değil mi
bi zararı olur mu ki bıraksak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?