bu ikinci bebeğim benım , 7 yıl sonra oldu bu mınıklerim oyuzden bağlatmayı hiç düşünmuyorum
ama ıkı bebekten sonra uzun bı korunma surecıne gırıcem galıba ozmanda ya hap yada iğne yada eşim korunucak
selam kızlarr nasılsınızz?[/QUOTE
slm canım,ben bugün ağrıyla uyandım.sırt ağrısı. ya birde ben bugün kaburgama doğru hareketler hissediorum.acaba benim sıpa kaburgama kadar vardı mı
selam kızlarr nasılsınızz?[/QUOTE
slm canım,ben bugün ağrıyla uyandım.sırt ağrısı. ya birde ben bugün kaburgama doğru hareketler hissediorum.acaba benim sıpa kaburgama kadar vardı mı
gecmiş olsun canım
hergun bi yerimiz agrımasa sasarım zaten
kaburgalara kadar vardımı bilmiyorum ama göbek ddeliğinin bi parmak ustune cıktıgını biliyorum bu haftalarda
ben bebek hareket edince söyle hissediyorum
hani davula vurulunca kalbi insanın gum gum eder ya insanın
işte öyleee bir şeeyyyy :))
gecmiş olsun canım
hergun bi yerimiz agrımasa sasarım zaten
kaburgalara kadar vardımı bilmiyorum ama göbek ddeliğinin bi parmak ustune cıktıgını biliyorum bu haftalarda
ben bebek hareket edince söyle hissediyorum
hani davula vurulunca kalbi insanın gum gum eder ya insanın
işte öyleee bir şeeyyyy :))
Aynen canım bebek oynadıgında bende oyle hissediyorum ozellikle sol tarafıma yattıgımda hic durmuyor
Aynen canım bebek oynadıgında bende oyle hissediyorum ozellikle sol tarafıma yattıgımda hic durmuyor
sanırım gercekten solumuza yattıgımızda cok rahat ediyolar
sırt ustu veya saga yatmak genelde yasaktır hamileler için
kalbe baskı oluyomus
tansiyon oynayabiliyomus
yemek yedikten sonraki verdigi tepkilere asıgım yaa
5 dk gecmeden baslıyo sanki dans etmeye :))
sukurler olsun..
Kızlar geçen çarşamba doktor kontrolum vardı.. Zaten çok hızlı kilo aldıgım icin sikayet edip duruyordum aynı sekılde doktorda tartınca biraz suphelendi nasıl beslendıgımı sordu anlattım ki ggercekten ben cok yemememe ragmen kılo aldım 23 haftalık hamıleyım suan ve doktor gercı her hamıleden ıstenıyor ama seker testı ıstedi ve sunuda ekledı .. ben sana sureklı kılo alma neden bu kadar aldın dıye baskı kuruyordum ama belkıde senın sucun yyok sekere baglı bi kılo artısın var dedi.. Neyse ben testi yaptırdım 1 saatlık 50 gr. ve sonuc olması gerekenden cok yuksek cıktı doktorumu aradım ve tahmın ettıgını soyledı pazartesı 2. test yapılacak 2 saatlık 100 gr lık ondan sonra tedavi uygulanacak .. Aranızda benım gıbı sorunu olan varmı seker ile ilgili?
Kimse daha yaptırmadımı :S:S şeker testii ve acaba bu kilo artışına etkenmi en onemlisi tabi bebişime zararı olmasın
ne kadar artış oldu da şüpheye düşüldü
Kızlar geçen çarşamba doktor kontrolum vardı.. Zaten çok hızlı kilo aldıgım icin sikayet edip duruyordum aynı sekılde doktorda tartınca biraz suphelendi nasıl beslendıgımı sordu anlattım ki ggercekten ben cok yemememe ragmen kılo aldım 23 haftalık hamıleyım suan ve doktor gercı her hamıleden ıstenıyor ama seker testı ıstedi ve sunuda ekledı .. ben sana sureklı kılo alma neden bu kadar aldın dıye baskı kuruyordum ama belkıde senın sucun yyok sekere baglı bi kılo artısın var dedi.. Neyse ben testi yaptırdım 1 saatlık 50 gr. ve sonuc olması gerekenden cok yuksek cıktı doktorumu aradım ve tahmın ettıgını soyledı pazartesı 2. test yapılacak 2 saatlık 100 gr lık ondan sonra tedavi uygulanacak .. Aranızda benım gıbı sorunu olan varmı seker ile ilgili?
Kimse daha yaptırmadımı :S:S şeker testii ve acaba bu kilo artışına etkenmi en onemlisi tabi bebişime zararı olmasın
sanırım gercekten solumuza yattıgımızda cok rahat ediyolar
sırt ustu veya saga yatmak genelde yasaktır hamileler için
kalbe baskı oluyomus
tansiyon oynayabiliyomus
yemek yedikten sonraki verdigi tepkilere asıgım yaa
5 dk gecmeden baslıyo sanki dans etmeye :))
sukurler olsun..
Aynen canım tarif ettigin gibi oynadıgında dunyalar benım oluyor zaten bazende baya bole gobegımı acıtıyor
Ben bugün Dr dan geldim...önümüzdeki 3 hafta icinde yaptır seker testini dedi...anormal bı kilo artışın vs. Yok o nedenle aceye gerek yok dedi..eger cok kilo alsaydın hemen isterdim die belirtti...ben toplamda 6 kilo aldım...yrn musaitim yrn yaptırcam bende...sonuc için Dr um beni arayacak daha snrasinda..henüz yaptırmadım yani...ama Dr un söylediğinden anladığım hızlı klo alma hamilelik şekerini veya seker hızlı kilo almayi etkilio sanırsam..
genelde zaten şeker yuklemesi 28. haftadan sonra yapılmıyo mu?
bende cok kilo aldım
hatta persembe gunu kontrolum vardı
drum ne guzel kilolar alıyosun bakalım ne yapıcaz dedi imalıı :))
o gercekten elinde olan bişey degil yaa
her ogunde 3 dilimden fazla ekmek yemiyorum kii
kullandıgımız vitaminlerin etkisi var
dr demirden tut magnezyuma kadar kilo yapar dedi
bırakıyım mıı demeyi unuttum 28inde renkli için gittigimde teklif edicem kullandııgm ilaçları bırakmayı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?