2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Allah dermansız dert vermez inşallah
olumsuz düşünme
bebeğin çok güzel gelişecek ve sağlıcakla doğacak
bi doktora daha git her şey yoluna girer inşallah

İnşallah cnm ya. çok teşekkür ederim.benim ki tüp bebek.yarın eşim ultrasonlarımı birde tüp bebek doktoruma göstericek.

devlet hastanesinde ebelerin insafı kalmamış ben de benzer şeyler yaşadım anlatıp sizi korkutmak istemem o yüzden bu kuzumu gidip özel hastanede doğurcam inş..su gelince sancı hemen olmuyo canım suyum geldikten 13 saat sonra doğum yaptım ben

İnşallah cnm ya. çok teşekkür ederim.benim ki tüp bebek.yarın eşim ultrasonlarımı birde tüp bebek doktoruma göstericek.

bazı doktorlar pek rahattır bazıları da yangına körükle gider belki dr abartmıştır
iyi olur kendi doktorun da baksın bi
inşallah bi şey yoktur
Allah yar ve yardımcın olsun
Şafi ismiyle tecelli etsin inşallah
bol bol ya Şafi çek

mukaddes gbi evde doğurma ihtimalim olursa kocam doğurtur daha önnce 3 , 4 doğuma girmiş.mecbur olursa acilde,ambulansta doğurtuyolar.ama genede ben doktorumu tercih ederim

ya wenice'nin sahibide batmıs iflas etmiş adam.
su an net sitesinde de e-shop hizmet vermiyo

Evet gecen iflas yazısı geldi...
Bizim burda bı mağaza var Üsküdar'da..benide satıp ve %40 indirim var bugünlerde..
Gecen eklemiştim..bı pantolon bı şişme Yelek aldım ikisine 20 lira falan vermiştik..tam hatirlamiom fiyatı ama bayağı uygundu..kaliteside guzel..

dualarımız seninle canım.. Geçmiş olsun. İnşallah Rabbim seni de bebeğini de korur. Sağlıkla gelişir , kocaman olur, sağ salim eline verirler. Güsel düşün canım bebeğinin güsel düşüncelere ihtiyacı var..

petuş baya bişeyler aldın sen de ya

benim de ayrıntılı ultrasonum sözde özelde yapıldı.ama hiç de ayrıntılı degildi.burda okuyorum 1 saate yakın incelediler yazmış bazı arkadaslar benimki okadar üstünkorü yapıldı ki srun yok dedi 10 dkda bitti.içim rahat degil baska bir yere mi gitsem diye düsünüyorum.

petuş sende de bacak ağrıları var mıı
Cnm bende bacak ağrısı yokdaa kalça ağrım var..
Hele 2-3 gündür aksiom resmen yürürken...nasıl olcak bilmom..
mukaddesin tacı güzelmişş ,ama geceliği pek göremedim.

gecelik ise yaramaz:))
Anam laflara bak hele...logusali gadin güle güle demezmiş al basarmış...
Cocukda erken doğdu ama masallah cin gibi:))

Son düzenleme:
petuşcum kalsiyum ve magnezyum değerlerini ölçtürdün mü ondan olabilir ama benimkiler zonkluyo ya mahvoluyom ouklda

ya aslında annelerin neden hep kötu dogum hikayelerini anlattıklarınıı bilmiyorum hamile kadınlara
gecen teyzemin geliniyle konustum
saana dua ediyorum inşallah benim dogumlarım gibi olur dedi
sancısı baslamıs saat tutmus 10 dkda 1e dusunce evdekileri uyandırıp hastaneye gitmişler
ebeler bakmıs daha acılman yok denecek kadar az sabaha anca dogurursun demişler
yanında da bi kadın varmıs bunu doguma alın demişler o kadın için
neyse bizimkide yatmamış gosterdikleri yere kalkmıs gezinmiş haliyle kzıın sancısı var napcagını bilmiyo
ebelerin yanına gitmiş yaa cocuk geldi hissediyorum demiş bunlarda gıcık bi ifadeyle cok biliyolar yaa anlamsız bi triple kalkıp bakmıslar alın bunu dogum baslamıss die dogumhaneye :)
neyse hazırlıklar yapılmıs ıkın demişler cocuk cıkmıss hepsi bu
Allah bi cıglıkta kurtarsın dedikleri bu olsa gerek :)

bence de güzel ben hala almadım pijama fln

Ben almicam ya..k.validem nisan bohçama koymuştu..bı pijama tk ve bı gecelik..kendi dikmiş..krem rengi uçlarında gipurler var..cok hoşuma gidiodu...azcik büyüktü...hiç giymemiştim..gecen aklıma geldi bı denedim..anam tam lohusa takımı olmuş:)) onunda cok hosuna gitti dogumda onun diktigi pijamalari tercih edio olmam..bı pembe sabahlik bide tac alicam...ok dir ...100 lira cepte yani bu sayede:))

aman film işte.o çocuğun 1 ay küvezde kalması gerek normalde.evet gecelik yaşlı işi.bende gecesağa sola yattıkça resmen kalça keiklerim ağrıyo,magnezyumu içtim bugün ,buara ihmal ettiydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…