2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar ayrıntılı ultrason için hangi doktordan randevu aldınız
ya da doktorunuz sizi hangi alan doktoruna yönlendirdi

merhaba arkadaşlar
benim gibi öğretmen arkadaşlardan yardım istiyorum.biliyorsunuz 24.haftaya az kaldı.okulda nöbet tutmamak için 23.haftanın mı 24.haftanın mı bitmesi gerkiyor?bir de nöbet tutamaz raporunu özel çalışan dr dan alsak da geçerli olur mu?

tam bilmiyorum canım ama, özel değilde hastane doktorundan alıncak diye biliyorum.23. haftadan itibaren alabiliyomuşuz .ben ilk dönem snuna kadar tutcam,ikinci dönemde zaten okula başlamıcam.

mercan bebek in fotolarına baktım da
annenin geceliği çok hoşuma gitti bebeğin 0km yazılı zıbını da
veee nazar boncuk şeklindeki bebek şekeri de
şeker alacak olan arkadaşlar bence nazar boncugu alsınlar
kem gözlere şiş

tam bilmiyorum canım ama, özel değilde hastane doktorundan alıncak diye biliyorum.23. haftadan itibaren alabiliyomuşuz .ben ilk dönem snuna kadar tutcam,ikinci dönemde zaten okula başlamıcam.
teşekkür ederim cnm.haftaya 23.haftanın sonunda randevum var da ona göre raporumu artık almak istiyorum.ben de ilk dönem sonuna kadar tutarım 4 haftadan ne çıkar diyordum ama hoşuma gitmeyen ayrıcalıklar yapılıyo okulda o nedenle ben de oyunu aynı idareciler gibi kuralına göre oynamak istiyorum.bugün canımı sıktılar benm...

.

canımillaki rapor mu istiyorlar ben bu hafta 24 e girdim ama bu ay hiç tutmadım.müdürmün sağolsun ne zaman istersen bırak demişti.söylesen kabul etmez mi?ha yönetmelikte 24.haftayı doldurduktan sonra diyor yani 25te tutmuyorsun.özel çalışandan alsan da olur.

malesef cnm bizimkiler o dilden anlayacaklar gibi.ben sınıfçıyım bugün 4 saat boş dersim vardı.gelmeyen bi sınıfçının yerine 4 saat de ben girdim.bilgisayarcının haftada 3 saat dersi var ve full ekders alıyor.ben de ilk 2saat girdim sonra bilgisayarcı girsin dedim ama cevap bizim onunla işimiz var oldu.......hamile halimle hiiç utanmadan beni sınıfıma gönderip kendileri odalarında bilgisayrcıyla muhabbet ettiler....

petuşşş albümlerden dünya bebeğin albümüne baksanaaa ,çok güzelllll.ya gözlerim doldu bakarken Buarada gadın doğuma bile nasıl bakımlı girmişşşş

offf tükendim..
çok güzeller ya...o nasıl güzel bi bebk maşallah ya...
öyle anadan doğacak bebekde o olur yani:))
maşallah allım nazarlardan saklasın..

Ve diorumki yine biz fakirmiyizzzzzzzzz

doğum fotografçısı tutmak istiyordum ama fotolarına baktım da
öyle aman aman bi şey göremedm
kardeşime makineyi versem o da pekala çekebilir gibi geldi
umarım pişman olmam

doğum fotografçısı tutmak istiyordum ama fotolarına baktım da
öyle aman aman bi şey göremedm
kardeşime makineyi versem o da pekala çekebilir gibi geldi
umarım pişman olmam

CNM O ANDA OLAYIN HEYCANINA KAPILMICAK BİRİNİ GÖREVLENDİR BENCE:)
benimde bi arkadaşım çekecek, onun makinası bayağı profesyonel..öle çalışmalar yapıo ama doğumun şekli çok önemli tabi..
normal doğumda onu oraya getirebilirmiyiz o anda o muallakta..
dedik makinayı alalım o gelmezse eşim çeker...ama yani eşiminde o anda onu yapabilceğini çok düşünmüyorum:)

kızlar çok fena sinirim bozuldu..sizlerle paylaşıp rahatlayım biraz...
ben şirkette muhasebe bölümünde çalışıyorum.mali müşavirim.işyerinden 2 kere istifa ettim rica minnet ikna ettiler beni kaldım..neyse hamile kalıncada hemen gidip söyledim birini bulun diye hala arıyolar..öğle yemeğinde falan dışarı çıkmıyoruz yemek geliyo burda yiyoruz..normalde yemek yerken falan arayan olduğunda yemeğimi bırakır işimi halleder gelirdim..hamile kalınca herkes dediki yemekden niye kalkıyorsun kalkma çok geç yiyosun yemeğini bebek için bari dikkatli ol dediler.bende son bir aydır öğle yemeğine falan daha dakik davranmaya çalışıyordum.bizim burda ne iş yaptığı belli olmayan bir adam var.şaka değil valla ne iş yaptığını ben hala bilmiyorum.beni yemekde her gördüğünde aklına birşey gelir bana iş yaptırmaya çalışşırdı.bende dedimki geçen gün abi yemek yiyorum yemekden sonra ilgilenirim dinlemedi beni yinede beni yemekden kaldırdı işini yaptırdı bana..neyse geçende baya zor bir hafta geçirdim hem işlerim yoğundu hem eşimle aramız biraz limoniydi hemde hamilelik psikolojisi sanırım.yine yemeğebçıktım bu gene başıma geldi.bende dedimki abi yemeğimi yiyeyim öyle konuşalım sanki ben öyle dememişim gibi telefonla birini aradı hemen telefonu bana uzattı emri vaki yaptı bana gene işini gördü.bende telefonu kapatınca bu ne saygısızlık dedim.kaç oldu uyarıyorum mahsusmu yapıyorsun yeter artık dedim.işte işi acilmişde falan diye saçmalamaya başladı sana yardımcı oluyorum ayağına yattı bende yalan konuşma ne yardımı her öğlen aynı hareketi yapıyorsun senden başka böyle davranan yok falan dedim.hatta odama geldim sinirlerim boşaldı ağladım baya bir..o günden beri beyefendi bana küsmüş..araya adam koyuyo benden birşey isteyeceği zaman.şaka gibi ya..iyice sinir oluyorum o öyle yaptıkça..hasta edecek bu adam beni.durdu durdu benim en hassas olduğum dönemde üstüme üstüme geliyo ya...az önce yine tekrarladı hareketini..başıma ağrı girdi resmen..insan bir anlayışlı olur kocaman adam onunda çocukları var niye üstüme geliyo anlamıyorum ya... sizce ben burda haksızmıyım...

en iyisi kardeşim olur diye düşünüyorum
iyice de tembihlerim bekleyiş anlarını çek hazırlıgı çek beni güzel çek filan derim
çok profesyonel bi makineye de gerek yok aslında bence
doğuma girmesin ya doğum öncesi odaya girerken bi poz çıkışta bi poz yeter
hemşire arkadaşım anlatıyo
o an hiç de öyle güzel değil aslında çoğu anne dışkısını tutamıyormuş bebek kakanın içinde kalıyormuş
zaten kan vs de olacak yani o anları atlasak da olur
zaten sonra ben sürekli anlatırm geri kalmazlar

Sonuna kadar haklısın tatlm.evet bula bula bizi buluyorlar bu anlayışsız insanlar 1 sayfa önce ben de benzer bişi anlattım ve gerçekten senin gibi düşünüyorum.bizim müdür yardımcısınıın da çocukları var ve onlara da çok düşkün hergün fotoğraflarını çekiyor.ama hamile birine karşı bu kadar da düşüncesiz olabiliyorlar işte.bu tamamen onların kişiliksizliğinden kaynaklanıyor...gün sayıyorum 5 hafta kaldı okulun kapanmasına diye...hamilelikle birlikte hiç çeklmiyorlar gerçekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…