2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
fakirizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bir kez daha anladım

biz fakir değiliz onlar çok zengin
en güzel pozlar gerçekten de dünya bebeğin
annesi de çok hoş bi bayan
doğuma giderken bile alımlı bakımlı saç baş yapılı
ben de bi fön çektireyim bari sezeryana olacaksa
normalde kimkime dumduma oturup bi de onu mu yaptıracam zaten sancım gelmiş
ben baya fikir edindim farklı pozlar çekecem
ben de kurdela takacam
ben de gömleğin düğmeleri açık pozlar verecem
hiç de eksik kalmayacam
balkonda poz veremem onu atlayalım

yok cnm ya bende o her anın fotosunu sevmiyorum..
bebek çok küçük oluo, o göbek bağının falan göründüğü pozlar banada çok sevimli gelmio...
bizim hastanede normal doğumda 1 gece sezeryanda 2 gece kalıosun..
doğum sonrası ertesi gün kuaföre gelio...saç makyaj yapıo..
işte o andan sonra ben foto istiorum zaten...bebik 1 gecelik bebik oluo...herkes kendine gelio felan:)
tabi bi karede doğuma girereken alınsa ii olurda normal doğumda o biraz zorrrr

cnm ya o göbe açcam...benim herife dicem arkadan bana yapış bi pozumuz olsun..
hayatta yaptıramam yani..ki kendisi gayet geniş bi insandır ama yani o pozu da vermez eminim..versekte bi o bi ben biliriz:))

aynen bende kurdele takcam ojede sürcem tırnaklarıma bananeee
ha bide göz kalemi,ruj allıkta alcam yanıma makyajımıda yapcam kocama veya kardeşimede diyicem çeksinler fotolarımı

çok haklısın cnm ya..
nefret ediorum böyle gereksiz insanlardan...
hele bide kendini akıllı görüp karşısındaki salak yerine koyanlardan nefret ediyorum..

iyi akşamlar kızlar
biliyosunuz tansiyon sorunum vardı çarşambadan beri..dün sabaha karşı yine fenalaştım yatırdılar hastaneye..idrarımda protein çıktı ve dünyam yıkıldı.gebelk zehirlenmesi dediler.kısa bi tedavi uygulayacağız ve duruma göre gebeliği sonlandırmak zorunda kalabiliriz dediler.Rabbime çok şükür bu akşam yapılan tahlilde protein çıkmadı tedaviye sonuç verdi bünyem ve bebeğim benimle.tam 550 gram olmuş.o kadar çok korkuttuki bizi anlatamam.şuan iyiyim ve kızımda çok iyi.Rabbim hepimizin bebeklerine sağlık versin inş.evime geldim az önce..sizleri seviyorum.Allaha emanet olun

inşallahhh sancılarımız acılarımız ağrılarımız az olur da
makyajımızı da yaparızkokularımızı da süreriz:97::108:
petuşş ohh o ne güzel hastane kuaför filan
benim bacım yeter inşallah hemnececik halleder saç baş poz vs

merhaba kızlar öncelikle hepinize güzel doğumlar diliyorum...

bende haziran annesi olucam inşallah,ben size bişey sorucaktım.muhtemelen çoğunuz 2.düzey ultrasona girmiştir.

anadolu yakasında giripte memnun kalanlarınız oldumu,olduysa neresi olduğunu ve fiyatını belirtirseniz çok sevinirim.

canım çok çok geçmiş olsun. Rabbim bağışlamış sana yavrunu. bi daha yaşamaman dileğiyle

bu arada bende bu gece yola çıkıyorum. uzun yol çok korkutuyo beni. inşallah sağ salim gider geliriz kızımla bizede dua ediin bacılar

çok şükür canım.Allah yardımcın olsun inşallah bir daha bişiy çıkmaz.Allahım kızını sana bağışlasın..

çokk geçmiş olsun canım yaaa ,allah bebişinide senide korusun.iyi bakın kendinize.

çok şükür
gelmiş geçmiş olsun canm

canım sıkma canını haklısın tabiki erkeklerin hamilelerin çektiği sıkıntıya anlayış göstermemesi bi nebzede bayanlarda aynını yapınca iyice deliriyorumsanki kendisi yaşamamış gibiikafana takıp bebeğinide üzme canımtavrını koy kesinlikle yemeğinin başından kalkıp iş yapma işler bitmez seninde dinlenmen lazım biraz

çok haklısın cnm ya..
nefret ediorum böyle gereksiz insanlardan...
hele bide kendini akıllı görüp karşısındaki salak yerine koyanlardan nefret ediyorum..

ya konuşması çok sorun değil ama hamilelik işte taktım kafaya adamı..her hareketi batıyo bana.. lafa gelince dinden imandan bahsediyo birde şaka gibi adam..bende ocak sonunda ayrılam inşallah..bir an önce zaman geçsinde gideyim istiyorum artık.

canım çok geçmiş olsun.. tansiyonun yüksek miydi..

canım ben az önce yazmıştım çamlıca medicana da prof. var.ömer faruk vanlıoğlu.ben ona yaptırdım ayrıntılı 186 tl idi.bir de doktor muayene ücreti var ama sgklıya kaç lira bilmiyorum.30 filan olabilir.doktor çok iyi.evim yakın olsa hep ona giderim ben.

canım çok geçmiş olsun ya bende gıda zehirlenmesi yaşadım geçen hafta doktorum gebelik zehirlenmesi olabilir deyince çok korktum atlattık çok şükür sende atlatmışsın allah bebeklerimizi sağsalim bize bağışlasın:26:

amaaan canım araya adam koysun boşver bu sayede zırt vırt tepene dikilmez.bence küsmesi daha iyi.hiç yorma kendini.

canım çok geçmiş olsun...
doğuralımda hayırlısıyla inş..ne kadar plan yaparsak yapalım herşey o günkü piskolojimize bağlı:))
ben anadolu yakasında kadıköy şifada yaptırdım..280 papeldi..

hadi ii yolculuklar tatlım..sağlıkla gidip gelirsin inş.

canım çok geçmiş olsun.. tansiyonun yüksek miydi..

hepinize çok teşekkür ederim canım.evet tansiyonum yüksekti..14 9 çıktı sağlık ocağında anca bugün düştü 12 lere..zaten şikayetim başağrısı ve başdönmesiyle başladı.tansiyonunuzu ölçtürün devamlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…