kurtlar vadisi mi izliyo sennki :))
ipekkelebek hoşgeldin canım :)
nelr aldın anlat bakalımbanyo malzemleri nasıl?ya bi leğen bile 10 farklı fiyata satılıyo.burada sebamed ürünlerinin fiyatları nasl?ben bugün netten bi sitede buldum baya uygundu yazdım hatta buraya,dur bulayım bi siteyi
http://www.bebekchik.com/?kategori-mrk-29-Sebamed.html&gclid=CMKJw_SghK0CFUG_zAodmSP0XA
çok teşekkür ederim gerçekten içimi rahatlattın
evet annem de erken diyo sanırım bebeğe bi şey olmasından korkuyo şimdiden alışveriş yapılmaz diyo
ben de kendi kendime ben ağırdan mı alıyorum oğlumun hiçbi şeysi yok mu diye içim içimi yemeye başlamıştı
bu durumda 3 zıbın çıtçıtlı badi cam biberon (chicco) süt sağma makinesi (medela)
bebek arabası puset yeterli gelecek
bakım ve banyo ürünlerinden neler almalıyız ? ben bebek bezi ve göz yakmayan şampuan aldım sadece
Heyyy yavrum ya...güle güle kullansın bakemmmmm.resim bekloz...kızlaaaar alışverişi yaptm geldm.
kızımn banyo ihtiyaçları bitti.
küvet, file, banyo temometresi, tırnak makası, burun aspiratörüve sabamed ürünlerini aldm geldm..
ayrıca hastane çıkışı ve cibinlik de aldm :)))
eşim gelince foto çektiririm şimdi uğraşamıcam ben :)
hemde nasıl nefes almıyo aldırmıyo :) bende tükkandayım pinekliyom burda.
cok cıktım yaa şimdi yemek yesem bi dert yemesem bin dert
yemiyimde tansiyonum mu dussun?
yiyimde gıcım mı buyusun bilemedim??
en iyisi her bi yerim buyusunn :))
Ben geldim ben geldimmmm
20 dk rötar oldu...mutfaktaki devasal bulaşığı gozardi ermişim..
Mothercare e uğradım kızıma 2 tayt bı dody aldım:)))
Geldim yemek yidim..tiramusu yaptım..çay yaptım..
İste geldim burdayim:))
Heyyy yavrum ya...güle güle kullansın bakemmmmm.resim bekloz...
ye yeeee..
bizde vadi baslamadan önce söyle bulvarı bi turladık bi yerde sebamed set 59 liraydı kacırmasam mı yaa?
sampun, sabun, losyon, krem 59.90dı. iyimi ki?
Ben geldim ben geldimmmm
ye yeeee..
Ben geldim ben geldimmmm
ye yeeee..
hoşgeldin yawrum bizde dilşahla kulaklarını çınlatıyoduk ama sen bakma geçmişe boşver
bebek bezini 1 paket alın ben abartmışım kuzum da 4 kilo doğunca hepsi öylece kaldı büyük boyuna geçmiştik...sakallı ipler varya ondan lif örmüştüm yumuşacık yıkaması güzel oluyo bebe sabunu ve şampuanı yeter yok termometreymiş gereksizısısını dirseğini dokundur ılıksa yeter ne gereği var yağmış losyonmuş hepisi teferruat öylece kaldı elimde öyle güsell kokuları varki bişi sürmeye kıyamıyosun..pişik için en güzeli zeytin yağı..bide her bebeğin pişiği ve temizliği aynı olmuyo...
battaniyeyi de çok abartmış kızlar 2 tane kalın ,3 tanede ince olsa yeter.başka aklıma gelenleri yazarım...
uyku çok önemli yatağı rahat olsun ben park yatak alıp içine ortopedik yatak yaptırdım ölçüsüne göre..oğlum daha yatıyor haftaya ona yatak alıcaz bebişe kalıcak öyle anlaştık
cnm iş güç ayarlayamadım bi türlü...bizde eşimin anne baba ayrı..biri çeşmede biri edremitte..bizimkiler mersinde..bi tatil oluo neriye gideceğimiz şaşırıyoz..ev aldık onun tadilatı, ben iş değiştirdim sonra bebek anommm bi bakmışım 1 yıl geçmiş...hain evlat:))))
mersinde nerde yaşıosnuz..bizimkiler davultepede..ben 11 yıldır ayrıyım tabi mersinden:))
..
petuşcum görmemişim kuzum:44:gurbette olmak zor yavv çeken bilirr eviniz hayırlı olsun canım güle güle kullanın.2004 te geldim buraya mezitli viranşehirde oturduk..okuluma yakın olsun die toroslardan ev aldık ama gözüm hala mezitlide..seviyom ben mersini kızz canın çekmesin hamilesin şimdi
bence çok iyi kaçırma canm.. hemen al yarın :))
ahaaaaan da petuş geldi :)) bak günahını aldk boşuna :)
Hihhhhhhbence çok iyi kaçırma canm.. hemen al yarın :))
ahaaaaan da petuş geldi :)) bak günahını aldk boşuna :)
olurmu dedim ya benim kızın 4 battaniyesi var...ya hani bişey almıcaktın bak sen aldıkça ben depresyona girdimneyse yamur kız güle güke giysin inşşşş
gelecegini bilseydim yazmazdım
Heee okudumda bu evdeki bilgisayar tablet olanlardan...bunda cok seri yazamiyom sınır edio beni...öyle tek seferde hepinizi birden aradan çıkarmayı beklom...dilsahh ne macı hiii...ne macı..
bebek bezini 1 paket alın ben abartmışım kuzum da 4 kilo doğunca hepsi öylece kaldı büyük boyuna geçmiştik...sakallı ipler varya ondan lif örmüştüm yumuşacık yıkaması güzel oluyo bebe sabunu ve şampuanı yeter yok termometreymiş gereksizısısını dirseğini dokundur ılıksa yeter ne gereği var yağmış losyonmuş hepisi teferruat öylece kaldı elimde öyle güsell kokuları varki bişi sürmeye kıyamıyosun..pişik için en güzeli zeytin yağı..bide her bebeğin pişiği ve temizliği aynı olmuyo...
battaniyeyi de çok abartmış kızlar 2 tane kalın ,3 tanede ince olsa yeter.başka aklıma gelenleri yazarım...
uyku çok önemli yatağı rahat olsun ben park yatak alıp içine ortopedik yatak yaptırdım ölçüsüne göre..oğlum daha yatıyor haftaya ona yatak alıcaz bebişe kalıcak öyle anlaştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?