selam kızlar bende Allah kısmet ederse nisan annesiyim Allah hepimizin yardımcısı olsun şeker yükleme yaptırdım bende dün sonuç pazartesi inş
canım aminnn inş test sonucun iyi cıkar canım
teşekkür tatlım hepimizin inş detaylı ultrason yaptırdınz mı ? acaba ben yaptıramadım henüz
evet sor bence 3lü veya 4lü ultrason dedikleri o normal ultrason bunda detaylı inceliyovalla doktora her gittigimde yarım saatten fazla bebegin orasına burasına bakıyor :S ama hic bana demedi detaylı yaptım falan diye eger yaptıysada bılmıyoom canım bi problem olmadıgını soler ... sadece onun dıısnda detaylı ultrason yaptıysada ben bılmıyoom cnm bak onu soracaktım gene unuttum :S sen deyince hatırladımm
ya kizlar bu seker yuklemesi nedir biri bana desin.yurtdisindayim ve burda bana doktorm hic bole biseyden bahsetmedi.sadece tahlil yaptirmistim seker yok demisti.
kandan bakılıyo ama öncesinde doktorunun önerdiği gram kadar glukoz içiyosun bir saat bekledikten sonra kan veriyosun ve kan tetkilerinden kan şekerine bakılıyo bu kadarya kizlar bu seker yuklemesi nedir biri bana desin.yurtdisindayim ve burda bana doktorm hic bole biseyden bahsetmedi.sadece tahlil yaptirmistim seker yok demisti.
ne kadar artış oldu da şüpheye düşüldü
canım şeker yüklemesi rutin herkese yapılıyor da ben fetal eko'yu duymamıştım, internetten okuduğum kadarıyla kalp ile ilgili herhangi bir şüphesi varsa istiyormuş doktor bunu ama bizimki öyle bir şey demedi, ya söylemek mi istemedi acabazaten böbekler çok üzdü bizi bi de onu söylemedi mi acaba bilemedim. Tedbir olarak da istemiş olabilir değil mi, bir sorun olsa söylerdi diye düşünüyorum hep çok açık konuştu çünkü bugüne kadar ..
cnm ilk kalınca Dr bı şekere bakıo..
Ama netten okuduğumu yazıyorum sana..
Hamileliğin 20 . Haftalarından sonra hamilelik şekeri denen bı olay olyomus...
24-28 haftalar arası bunun test edilmesi gerekiomus..
Belli bı sınırın ustundeysede diet yapılması gerekiomus..
Çünkü bebek irilesiomus şekerden ötürü..
O nedenle Burdaki Dr larn hepisi bu haftalarda bı seker yuklmesi yaptiryo
3 lü 4 lü detaylı gibi rutin bişi bu seker yüklemeside gizli seker fln olabilir die 24 ike 26 hafta arasında yapılıyorums sabah bi kan alınıyor 50lik sekerli su içirildikten 1 saat sonras tekrar bakılıyormus bi dweger vr ondsan yüksekse süpeli oluoy o zmnda 100 lük olanı yapılıyo ondada 4 kere kan alnıyomus ondadas cıkarsa tweshiş koyuluyo seker bebege zararlıymıs buda önmli bişi yaptrmak lazım
himmm anladm simdi.ben zaten kiloluyum bendede olabilir.onumuzdeki randevude bi soylum bakalim doktora.niye hic bahsetmedi bole biseyden
valla geçen haftaki kontrolume kadar bende bunu bılmıyorum ne zaman gene tarttı benı kılom fazla cıktı suphelendı hemen ıstedı ..
merhalar, dün kontrolümüz vardı bizim de, bizim böbreklerle ilgili sorun devam ediyor maalesef umuyoruz ciddi bir rahatsızlığın belirtisi değildir diye düşünüp şükrediyoruz. Bunun dışında her şey yolundaydı, 29 cm, 630 gr'ız . doktorumuz bundan sonra kontrol dışında Bir şeker yüklemesi yapılacağını bir de Fetal Eko çektirmem gerektiğini söyledi, bu haftalarda. Elimden geldiğince okuyorum yazdıklarınızı ama, Fetal eko ile ilgili bir şey okumadım sizlerden, görmemiş olabilirim tabi, çektiren var mı ya da ne olduğunu bilen?
Lolllypop ben de kendimden şüpheleniyorum ya...tatlı birşey yediğimde mesela çarpıntım oluyor acaba diyorum şekerim yüksek mi?bir hafta sonra yaptıracağım ben de.umarım bir sorun çıkmaz.sende de benim gibi belirtiler oluyormuydu?
sevdacim ilk bebeginmi 7 yil sonra oldu.benimde 5 yilin sonunda geldi melegim coook sukur.tedavide olmadm hic.sadece ilac kullandim adetlerm cok duzensizdi.
aslinda hepsi bahane biliyomusn.vakti zamani dolunca gonderiyor rabbim.simdi dusunuyorm.arkasina 2.gelirmi seninki gibi yoksa gene onuda beklermiyiz senelerce
hap iğne mahvediyo insanı düzen fln bırakmıyo en iyisi eşin korunması biz 3 yıl öyle korunduk hiç de bişey olmadı
iyi akşamlar kızlar:) ben bi özel hastane bi de tıpta çalışan bi profun özel muayenesine gidiyorum. şimdi ikisi de şeker testi istedi, 10 gün arayla şeker testi yaptırmam gerekio :)) tıpta yaptırım sonucu özel hastanedeki doktora götürcem artık, bakalım bişeydicek mi!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?